Horoscop Înapoi la
BlackFriday

Horoscop Lunar Capricorn
noiembrie 2017

Capricorn

Seriozitate

In aceasta luna vei fi foarte serioasa si nu vei accepta in preajma ta, decat oameni la fel ca tine. Motivatia si indarjirea de a reusi intr-o anumita directie, iti confera si o anumita doza de malitiozitate, deoarece esti dispusa sa faci aproape orice pentru interesele tale. Reusesti sa iti exprimi cu usurinta punctul de vedere, fara urma de anxietate sau teama, insa nu iti pui problema daca acestea vin in contradictoriu cu opiniile celorlalti. Niste polemici sunt inevitabile in perioada imediat urmatoare, insa vei incerca sa le scurtezi pe cat posibil pentru a nu-ti irosi timpul.

Ai putea gasi oportunitatea de a castiga niste bani prin alianta cu un prieten care iti impartaseste pasiunea, astfel incat inceputul nu mai trebuie sa fie deloc greu pentru tine. Daca nu lucrezi deja in domeniu, ai putea deveni brusc interesata de stiinta si de notiunile pe care nu le poti discuta, in general, cu oricine.

Jupiter te impinge sa iti dezvolti mai mult latura spirituala, insa mai intai este nevoie sa duci niste lupte de lamurire cu tine insati, in urma carora sa devina mai clara pentru tine imaginea pe care o reprezinti in socitetate.

Bani

Bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alege-ti zodia pentru luna noiembrie 2017

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!