Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Horoscop Anual Fecioara
Anul 2021

Fecioara

2021 aduce pentru voi mai multă muncă, mai multe responsabilități și mai multă atenție pe sănătate și stilul de viață. Saturn și Jupiter se mută în casa a șasea, deci se anunță schimbări la locul de muncă, fie că îți schimbi jobul, fie că primești mai multe responsabilități, fie că te gândeșți la schimbări serioase la job. În prima parte a anului poate fi mai dificil, din cauză că Saturn aduce mai multe lecții în acest sector și posibil mai multe complicații. Însă în a doua parte, pot să apară mai multe șanse de reușită și chiar măriri salariale sau poziții mai avansate.

Important este să fii deschisă la situațiile aduse pe tapet de Saturn, să încerci să le rezolvi cât de bine poți și să renunți la gândiri vechi, care poate nu-ți mai sunt de folos în timpurile actuale. Îmbunătățește tot ce poți în munca ta, fă schimbările necesare, pentru a performa cât mai bine în munca ta.

Atenție însă la relațiile cu colegii de muncă, deoarece din partea unora poți primi piedici, pot să-ți fure ideile, sau se folosesc sub o formă sau alta de tine, deci atenție la câtă informație divulgi în jurul tău.

Sănătatea ar trebui să devină și ea un punct important pentru tine, deoarece de acum și pentru încă doi ani, aceasta poate suferi modificări. Este indicat să ai grijă în special la sistemul osos, la dinți și la ficat. De aceea nu ar strica schimbarea stilului de viață, să te apuci de un sport, să mănânci mai sănătos, să te plimbi mai mult în natură, sau orice alte modificări care îți pot îmbunătăți starea.

Uranus se află tot anul în Taur, de unde îți schimbă încet, dar sigur, filozofiile de viață, te face puțin nesigur pe propriile principii și te împinge să vezi lumea cu alți ochi. Poți fii interesat de aspecte de religie, spiritualitate, filozofie, pentru a găși niște răspunsuri care să-ți aducă o mai mare cunoaștere în tainele vieții.

Tot acest Uranus face aspecte stresante tot anul cu Saturn, de aici reiese o colaborare neprielnică cu străinii sau străinătatea, mai ales când vine vorba de colaborări pe parte de carieră. Nu este indicat să începi astfel de proiecte în 2021. De asemenea, călătoriile în străînătate pot fi cu surprize, mai ales pe partea de sănătate, deci atenție mare dacă vei fi nevoită să călătorești în 2021.

Planeta ta guvernatoare, Mercur, va retrogradă de trei ori în 2021, deci perioade cu impact pentru tine, astfel, prima retrogradare va avea loc în Februarie, în zona muncii, deci pot reveni probleme din trecut la job, pe care trebuie să le rezolvi, atenție la cum muncești în Februarie, pentru că poți comite greșeli mai ușor, atenție la tot ce semnezi și atenție la relația cu colegii. Și sănătatea trebuie ținută sub atenție, mai ales posibile răceli sau probleme respiratorii.

În Iunie avem a doua retrogradare, în zona carierei, deci din nou posibile complicații la locul de muncă, dar atenție în special la relația cu șefii și ai mare grijă la ceea ce spui, pentru că poți scăpa porumbelul la locul și momentul nepotrivit.

Ultima retogradare va avea loc în Octombrie, în zona banilor tăi, astfel ai grijă la bani, la cheltuieli neprevăzute care pot să apară acum. Atenție la furturi și pierderi de bani sau valori. Nu te arunca în cumpărături mari, deoarece poți regreta mai târziu. Amână pentru Noiembrie orice achiziție mai importantă.

Deci, 2021 pentru tine aduce provocări în zona muncii și a sănătății, de aceea trebuie să fii mai responsabilă decât în alți ani, să dai dovadă de maturitate și seriozitate, iar rezultatele efortului depus acum le vei culege peste 1-2 ani.

Horoscop realizat de astrolog Vlad Daia

Bani

Bine

Sanatate

Asa si asa

Dragoste

Asa si asa

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alege-ti zodia pentru anul 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Tot ce am aflat din interviul lui Meghan și Harry cu Oprah: mărturisirile fără precedent făcute de cei doi sunt tulburătoare (31801 vizite)
  2. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (27821 vizite)
  3. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21298 vizite)
  4. Cum arăta Oana Zăvoranu în adolescență: imagini de colecție (21038 vizite)
  5. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20311 vizite)
  1. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
  2. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
  3. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
  4. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
  5. O vizită la salon ca o zi într-o vacanță exotică . Uite locul unde te poți relaxa pe deplin (nota 4.5)
  1. Prințul Harry regretă interviul controversat acordat lui Oprah Winfrey? Dezvăluiri neașteptate despre ce se întâmplă acum cu ducele de Sussex (0 comentarii)
  2. Planuri de vacanță în vreme de pandemie (0 comentarii)
  3. Zodiile de bărbați care oferă dragoste necondiționată (0 comentarii)
  4. Horoscopul săptămânii 10-16 mai: zodiile cunosc suferința în umbra lui Mercur în preretrograd (0 comentarii)
  5. Ce face și cum arată în prezent Dida Drăgan. Nimeni nu știa asta despre artista noastră! (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!