Rețete delicioase
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

9 greșeli culinare pe care continuăm să le facem și de care ar trebui să scăpăm urgent - ne strică preparatele!

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro
Decongelarea cărnii la temperatura camerei

Decongelarea cărnii la temperatura camerei

Pentru a dezgheța mai repede carnea, cei mai mulți dintre noi avem obiceiul de a o lăsa pe blatul din bucătărie, la temperatura camerei. Nu este cea mai bună opțiune din cauza faptului că bacteriile se înmulțesc mai rapid în aceste condiții, iar carnea se poate strica fără să ne dăm seama.

Experții spun că este mai sigur să o dezgheți lăsând-o într-un recipient în frigider. Durează mai mult timp, dar este mult mai sigur. O altă opțiune rapidă este să o așezi în apă rece cu gheață, într-o pungă etanșă, apoi să o lași în chiuvetă. Asigură-te că schimbi apa din recipient la fiecare jumătate de oră.

Citește și: De ce să nu mai mănânci carne de porc. Motive care te vor convinge

Multe trucuri din bucătărie se învață după ureche, cum spune o vorbă din popor, de la mame, bunici sau cunoștințe. Adoptăm aceste metode doar prin prisma recomandărilor și, fără să ne dăm seama, considerăm că dacă sunt respectate de mult timp, ar trebui să fie și cele mai eficiente.

În realitate, anumite obiceiuri culinare ar fi trebuit abandonate de foarte mult timp pentru că pot ruina complet un preparat. Află, în galeria foto, care sunt cele mai des întâlnite greșeli pe care le facem în bucătărie și la care ar trebui să renunțăm urgent.

Surse articol: BrightSide / Buzzfeed / Lifehack

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!