Horoscop
Înapoi la

Previziuni astrologice Capricorn

Capricorn

Zodia de pământ a Capricornului este guvernată de planeta Saturn. Este un semn al perfecționismului și al ambiției, iar nativii ajung prin propriile eforturi în vârful piramidei sociale, acesta fiind principalul lor scop în viață. Deși sunt conservatori si uneori chiar încăpățânați, Capricornii au o inteligență rece și un pragmatism care îi poartă pe culmile succesului, chiar dacă nu îi avantajează prea mult pe plan emoțional, unde au destul de multe lipsuri.

Universul pare să fi creat Capricornul pentru ca acesta să devină un lider și un model pentru ceilalți, datorită perseverenței și disciplinei sale. Într-o lume haotică, Capricornul este cel care, cu meticulozitate și răbdare, țese încet, încet succesul, indiferent cât de mult îi ia. Nu este nimic ce nu poate să obțină nativul dacă își propune. Perfecționismul îl va face să încerce mereu să devină tot mai bun în ceea ce face. Funcțiile de management superior sunt cele care parcă au fost făcute pentru Capricorni, care în niciun caz nu pot accepta o poziție de subordonare.

Pe plan amoros, mulți Capricorni au o soartă destul de nefericită, mai ales dacă uită de sentimente și se concentrează numai pe reușitele în carieră sau financiare. Dacă își va găsi jumătatea, Capricornul va putea înflori alături de cineva care îi acceptă dorința de a domina și de a conduce și care iubește succesul la fel de mult ca el. Cu toate acestea, nu e bine să existe competiție în familie, așa că perechea Capricornului va trebui să arate admirație față de abilitățile nativului și să nu încerce să îl depășească!

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.