Ce este dieta astrală? Mihai Voropchievici dezvăluie cel mai bun moment pentru a ține cură de slăbire

Ramona Jurubita

Sigur și tu ai încercat de nenumărate ori să slăbești și ceva nu a funcționat în planul tău. Dar te-ai gândit vreodată că există anumite criterii de care trebuie să ții cont? „De mâine mă apuc de dietă” nu trebuie să fie o dată întâmplătoare, ci bine aleasă, în funcție de calendarul astral. Numerologul Mihai Voropchievici a explicat pe înțelesul tuturor legătura dintre cura de slăbire și fazele Lunii, iar astăzi vei afla și tu absolut toate detaliile.

Știi deja că Luna Nouă simbolizează un nou început, nu-i așa? Atunci îți va fi extrem de ușor să înțelegi de ce trebuie să te apuci de slăbit când Luna se află în descreștere, adică imediat ce începe să se transforme din Plină în Nouă. Potrivit specialistului menționat anterior, cea mai bună perioadă pentru a face o schimbare în plan fizic și mental începe la trei zile după înălțarea Lunii Pline pe cer. Iată explicațiile:

„Să explic matematic: Există patru faze ale Lunii. Un ciclu lunar are 28-29 de zile. Ia împărțiți voi 28 la 4! Cam o săptămână. Ca să începi o dietă, la Lună Nouă trebuie să te apuci de dietă. Pentru că eu dacă am început pe Lună Nouă dieta, nu voi slăbi imediat a doua zi. Deci aduc ceva nou în viața mea, mi-am programat mintea că încep ceva nou. Când începe scăderea în greutate? De la Luna Plină în descreștere. Atunci încep să se ducă kilogramele. Dar la fel de bine în primele 3-4 zile de Lună Nouă se pot face niște operații, niște intervenții. Nu se face intervenție asupra unui organ pentru că Luna patronează tot ce înseamnă lichide, fluide din organism, dar și din lume. Când faci o intervenție medicală, nu o faci cu două zile înainte de Luna Plină și nici în zi de Lună Plină, nici trei zile după. Cam asta este faza. Deci ai acele șase zile în care nu te duci să faci o intervenție.”, a spus numerologul Mihai Voropchievici în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3.

Aceste explicații sunt dovada clară a faptului că momentul în care ții dietă este mai important decât eforturile pe care le depui. De ce? Pentru că degeaba te înfometezi sau te străduiești să faci mișcare, dacă perioada aleasă nu este una favorabilă.

Dieta vârcolac/dieta lunară/dieta astrală este una dintre cele mai folosite de persoanele care țin cont de calendarul astral când vor o schimbare.

În cadrul explicațiilor sale, Mihai Voropchievici l-a invocat și pe marele filozof grec Aristotel. Se pare că acesta era de aceeași părere cu el și îi încuraja pe medici să studieze astrologia.

„Există o întreagă știință. Dacă ar folosi-o toți chirurgii...Știi ce a spus Aristotel? - Un medic bun trebuie să fie un astrolog bun ca să înțeleagă legătura dintre om și tot ce înseamnă Universul.”

Cum fiecare celulă din corpul uman se află în strânsă relație cu Universul, aceste schimbări la nivel înalt ne pot influența viețile. De aceea, orice transformare vrei să faci, trebuie să arunci înainte o privire asupra calendarului astral.

Se spune că Luna Nouă este purificatoare și devine sprijin în detoxifiere. Când simți nevoia să îți cureți mintea și sufletul, este imperios necesar să începi acest proces doar dacă Luna este în descreștere, adică la trei zile după ce a devenit Plină. Și dependențele sunt învinse mai ușor în această perioadă, căci energia și motivația de a trăi un nou început sunt ridicate.

Potrivit Times of India, Demi Moore și Madonna se numără printre celebritățile care au adoptat acest stil de viață pentru a obține rezultate semnificative. Nu te-ai convins? Atunci iată explicația unui expert în domeniul sănătății:

„Șaptezeci la sută din corpul uman este alcătuit din apă. Luna are un efect asupra corpului nostru, care este foarte asemănător cu atracția gravitațională pe care o exercită asupra oceanelor și râurilor de pe Pământ. Acest regim alimentar profită de acest fapt și permite pierderea în greutate și detoxifierea organismului, atunci când este respectat în anumite zile care coincid cu anumite faze ale lunii. Oamenii pot pierde până la un kilogram și chiar mai mult într-un interval de 24 de ore. De asemenea, dieta lunii este ușor de urmat, deoarece nu necesită ritualuri alimentare speciale. Ar putea fi doar o altă manieră de a motiva pe cineva în drumul său spre călătoria de pierdere în greutate.”, a spus Dr. Amrapali Patil.

Un cunoscut nutriționist a completat aceste informații, oferind detalii despre alimentele ce trebuie consumate în timpul unei cure de slăbire echilibrate:

„Urmați o dietă echilibrată care cuprinde cereale organice, leguminoase, legume și fructe pentru beneficii pe termen lung. Includeți lapte bătut, frunze de mentă, semințe și frunze de coriandru, zeamă de lămâie, apă de cocos, lapte rece, castraveți, pepene verde etc. pentru a vă menține corpul rece. Aceste alimente sunt cele mai bune pentru detoxifiere și dau rezultate bune. În această perioadă, evitați consumul de alimente prăjite și condimentate.”, a sugerat Kanchan Patwardhan.

Cum trebuie să faci? Există numeroase variații ale dietei, însă cea de bază prevede necesitatea unui post de 24 de ore în timpul Lunii Pline, interval în care poți consuma doar lichide. Apoi, vei introduce alimente sănătoase și sărace în grăsimi. Nu este permis nicio băutură care conține zahăr, grăsime sau sare, deoarece poate interfera cu pierderea în greutate.

În funcție de numărul de kilograme pe care vrei să le dai jos, vei alege numărul de zile pe parcursul cărora urmezi planul alimentar bine stabilit. Și nu uita să consumi multe lichide, căci detoxifierea nu este posibilă fără ele!

PS: Sarea trebuie evitată pentru că favorizează retenția de apă, iar Luna jonglează cu apa din corpul nostru la fel cum face și cu apa din mări și oceane. În funcție de faza Lunii, lichidele reținute în corp cresc sau descresc. De aceea este bine să încerci să elimini cât mai multă apă în timpul fazei de descreștere a Lunii.

Uite: Cum să ții o dietă în funcție de fazele Lunii

Surse foto: Pixabay

Surse articol: TimesofindiaTimesofindiaYoutube

Articolul urmator Opt alimente nesănătoase care sunt, de fapt, bune pentru tine

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.