Horoscop
Înapoi la

Previziuni astrologice Balanta

Balanta

Balanța este un semn al echilibrului și pentru că este guvernat de planeta Venus, are o tragere specială către tot ceea ce este frumos și armonios. Persoanele născute în aceasta zodie sunt foarte romantice și juste, visând la o lume în care toată lumea se înțelege cu toată lumea, iar nedreptățile și crimele nu există. Balanțele au o fire foarte blândă, dar au și slăbiciuni în domeniul sentimental, fiind uneori infidele sau foarte indecise, până în punctul în care le afectează relația permanent.

Destinul Balanței este unul măreț, pentru că nativii au rolul de a aduce pacea și armonia în viețile celor din jur, fiind un element de echilibru în viețile acestora. Persoanele născute în această zodie care își urmează destinul pot ajunge să răspândească pacea la un nivel mult mai înalt, ajungând chiar figuri proeminente ale acesteia în lume. Balanța se simte cea mai fericită atunci când cei din jur sunt fericiți, iar frumosul și iubirea câștigă în fața urâtului și urii. De aceea, meseriile cele mai potrivite pentru Balanțe sunt cele prin care pot contribui la bunăstarea celor din jur si la restabilirea ordinii (de exemplu, în justiție sau în consiliere psihologică).

Dragostea adevărată poate fi simțită de o Balanță doar față de o persoană romantică, înțelegătoare, care vrea să își dedice viața iubirii. Un partener bun la suflet și deschis la minte este ideal pentru Balanță, care va fi vrăjită de aceste trăsaturi. Jumătatea Balanței iubește la fel de mult armonia ca și această zodie si vrea sa contribuie activ la crearea unei lumi mai bune.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.