Horoscop
Înapoi la

Astrologie Balanta

Balanta

Venus este planeta care guvernează semnul de aer al Balanței, ceea ce face ca nativa să fie îndrăgostită de frumos și o romantică incurabilă. La fel ca Taurul, Balanța este o mare amatoare de obiecte de artă și de plăceri exclusiviste, fiind una dintre cele mai sofisticate semne din horoscop. Influența planetei Venus se poate observa și în nevoia de armonie a Balanței, care este mereu împăciuitoare și încearcă să îi echilibreze și pe cei din jurul ei. Are un spirit justițiar aparte și i se potrivesc meserii în domeniul dreptului. Ca semn guvernat de Venus, Balanța este caracterizată de un erotism aparte și, pentru că plăcerea fizică este marea ei slăbiciune, este posibil să calce strâmb într-o relație, mai ales dacă nu este satisfăcută din punct de vedere sexual. Nu o ajută prea mult nici faptul că este o persoană foarte atractivă și că are un șarm aparte, ea putând să devină cu ușurință feblețea cuiva. Pentru că Venus este o planetă a plăcerii, nu a muncii, Balanța, ca Taurul, este adesea acuzată de lene și hedonism.

Zile norocoase: vinerea.

Piatra norocoasă: jad, safir și cuarț.

Compatibilitatea și incompatbilitatea cu alte zodii:

Spre deosebire de alte zodii, Balanța este compatibilă cu mai multe semne, poate pentru că este atât de împăciuitoare și orientată către romantism. Ea face pereche foarte bună cu Gemenii și Vărsătorii, celelalte două zodii de aer, dar și cu Săgetătorul și cu Leul, pe care îi mai temperează, dar care reușesc să îi mențină interesul un timp îndelungat, poate chiar pe viață.

Există și două zodii cu care Balanța nu poate face casă bună: Scorpionul și Capricornul. Primul este prea sufocant pentru a se putea înțelege bine cu un semn de aer, iar Balanța acceptă să fie condusă, dar are nevoie și de spațiu, ceea ce nu îi prea poate oferi Scorpionul. Capricornul nu ar putea să înțeleagă firea boemă și iubitoare de frumos a Balanței, care adesea este și risipitoare, ceea ce nu îi surâde deloc zodiei de pământ.

Calități: adaptabilitate, modestie, echilibru, senzualitate, sensibilitate, generozitate, fler, șarm, tact, simț al dreptății foarte dezvoltat.

Defecte: indecizie, nechibzuință, fire risipitoare, repezeală, ușor de influențat, lipsă de determinare, infidelitate.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.