Horoscop
Înapoi la

Ascendent Balanta

Balanta

Dacă ai ascendent în Balanță înseamnă că ești mereu în căutarea armoniei, a echilibrului. Ești o persoană foarte corectă, echilibrată, care vede mereu ambele părți ale monedei. De aceea, vei face carieră alături de organizații sau grupări care caută pacea, ordinea, armonia. De altfel, ești atât de implicată în găsirea unui echilibru încât ești gata să renunți la pacea ta interioară pentru asta.

Cel mai bine îți va fi dacă alegi o carieră care presupune abilități de negociere, pentru că acesta este domeniul la care te pricepi cel mai bine. Ascendentul te va influența mai mult după vârsta de 30 de ani, deci ar fi bine să ții cont de acest avantaj pe care îl ai.

Ești o persoană plăcută, comunicativă, care nu suportă conflictele sau situațiile neclare. Îți dorești foarte mult un partener și te atrag persoanele modeste, serioase și curajoase. Îți place să ieși în lume și uneori poți fi considerată o fire schimbătoare, din cauza abilității tale de a înțelege ambele părți ale unei probleme.

Te fascinează frumusețea sub toate formele ei, de la artă la modă, îți amenajezi cu gust locuința și îți place să ai mereu în jur lucruri deosebite. De asemenea, ești o persoană foarte sensibilă, idealistă și generoasă și ai un farmec aparte, care se vede oricând și oriunde. Te aranjezi mereu cu stil, deși te numeri printre puținele femei care nu au nevoie să fie în pas cu moda pentru a fi elegante și seducătoare. Tu atragi aprecierea și simpatia celor din jur indiferent cum te prezinți.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.