Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Horoscop Anual Capricorn
Anul 2022

Capricorn

Vei începe anul în centrul atenției, am putea spune, deoarece Venus poposește mai multe luni în zodia ta, dar în luna Ianuarie, aceasta va retrograda chiar în zodia ta. Astfel, vei pune mai mult accent pe tine, te vei gândi mai mult la trecut și la ce ai de îmbunătățit.

Poți face chiar și schimbări în look-ul tău. Poți simți că nu mai există echilibrul interior care îl aveai până acum,dar nu-ți face griji, din Februarie, lucrurile vor intra în normal, ba chiar se pot îmbunătății, dacă reușești să-ți transformi unele minusuri în plusuri. Planeta ta guvernatoare se află și în 2022 în Vărsător, adică în zona banilor și a valorilor tale. Deci încă ai de regândit partea financiară, poți face planuri pe termen lung, investiții chiar. Dar toate acestea se vor întâmpla cu o mult mai mare ușurință dacă ai înțeles lecțiile despre banii tăi, iar acum Universul te poate ajuta să pășești către o mai mare prosperitate.

Altfel, lecțiile despre bani continuă să vină către tine. Se va schimba și modul cum te valorifici pe tine, poți realiza că meriți mai mult decât credeai până acum și este momentul să și ceri recompense la adevărata ta valoare. În primăvară și iarnă, Jupiter îți vă lumina casa a treia, care ține de comunicare și de gândire. Astfel, pot veni către tine idei salvatoare, soluții la probleme vechi, care până acum nu le vedeai. Poți cere ajutorul celorlalți, deoarece poți găsi persoana potrivită la momentul potrivit, care să îți poată oferi o mână de ajutor.

Călătoriile scurte pot fi mult mai norocoase, nu știi peste ce oportunitate poți da în această perioadă a nului. Cursurile sau specializările te vor ajuta enorm anul acesta, fie că dorești să studiezi ceva pentru job sau pentru propriile pasiuni, există șanse mari să ai beneficii ulterioare. La mijlocul anului, norocul se mută pe casa familiei și a căminului, astfel că relația cu părinții se poate îmbunătăți simțitor, poți face diverse mișcări imobiliare sau te poți gândi la o redecorare sau renovare a propriei locuințe.

Noiembrie și Decembrie aduc o retrogradare a lui Marte în zona muncii și sănătății tale. Ar fi indicat să te odihnești mai mult, să acorzi mai multă atenție sănătății tale mai ales când vine vorba de infecții și de zona capului și a gâtului. La locul de muncă apar tensiuni între tine și colegi, pot să revină lucruri din trecut nerezolvate, iar tu ai putea fi principalul responsabil pentru aceste probleme. Ideal ar fi să rămâi cât de obiectivă poți, să îți asumi vina și să încerci să o rezolvi, la fel de obiectiv și profesionist.

Energia poate să îți lipsească, mai mult ca de obieci, de aceea trebuie să acorzi o atenție alimentației, pentru a fii sigură că ai parte de toți nutrienții, ba chiar n-ar strica să-i suplimentezi.

Horoscop realizat de astrolog Vlad Daia.

Bani

Bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Bine

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...
arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Cauta un furnizor in zona ta