Horoscop
Înapoi la

Horoscop Anual Balanta
Anul 2023

Balanta

Saturn începe 2023 în sectorul iubirii, aflându-se în acest sector de câțiva ani. Se va muta însă la începutul lunii martie, iar acest lucru vă poate deschide spre mai multă dragoste și bucurie. Cu Saturn în sectorul vostru amoros, probabil că a trebuit să învățați lecții despre iubire și să deveniți mai serioși în legătură cu relațiile și persoanele dragi. S-ar putea să se fi rostit adevăruri dure și s-ar putea să fi fost dificil să vedeți cum unele relații de dragoste, plăceri sau hobby-uri au părăsit viața voastră. Până acum, ar trebui să fiți într-un loc mai bun și să vă concentrați pe a avea relații de dragoste sănătoase și solide, înțelegând ce înseamnă dragostea pentru voi și cum ar trebui să arate în viața voastră.

Odată cu mutarea lui Saturn se mută și Pluto, de la sfârșitul lunii martie până la mijlocul lunii iunie, iar acest lucru poate aduce mai multă pasiune în viața voastră amoroasă. Puteți fi mai intenși cu cei dragi și mai spontani în activitățile voastre. S-ar putea să fiți mai centrat pe inimă și să vreți să lăsați sufletul să vă dicteze direcția. Acest lucru poate fi bun, dar dacă există lecții pe care nu le-ați învățat cu Saturn sau orice relații nesănătoase care au supraviețuit cumva lui Saturn, dar nu s-au îmbunătățit, Pluto poate aduce curățenia finală acum. S-ar putea să existe mai multe lupte pentru putere și control cu ​​cei pe care îi iubiți și s-ar putea să gravitați către oameni puternici din jurul vostru.

Jupiter se află în sectorul relațiilor și angajamentelor dvs. de la începutul lui 2023 până la mijlocul lunii mai, iar acest aspect vă poate ușura asocierea cu ceilalți. Este posibil să aveți mai multe oportunități de a vă angaja față de oameni și proiecte. Puteți cunoaște oameni noi, puteți intra în parteneriate și aranjamente sau să vă asociați într-o afacere. O eclipsă de Soare are loc în acest sector pe 20 aprilie, iar acest lucru poate oferi energie majoră și impuls pentru toate relațiile voastre. E un prilej bun pentru a lua o decizie importantă într-o relație. Sigur, iubirea nu lipsește din peisaj și puteți începe o nouă relație amoroasă, care să dureze ani de zile, sau chiar pe viață. Căsătoria este și ea în ofertă, pentru cuplurile sudate, acum aveți șansa cea mai mare de a vă oficializa relația. Dar toate relațiile de iubire sunt aspectate pozitiv pentru nativii Balanță, deci profitați la maxim.

Mercur retrogradează în sectorul casei a opta, de la mijlocul lunii aprilie până la jumătatea lunii mai, iar acest lucru poate scoate la iveală probleme de intimitate, lupte pentru putere și lupte pentru control. S-ar putea să aveți ceva adânc în interior la care trebuie să lucrați, iar înțelegerea sau eliberarea vă pot ajuta, astfel încât Jupiter și Uranus să intre în acest sector cu mai puține bagaje.
O eclipsă de Lună are loc în aceeași zonă astrală, pe 28 octombrie, întărind intimitatea cu ceilalți în moduri sănătoase. Relațiile în care nu vă mai simțiți confortabil sau legăturile care s-au sfărâmat pot atrage mai multă atenție și puteți decide să le lăsați în urmă.

Saturn se mută în sectorul muncii, de la începutul lunii martie, întărind ideea că aveți nevoie de un job cu care să vă conectați sau în care să vă implicați cu pasiune. Dacă vă lipsește acest lucru, nu e exclus să vă dați demisia. Însă lui Saturn nu-i place atunci când sunteți impulsiv, așa că încercați să evitați să săriți peste anumiți pași și, în schimb, luați o decizie conștientă, atentă, înarmat cu informații. Dacă vă place deja ceea ce faceți, Saturn vă poate răsplăti și puteți obține mai multe oportunități, deși acestea pot veni cu mai multe responsabilități la pachet. Și sănătatea va fii importantă în 2023, deci fiți atenți și la semnalele corpului și nu ar strica o schimbare a stilului de viață.

Marte va intra în zona carierei de la sfârșitul lunii martie până la mijlocul lunii mai, așa că imediat după ce Saturn intră în sectorul muncii, vă veți simți mai ambițios și mai motivat să reușiți și puteți atinge noi culmi în carieră sau un statut mai bun. S-ar putea să acordați mai multă atenție obiectivelor și planurilor voastre pe termen lung și veți fi mai disciplinați cu propria energie. Puteți face impresii bune asupra oamenilor potriviți și puteți obține un anumit statut sau recunoaștere.

Pe 5 mai, are loc o eclipsă de Lună în sectorul dvs. monetar, așa că o parte din această muncă poate da roade și este posibil să vedeți recompense și rezultate grozave pentru alegeri inteligente și planuri bine schițate. Vă puteți maximiza oportunitățile financiare la momentul respectiv. Dacă este invers și lucrurile nu merg bine, s-ar putea să întâmpinați un eșec, o cheltuială neașteptată sau pur și simplu să vă simțiți mai vulnerabil din punct de vede financiar. Încercați să aveți un plan înainte de a acționa.

Anul începe cu Mercur retrograd în sectorul familiei, până la mijlocul lunii ianuarie, și Mercur retrogradează din nou în acest sector la jumătatea lunii decembrie. Mercur retrograd aici poate aduce mai multă atenție acordată problemelor de casă și familie sau problemelor care nu au fost abordate și care trebuie rezolvate acum. Dacă neajunsurile majore au fost deja soluționate, pot apărea inconveniente mărunte, cum ar fi spargerea unei țevi sau un mic dezacord cu familia. Dacă se întâmplă ceva grav, întrebați-vă de ce ați evitat rezolvarea ​​până acum și încercați să ajungeți la cauza principală a problemei.

Anul începe cu Marte retrograd într-unul dintre sectoarele care vă conduc mintea, până la mijlocul lunii ianuarie, retrogradare care a început la sfârșitul lunii octombrie 2022. Acest lucru poate aduce provocări în privința imaginii de ansamblu și este posibil să fiți excesiv de defensiv față de ideile noi. Este posibil să rămâneți blocat într-o gândire limitată și trebuie să vă amintiți detaliile. Marte rămâne în acest sector până la sfârșitul lunii martie și puteți lucra la găsirea unui echilibru, urmând să fiți mai puțin defensivi și să încercați să fiți mai obiectivi.

Mercur retrogradează pentru scurt timp în acest sector pentru aproximativ ultima săptămână a lunii decembrie. Acest lucru vă poate distrage atenția, s-ar putea să aveți multe pe cap și să vă pierdeți în mai multe direcţii deodată. Se poate stârni o luptă și s-ar putea să aveți probleme cu comunicarea. Mintea voastră poate avea nevoie de o pauză, așa că încercaţi să vă relaxați și să vă concentrați mai mult pe voi și pe interior.

Venus, guvernatorul vostru, va retrograda în Leu, între 22 iulie și 3 septembrie, aducând în centrul atenției prietenii, visele și planurile voastre. S-ar putea să întâmpinați probleme cu prietenii și cunoștințele și s-ar putea să vă puneți la îndoială visele. Încercați să nu lăsați încăpățânarea să stea în calea soluțiilor. Fiți deschiși și flexibili. Poate fi un moment bun pentru a vă reconecta cu vechii prieteni, dar și cu grupuri vechi, cauze vechi și vise vechi.

Marte va intra în semnul vostru în perioada 27 august - 12 octombrie, iar acest lucru vă poate oferi un plus de energie și impuls, care coincide și cu terminarea retrogradării lui Venus. Vă puteți concentra pe ceea ce doriți să începeți pentru dvs., pe proiecte în care doriți să luați inițiativa, cărora să le acordați toată atenția în următoarele 18-24 de luni. Acum este momentul să porniți în direcția dorită de ceva vreme încoace.

Acest aspect poate va fi intensificat de o eclipsă de Soare în zodia dumneavoastră pe 14 octombrie și s-ar putea să vi se prezinte o oportunitate de care sunteți entuziasmat sau să începeți un drum care este extrem de interesant și inspirat. Acesta poate fi un moment excelent pentru a întreprinde ceva măreț, așa că profitați la maximum. Noi orizonturi vă așteaptă.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...
arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.