Paste bolognese, varianta fara carne: 3 trucuri pentru a obtine gustul autentic

Timp de gătire:
45-60 minute
Porții:
1-2 porții
Dificultate:
Rețete ușoare
Modalitate de preparare:
Rețete la tigaie
Calorii:
500
Paste bolognese, varianta fara carne: 3 trucuri pentru a obtine gustul autentic
Irina Lungu
Luni, 07.12.2020

Caracteristici

Clasicele paste bolognese sunt o incantare a simturilor. Aromate, cu o textura bogata si cu un gust divin, acum in varianta vegetariana! 

Ce zici de o portie de paste bolognese fara carne? Stim ca pare imposibil, din moment ce ingredientul-cheie pentru aceasta reteta este carnea tocata. Totusi, nu exista nimic ce nu se poate transforma intr-un preparat vegetarian delicios si sanatos!

Fie ca esti curioasa de aceasta versiune sau esti vegetariana si iti doresti sa adaptezi reteta pentru alimentatia ta, te invitam sa incerci varianta de mai jos si sa pui in aplicare cele trei trucuri pentru paste bolognese perfecte!

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro.

Surse foto: Istockphoto.com

Articolul urmator »
Ciocolata albă: 3 motive să o alegi
Ciocolata albă: 3 motive să o alegi
Raluca Margean | Miercuri, 30.10.2024
Incepe quiz
Ce spune gustul preferat despre tine?
Ce spune gustul preferat despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.8 (5)
Alte subiecte care te-ar putea interesa
Cele mai bune condimente pentru pui
Raluca Margean | Sâmbătă, 24.08.2024
Mâncarea japoneza: principii și beneficii
Raluca Margean | Sâmbătă, 30.11.2024

Ne găsești pe