Nu Skin

Trei zodii care nu mai dau niciun semn de viață dacă le-ai rănit

Alexa Galgau

Cu toții avem momente în care ne ciondănim cu prietenii, dar sunt și câteva zodii care, la primul semn că prietenia nu este așa cum ar trebui, în viziunea lor, renunță de tot la ea și nici că mai auzi de ele prea curând (sau vreodată). Aceste zodii sunt fie foarte mândre, fie ușor de rănit, iar reacția lor principală este să se distanțeze de persoana care a pornit conflictul.

Află care sunt zodiile care nu mai dau niciun semn de viață dacă le rănești prin vorbe sau fapte!

Dacă le superi, nu îți mai dau niciun semn de viață!

Capricorn

Capricornul este cea mai intransigentă zodie din horosocop. El își face foarte greu prieteni, dar, atunci când se apropie de cineva, este însăși definiția loialității. De aceea, se așteaptă la același lucru si de la cealaltă persoană. Atunci când se dovedește că nu este respectat așa cum ar trebui, Capricornul dispare din peisaj fără niciun cuvânt.

Degeaba aștepți să te sune sau încerci să îl cauți. Această zodie nu acceptă jumătăți de măsură și, dacă i-ai greșit, poți să te aștepți să nu te mai ierte niciodată. Dacă, printr-o minune, te poate ierta, oricum va dura câteva săptămâni să evalueze situația și să se calmeze, timp în care nu este bine să îl presezi sau să îl bați la cap.

Persoanele născute în zodia Capricorn iau totul în serios și sunt deranjate de persoanele care nu se gândesc înainte de a vorbi sau de a face ceva. Pentru că ele nu sunt impulsive, ci calculate și răbdătoare, nu se manifestă niciodată necorespunzător și nu au izbucniri, iar alții care procedează astfel sunt priviți cu un amestec de dispreț și nemulțumire.

Săgetător

În ciuda faptului că Săgetătorul este una dintre cele mai prietenoase zodii din horoscop, el are două trăsături care îl fac să renunțe la o prietenie și să nu mai dea niciun semn de viață dacă este rănit: este foarte orgolios și are niște standarde foarte înalte atunci când vine vorba de prietenie. Dacă îl rănești, în primul rând va fi oprit de orgoliu să te caute, pentru că va considera că se înjosește dacă face acest lucru.

Apoi, dacă orgoliul se mai domolește, el tot se va gândi la rana pe care i-ai provocat-o și va considera că, dacă i-ai făcut acum acest lucru, îl vei mai face și pe viitor. Urmând acest raționament, Săgetătorul are un sistem prin care își „triază” prietenii și nu se sfiește să renunțe la cei care nu se dovedesc a fi adevărați. Avantajul acestui nativ este că își face cu ușurință alți prieteni și nu rămâne niciodată singur, pentru că este sociabil și plăcut ca persoană, fiind atrăgător pentru cei din jur.

Sunt și situații în care Săgetătorii iartă sau uită ușor, dar este vorba doar despre incidentele mărunte, în niciun caz despre trădări și răniri serioase. Persoanele născute în această zodie nu sunt supărăcioase, dar, atunci când iau o decizie în legătură cu ceilalți, nu revin asupra ei.

Pești

Nu orgoliul sau intransigența îl determină pe cel născut în zodia Pești să nu mai dea niciun semn de viață, ci sensibilitatea lui. Ceea ce pentru tine poate fi o simplă răutate aruncată fără prea multă gândire, pentru Pești poate fi o adevărată insultă și îi poate provoca răni imense. Oamenii care nu sunt plini de tact ar putea cu ușurință să îl facă pe nativ să se distanțeze de ei.

Peștii nu spun nimic atunci când sunt loviți. Ei simulează că sunt în regulă, apoi se retrag în lumea lor și suferă. Ai putea spune chiar că își duc suferința în tăcere, cu o oarecare demnitate. Viziunea lor idealistă asupra lumii și asupra relațiilor cu ceilalți se poate dovedi o capcană pentru ei, deoarece nu durează mult până iluzia se disipează și iese la suprafață adevărul.

Atunci când se împrietenește cu cineva, persoana născută în zodia Pești pune prietenia pe un piedestal si o consideră perfectă. Însă știm cu toții că prieteniile nu sunt perfecte și că există momente când lucrurile iau o întorsătură neașteptată, iar Peștii nu sunt capabili să facă față unor astfel de provocări. Nu este exclus ca ei să ajungă singuratici dacă sunt deziluzionați de mai multe ori, trăind în lumea lor de basm pe care nu o pot avea niciodată în realitate.

Aceste zodii nu mai dau niciun semn de viață dacă sunt rănite și e foarte posibil să nu mai poți să revii în viețile lor cu ușurință. Tu ai avut conflicte cu vreuna dintre aceste zodii?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (39)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!