Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Horoscop Anual Fecioara
Anul 2022

Fecioara

Anul începe cu o lună de retrogradare a lui Venus, iar tie îți poate aduce probleme în relația cu copiii, sau în relația de iubire. De asemenea, și finanțele pot fi afectate, mai ales dacă vine vorba de investiții sau de o afacere proprie. Este indicat să ai mai multă grijă când vine vorba de investit sau de cheltuit banii, mai ales în scopuri de serviciu. Pot să reapară persoane din trecut în viață ta, mai ales foști parteneri.

Casa muncii și a sănătății încă este afectată de Satur, deci fii atentă la oase, dinți și sistemul nervos. Cel mai indicat este să iei mult mai în serios sănătatea ta, să te menajezi mai mult, să ții cont de dietă și stilul de viață și să faci îmbunătățiri în aceste domenii cât poți tu de mult; astfel de schimbări pot avea beneficii mari pe termen lung. Nu uita că munca în exces poate aduce probleme de sănătate, deci chiar dacă este o perioadă mai grea, nu uita și de relaxare și odihnă. Pot să apară probleme cu colegii, probleme de muncă din trecut, care revin pentru a fi rezolvate, sau chiar probleme cu statul și documentele.

Viața sentimentală este foarte bine aspectată, inclusiv relațiile cu prietenii și cei apropiați. Jupiter va îmbunătăți vizibil această zonă a hărții tale, deci un nou partener de viață poate să apară în viața ta pentru a începe o relație de lungă durată. Iar pentru cele care vă aflați într-o relație, șansa de a vă căsători crește simțitor în 2022 dar și în 2023. Oamenii vor fi mai atrași către tine, vei fi mult mai mult în lumina reflectoarelor, iar acum este momentul să te dezvolți prin intermediul relațiilor, deci acceptă ajutorul venit din partea celorlalți.

Asocierile, de orice fel, dar mai ales în afaceri, sunt de bun augur. În partea de mijloc a anului pot să vină către tine niște resurse financiare și nu numai. Fie că vorbim de o moștenire, un cadou mai substanțial, un credit mai avantajos, noi surse de venit pentru partenerul tău, însă cel mai important este faptul că poți beneficia de noi resurse financiare.

Ultimele 2 luni ale anului pot aduce probleme în sfera carierei; aici pot apărea certuri, discuții în contradictoriu. Atenție în special la șefi sau superiori, pe care îi poți calca pe coadă mai ușor. Este indicat să eviți problemele de orice fel, mai ales dacă nu te privesc și ar trebui să stingi focul, nu să pui paie pe foc. Nervii și stresul vor fi mai des întâlnite în aceste luni, deci încearcă să-ți regăsești calmul.

Nu începe proiecte noi acum la servici, lasă-le pentru 2023 pentru că vei avea mult mai mult spor și dorință de reușită. Încearcă să lucrezi mai puțin, pe cont propriu, sau în spatele cortinei.

Horoscop realizat de astrolog Vlad Daia.

Bani

Bine

Sanatate

Asa si asa

Dragoste

Foarte bine

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...
arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Cauta un furnizor in zona ta