Blat, aluat, baza de copt
O larga varietate de blaturi este baza oricarei copturi! Asa ca daca vrei sa-ti iasa mancarea delicioasa, citeste aceste sfaturi pentru cel mai pufos blat sau cel mai usor aluat!
Vezi categorii culinar

Aluaturi
Afla reteta celui mai pufos aluat de pandispan!
Vineri, 19.03.2010 | de Alexandra Machitescu
Aluaturi
Descopera secretul unui aluat foarte fraged de placinta
Vineri, 19.03.2010 | de Roxana Gheorghe
Aluaturi
Nelipsita de pe masa de Pasti: Pasca din aluat de cozonac cu crema de branza
Joi, 18.03.2010 | de Roxana Gheorghe
Aluaturi
Vrei sa prepari un aluat pentru ecler? Iata o reteta rapida si eficienta!
Vineri, 12.03.2010 | de Ana Maria Stroe
Aluaturi
Patrunde in bucataria franceza cu un aluat frantuzesc pentru placinta cu mere!
Vineri, 12.03.2010 | de Roxana Gheorghe
Aluaturi
Un altfel de aluat: aluat de saratele cu cascaval si smantana
Joi, 11.03.2010 | de Ana Maria Stroe
Aluaturi
Invata sa prepari un aluat de pateuri ca un profesionist
Luni, 08.03.2010 | de Ana Maria StroeEste atat de usor sa obtii un aluat incantator si un blat ca al bunicii!
Prajituri, aperitive sau feluri principale de mancare – toate au la baza retete inspaimantatoare de blaturi care par a fi imposibil de preparat. Dar DivaHair.ro iti arata ca nu e deloc dificil sa obtii un blat/aluat delicious!