Horoscop
Înapoi la

Horoscop Anual Capricorn
Anul 2023

Capricorn

Uranus rămâne în sectorul amoros pentru tot anul 2023, unde a fost de câțiva ani și puteți continua să vedeți schimbări sau să faceți schimbări în relațiile de dragoste. Cine și ce iubiți probabil s-a schimbat destul de mult, la fel ca și modul în care exprimați dragostea și ceea ce simțiți că este romantic. S-ar putea să fiți atras de oameni mai neobișnuiți și s-ar putea să vreți relații neconvenționale într-un fel.

Jupiter se mută în sectorul amoros la mijlocul lunii mai, iar asta aduce o mulțime de oportunități de a vă conecta la inima dvs, de a fi mai iubitor și mai afectuos, de a împărtăși dragostea și de a fi mai romantic. Dacă sunteți singur, s-ar putea să atrageți o mulțime de potențiale interese amoroase, iar dragostea poate veni brusc, neașteptat și cu cineva diferit față de ce erați obișnuit. Dacă sunteți într-o relație, puteți găsi modalități noi și distractive de a fi mai romantic și de a vă conecta cu partenerul.

Mercur retrogradează în sectorul amoros de la mijlocul lunii aprilie până la mijlocul lunii mai, iar acest lucru poate scoate la iveală probleme amoroase. Dacă există un bagaj in dragoste care trebuie abordat, puteți deveni mai conștient de acest lucru. Este posibil să fiți mai rece cu cei dragi și trebuie să aveți mai multă răbdare. Să lucrați la problemele amoroase ar fi un lucru bun cu acest retrograd, astfel încât să vă puteți elibera pentru energia pozitivă a iubirii atunci când Jupiter se va muta aici.

Marte intră în sectorul relațiilor și iubirii de la sfârșitul lunii martie până la mijlocul lunii mai, astfel încât să vă puteți concentra mai mult pe relațiile dvs., pe oamenii din viața voastră și pe angajamentele față de alții. S-ar putea să fiți mult mai darnic și puteți simți că oamenii din viața dvs au nevoie de mai multă atenție. În relația cu partenerul veți fi mai energic. Deoarece acest lucru vine împreună cu Mercur retrograd, este posibil să trebuiască să lucrați pentru a vă controla temperamentul cu ceilalți și pentru a nu intra în lupte constante.

Marte se mută în casa a opta a intimității de la mijlocul lunii mai până la jumătatea lunii iulie, iar acest lucru vă poate ajuta să vă simțiți confortabil cu întărirea legăturilor fizice, mentale, emoționale și spirituale. Veți fi motivat să fiți cât mai aproape posibil de cei dragi și depuneți eforturi în acest sens. Odată ce Jupiter se mută în sectorul amoros, poate fi un moment excelent pentru dragoste, pasiune și chimie.

Dar, Venus retrogradează în sectorul intim pe măsură ce Marte pleacă, de la mijlocul lunii iulie până la începutul lunii septembrie, iar acest lucru poate scoate la iveală probleme de intimitate și s-ar putea să vă zbateți puțin, dacă nu vă simțiți atât de aproape de partener pe cât v-ați dori sau dacă nu simțiți că cei dragi depun la fel de multă muncă ca și voi. Poate fi necesar să vă detașați puțin, să faceți o pauză, să le oferiți puțin spațiu și să obțineți o mai mare claritate.

2023 începe cu Marte retrograd în sectorul muncii, până la mijlocul lunii ianuarie, iar acest lucru poate aduce provocări în ceea ce privește munca. Dacă urâți activitatea dvs, o veți urî și mai mult și puteți întâmpina probleme cu cei cu care lucrați sau pentru care lucrați. Este posibil să vă concentrați mai puțin pe muncă și vă puteți simți deconectat de la locul de muncă. Acest lucru poate stârni o dorință puternică de schimbare, dar poate fi necesar să treceți prin astfel de experiente, pentru a lăsa energia să se echilibreze. Dacă vă place ceea ce faceți, s-ar putea să întâmpinați în continuare unele probleme, dar altele mai mici, pe care le puteți gestiona. Este posibil să aveți multe pe cap, lucruri pe care trebuie să le rezolvați.

Marte rămâne în sectorul dvs. de muncă până la sfârșitul lunii martie și vă puteți concentra pe repunerea lucrurilor pe drumul cel bun și pe urmărirea de noi oportunități de lucru. O să vă simțiți conectat la ceea ce faceți într-un mod pozitiv. Este posibil să aveți mai multă energie pentru a fi productiv, eficient și organizat și puteți modifica programul și rutina actuală.

Marte intră în casa carierei dvs de la sfârșitul lunii august până la mijlocul lunii octombrie, așa că vă veți simți mai ambițios și motivat să reușiți și să realizați noi obiective, iar acest lucru contribuie la atingerea de noi culmi. Puteți să vă asumați noi responsabilități, iar alții pot căuta în dvs un posibil lider. Puteți simți că ați făcut progrese semnificative cu ceva ce ați început acum aproximativ 12-18 luni.

Saturn începe 2023 în sectorul dvs. monetar și iese la începutul lunii martie, fiind în acest sector de câțiva ani. Saturn este planeta lecțiilor și sperăm că ați învățat tot ce aveați nevoie în ceea ce privește banii, securitatea și valorile voastre. Dacă v-ați făcut temele, este posibil să vedeți recompense odată cu plecarea lui Saturn și intrarea lui Pluto în acest sector; puteți avea mai mult control financiar și puteți vedea recompense financiare majore pentru investiții și chiar moșteniri. Dacă nu ați învățat încă, începeți să vă reorganizați finanțele.

Jupiter se află în sectorul casei și al familiei la început de 2023 și până la jumătatea lunii mai, iar acest lucru poate aduce energie pentru casa și viața de familie. Poate doriți să petreceți mai mult timp acasă sau în locurile cele mai familiare pentru dvs., vă puteți muta într-un loc mai mare sau puteți face renovări și modificări care vă permit să aveți mai multă libertate acasă. Puteți simți că aveți mai multe oportunități atunci când sunteți confortabil și beneficiați de un spațiu sigur.

Poate doriți mai mult timp cu familia sau cu cei pe care îi considerați familie și vă puteți bucura de aceste momente cu ei. S-ar putea să vă vedeți familia extinzându-se pe măsură ce unii se căsătoresc sau fac copii, sau chiar dvs puteți aduce un nou membru. Puteți planifica mai multe adunări de familie și puteți lucra la îmbunătățirea conexiunilor cu rudele dvs.

O eclipsă de Soare are loc în sectorul casei și al familiei dvs. pe 20 aprilie, iar această eclipsă ar putea aduce energie majoră. S-ar putea să fie nevoie să luați o decizie importantă care să vă afecteze viața de acasă, locul în care trăiți sau persoanele cu care locuiți sau care vă afectează familia într-un fel. Puteți lua rapid decizia și poate părea că trebuie să vă grăbiți să o luați, dar asigurați-vă că ați făcut puține cercetări înainte de a opta pentru schimbări.

Saturn se mută în sectorul mental la începutul lunii martie și s-ar putea să vă doriți să păstrați mai multe pentru dvs, să nu împărtășiți ce gândiți până nu sunteți absolut sigur. S-ar putea să vă faceți griji cu privire la ceea ce cred alții despre ceea ce spuneți dvs. și s-ar putea să puneți puțin prea mult la suflet criticile. Pot exista probleme de comunicare și exprimare la care trebuie să lucrați pentru a fi mai încrezător în abilitățile și ideile voastre. Pot apărea si probleme cu neamurile, sau diferite piedici în călătoriile scurte.

Mercur retrogradează apoi în acest sector de la sfârșitul lunii august până la mijlocul lunii septembrie și puteți să vă luptați ca să obțineți suficient spațiu mental pentru a vă concentra pe ceea ce vă doriți. Va fi necesar să puneți o oarecare distanță între voi și ceilalți. Încercați totuși să nu forțați prea mult lucrurile și nu lăsați ideile și planurile mari să vă facă să ignorați detaliile din fața dvs.

Pluto se apropie de sfârșitul periplului în zodia dvs, unde se află de peste un deceniu. Probabil că această perioadă v-a determinat să faceți transformări masive în viață și în interior. S-ar putea să fi devenit mai puternic și mai confortabil cu puterea personală și să fi îmbrățișat mai mult controlul. Probabil că ați devenit mai pasionat și v-ați concentrat pe ceea ce vă pasionează intens.

Pluto începe să iasă din zodia dvs de la sfârșitul lunii martie până la mijlocul lunii iunie și este posibil să fi trecut deja prin cele mai mari transformări. Vă puteți simți puternic și disciplinat. Capricornii născuți pe 17 ianuarie și mai târziu pot avea cel mai mare impact în 2023, așa că transformările voastre ar putea atinge apogeul în 2023.

Mercur retrogradează în zodia dvs de la startul lui 2023 până la mijlocul lunii ianuarie și apoi din nou la mijlocul lunii decembrie, așa că acest lucru poate scoate la iveală probleme persistente care trebuie rezolvate. Puteți să vă simțiți nerăbdător, ca și cum aveți multe de făcut, și cum ați avut deja de-a face cu multe, vreți doar să scăpați, dar aproape ați terminat. Încercați să aveți răbdare cu voi și cu ceilalți, planificați pauze și odihnă și gândiți-vă la a doua șansă, acum este momentul pentru a repara problemele din trecut, mai ales când țin de propria persoana.

Bani

Bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Bine

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...
arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.