Horoscop
Înapoi la

Cristale zodii Capricorn

Capricorn

Capricornul muncește foarte mult, uneori chiar mai mult decât este sănătos. De aceea, are nevoie de cristale care să îl ajute să se detensioneze și care să îi aducă prosperitatea în viață:

• Azuritul: acest cristal este prețios pentru zodia Capricorn, pentru că îi ajută pe nativi să rețină informații și să le asimileze foarte ușor. Este un cristal care ajută în mod special sfera cognitivă și rezonează puternic cu chakra celui de-al treilea ochi, stimulând și intuiția, care de multe ori nu funcționează tocmai bine la nativ.

• Turmalina neagră: un cristal care îi oferă Capricornului bună dispoziție este binevenit, pentru că acesta este adesea copleșit de responsabilități și stres. Turmalina protejează împotriva energiei negative și creează o dispoziție mentală care ajută la rezolvarea problemelor. Totodată, se pare că ajută la ameliorarea durerilor articulare și de spate.

• Ochi-de-tigru: cristalul acesta ar putea deveni rapid preferatul Capricornului, pentru că îi aduce prosperitate și îl ajută când are de încheiat afaceri importante. Rezonează cu chakrele inferioare și echilibrează toate aspectele din viața Capricornului, cu precădere sfera financiară.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.