Horoscop Înapoi la

Horoscop Lunar Capricorn
septembrie 2017

Capricorn

Disponibilitate

In luna septembrie ai sansa de a-ti finaliza cu succes proiectele aflate in curs, insa nu vei fi intotdeauna sigura pe tine, ci vei avea multe rezerve. Energia lui Jupiter iti va ajuta doar in plan personal, te va mentine sanatoasa si in puteri, ferindu-te de anumite primejdii. Cu toate acestea, tot greul il vei avea de infruntat singura, de vreme ce astrele vor fi departe de a te sustine.

Pe plan profesional, o serie de schimbari radicale sunt de asteptat. Acestea te vor impiedica, insa nu in mod direct. Renuntarea fortata la rutina care iti conferea incredere te va face sa iti alegi cu mai multa dificultate pasii in aceasta luna. Nu te vei mai putea concentra pe doua probleme in acelasi timp, iar sarcinile de lucru nu vor astepta disponibilitatea ta pentru a le rezolva. In randul colegilor vei intalni atat persoane care te vor sustine, cat si oameni mai putin binevoitori.

In sfera relatiilor personale, este exclus ca simplele cunostinte sa devina mai mult de atat. Cu toate acestea, vrei sa pastrezi o legatura cu toti aceia cu care te-ai inteles la un moment dat.

Bani

Bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alege-ti zodia pentru luna septembrie 2017

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoide de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!