Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Horoscop Anual Balanta
Anul 2022

Balanta

Ianuarie aduce retrogradarea planetei tale guvernatoare în zodia Capricornului. Zona ce pentru tine reprezintă familia, casa și copilăria. Astfel, se pot isca mai ușor probleme între tine și părinți. Armonia dispare pentru o lună din casa ta, de aceea poți avea mai des stări de neliniște, senzația că ceva nu este în regulă. Cu alte cuvinte, nu te mai simți în apele tale. În același timp este o perioadă bună pentru a te uita în urmă, pentru a analiza problemele și traumele din trecut și a încerca să le găsești o rezolvare.

Ești mai rece ca de obicei, mai distantă și mai retrasă, ceea ce este normal. Nu-ți face griji, odată cu mersul direct al planetei Venus, lucrurile vor reveni la normal. Atenție și la probleme cu locuința, cu cheltuieli neașteptate.

Saturn încă poposește în zona copiilor, a investițiilor și hobby-urilor. Deci trebuie să ai grijă la relația ta cu copiii, deoarece apar mai multe divergențe; ori sunt ei mai încăpățânați ca de obicei, ori tu ții morțiș că lucrurile să fie cum dorești tu. Dar ,în același timpp, relația dintre voi se poate maturiza, poate crește, chiar dacă acum nu pare așa acum; vei vedea schimbările în 1-2 ani. Nu este indicat să faci investiții riscante, sau să te aventurezi în ape pe care nu le stăpânești. Este ideal să ții partea financiară pe loc în 2022.

Poți începe însă o afacere pe cont propriu, deoarece și Jupiter te va ajuta din zona muncii, deci ai șansa de a pune baze serioase la un business nou.

Primele cinci luni ale anului și ultimele două luni îți aduc câștiguri când vine vorba de job, deci poți avea parte de o promovare, de o mărire de salariu sau chiar un job mult mai bun. Chiar din Ianuarie-Februrarie poți începe să depui CV-uri sau să te interesezi de piața muncii. Sănătatea va fi în prim plan în această perioadă, este ideal să cauți remedii pentru problemele tale, deoarece ai cele mai mari șanse să le găsești. Însă fii cu ochii pe circulația sângelui, pe ficat și solduri.

Mijlocul anului se anunță foarte bun când vine vorba de iubire și relații, perioadă ce va continua și în 2023. Astfel, se poate deschide un nou capitol extraordinar în viața ta amoroasă, poate să apară un nou partener, foarte potrivit ție, iar relația să dureze ani de zile. Cele care sunt deja într-o relație pot duce această conexiune la stadiul următor, inclusiv căsătorie. Vei fi mult mai în centrul atenției altora, așteaptă-te la persoane mult mai interesate de tine, iar tu ar trebui să faci tot posibilul să profiți de această conjunctură favorabilă. Orice fel de asociere este bine venită în această perioadă, inclusiv pe partea de business, deci fii deschisă la propunerile venite din partea celorlalți.

Noiembrie și Decembrie ne aduce tuturor retrogradarea lui Marte în Gemeni. Pentru tine reprezintă zona credințelor, filozofiilor de viață și a străinătății. Deci, ar fi ideal să eviți orice călătorie în străinătate și să fii foarte atentă la orice contact cu străinii. Pentru cele care locuiți deja peste hotare, pot să apară diferite complicații acum. Poți simți pentru două luni că nu mai ai un țel în viață, dar acest lucru se întâmplă pentru a te face pe tine să vezi mai clar direcția pe care trebuie să alegi. Ți se poate lua un văl de pe ochi acum, pentru a te înțelege mai bine și a înțelege viața mai bine. Poate este nevoie să renunți la unele credințe și unele obișnuite care te țineau pe loc până acum.

Horoscop realizat de astrolog Vlad Daia.

Bani

Bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Foarte bine

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...
arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Cauta un furnizor in zona ta