10 modele de unghii balerină care îți vor plăcea la nebunie

Redactor Andreea Baluteanu

De la poziția grațioasă la tutu-urile elegante și acele poante de-a dreptul drăgălașe, orice aspect ce caracterizează imaginea delicatelor balerine ne atrage atenția instant. Cu toate acestea, e nevoie de multă muncă, de abilități fizice și neapărat de îndemânare ca să ajungi să imiți măcar performanțele unei balerine.

Nu este însă cazul cu modelul de manichiură ce imită forma încălțămintei invidiatelor dansatoare. Pregătește-te să joci rolul vieții tale în „Black Swan” lăsându-te inspirată de modelele de unghii balerină din imaginile de mai jos!

Grația întruchipată: 10 modele de unghii de balerină pentru 2020

Cu vârful ușor dreptunghiular, imitând forma poantelor, și beneficiind de aceeași grație și același farmec precum celebrele dansatoare, modelele de unghii balerină au fost în trend anii trecuți și revin încă și mai strălucitoare în 2020. E drept că sunt mai greu de întreținut decât unghiile date cu lac și atât, dar eforturile vor merita pe deplin. Iată mai jos care sunt modelele de unghii balerină demne de a fi încercate în acest an!

Albastru

Atunci când vine vorba despre modelele de unghii balerină, culorile dulci, delicate sunt de la sine înțelese. Tocmai de aceea, un albastru intens, vibrant va reprezenta o alegere cu atât mai irezistibilă. Nuanța acvatică este perfectă pentru vară, dar se va preta și zilelor mohorâte de iarnă, în care tot ce îți dorești este să aduci un strop de culoare în viața ta.

unghii albastre

Sursa foto: Pinterest

Alb

Nuanța purității absolute e greu de recreat pe unghii, dar atunci când îți reușește, te vei simți ca în toiul unei mici sărbători. Modelele de unghii balerină colorate cu alb reprezintă, precum cele de mai susjos, idei minunate pentru vacanța de la mare, asortându-se de minune cu pielea ta bronzată. Aplicațiile de paiete la baza unghiei fac de asemenea furori.

unghii albe

Sursa foto: Pinterest

Ballet pink

Această nuanță preferată se pare inclusiv de elegantele prințese din Casa Regală Britanică este must-have pe unghiile de balerină. Ne-am jucat noi cu albastru sau cu alb, dar trebuie să recunoaștem că tot rozul diafan vine cel mai bine cu acest model de manichiură. Poți acoperi o unghie cu glitter, dacă îți dorești să condimentezi puțin acest model.

unghii roz

Sursa foto: Pinterest

French

Cere-ți iertare de la toate femeile din viața ta pe care le-ai admonestat pentru că nu au renunțat la manichiura franțuzească: este una dintre cele mai cool idei de manichiură din 2020. Iar atunci când o presari pe forma ballerina nails, câștigul este garantat. Ca să fii perfect ancorată în contemporaneitate, poți opta pentru un french în tonuri de ombre, dar și manichiura franțuzească clasică e la fel de bine-venită.

manichiura french

Sursa foto: Instagram

Glitter

Roz, modele de unghii balerină și glitter aplicat subtil la vârfuri: de mult nu am mai văzut un model de manichiură mai încântător. Un alt atu incontestabil al acestei opțiuni este reprezentat de versatilitatea sa: poate fi abordat la fel de bine la birou, precum și la un party sau la un date romantic. Dar acest tip de manichiură se pretează în chip fabulos zilei nunții tale.

unghii cu glitter

Sursa foto: Instagram

Gucci

Trebuie să recunoști că acest model de unghii balerină este atât de edgy! Fun, sofisticat și cool, e modalitatea perfectă de a purta designul celebrului brand italian fără a scoate din buzunar sute de euro. E adevărat că ai nevoie de mâinile unei manichiuriste pricepute ca să îți iasă o asemenea minunăție plină de imaginație, dar suntem sigure că te descurci.

unghii balerina

Sursa foto: Instagram

Ombre

Ombre-ul e un alt curent în manichiură care răsare tot mai strălucitor: dacă ne-a părăsit pletele, măcar să ne coloreze unghiile. Acest model de unghii balerină în tonuri de piersică este o idee fabuloasă pentru vara 2020, dar noi ne propunem să îl abordăm încă de pe acum, numai așa, ca să ne pregătim. Deși unghiile sunt lungi (dar acesta este farmecul manichiurii balerină) și s-ar putea să presupună necesitatea de a-ți lua liber de la job, merită!

unghii balerina lungi

Sursa foto: Instagram

Pastel

Ce opțiune mai potrivită pentru vremuri tulburătoare ca acestea pe care le trăim decât unghiile pastel? Asocierea cu modelul de unghii balerină e încă și mai potrivită, dat fiind că atât culoarea, cât și forma ascund o delicatețe dulce. Poți opta pentru o singură nuanță de pastel (noi îți recomandăm galben în 2020) sau poți acoperi fiecare deget cu o culoare, precum în imaginea de mai jos.

unghii pastel

Sursa foto: Pinterest

Scurte

Îți plac unghiile model balerină, dar nu crezi că v-ați înțelege fiindcă tu nu te descurci cu unghiile lungi? Nu-i nimic, atunci avem pentru tine cel mai bun model: unghii de balerină scurte. Îți permit să conduci, să scrii, să tastezi la telefon, să butonezi liniștită la laptop și câte și mai câte. Poți alege roz, dar și culori puternice, mai ales că ai unghiile scurte. Tot ce îți rămâne de făcut este să te distrezi de minune!

unghii scurte

Sursa foto: Pinterest

Stele

Adună toate stelele de pe cer și presară-le pe „balerinele” tale! Trebuie să recunoaștem că de mult nu am mai văzut un model de manichiură care să ne facă să ne îndrăgostim dintr-o privire. În nuanțe de alb, sofisticate și elegante, cu stele aurii care sclipesc îmbietor, manichiura ta va atrage toate privirile. Nu uita de crema de mâini, fiindcă ai nevoie de o piele catifelată când afișezi un asemenea spectacol pe degete.

unghii cu stele

Sursa foto: Instagram

Modelul de unghii balerină este favoritul momentului! Obține forma perfectă, dreptunghiulară și ușor alungită și decorează după chef!

Bucură-te de forma perfectă și descoperă și cele mai bune întăritoare pentru unghii! Vezi și modele de unghii simple pentru adeptele minimalismului!

Surse foto: Pinterest, Instagram

Articolul urmator Opt obiceiuri simple care îți vor face pielea fericită și impecabilă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.