Horoscop
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Horoscop Lunar Capricorn
mai 2019

Capricorn

Indulgenta

In luna mai trebuie sa pornesti cu ideea ca graba nu iti poate fi de niciun folos, chiar daca ai senzatia ca doar grabindu-te vei economisi mai mult timp. Luna, care in mod normal iti limiteaza destul de mult posibilitatile, va adopta o pozitie favorabila in aceasta perioada, dar mai ales la finalul lui mai. Cu tot sprijinul astrologic, nu te vei concentra extraordinar asupra activitatilor menite sa iti garanteze succesul, chiar daca iti vei dori realmente sa progresezi. Daca ai deja o relatie, in luna mai vei reusi sa iti dai seama daca esti intr-adevar fericita cu felul in care se desfasoara lucrurile, pentru a putea lua o decizie in acest sens. Pe de alta parte, daca esti singura, ai putea intalni pe cineva atunci cand te astepti cel mai putin.

La inceputul lunii vei fi mai indulgenta si nu iti vei construi singura motive pentru a fi stresata. Incerci sa iei totul cat de lin se poate si sa nu fii tu cea care schimba directia de evolutie normala a lucrurilor. Daca nu vei face si compromisuri atunci cand va fi nevoie, poti fi sigura ca vei atrage probleme si mai serioase.

Spre finalul lunii vine momentul potrivit pentru ofensiva, astfel incat poti prelua initiativa si testa o manevra riscanta, dar care ti-ar putea aduce in conturi sume importante de bani.

Bani

Bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Foarte bine

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alege-ti zodia pentru luna mai 2019

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!