Horoscop
Înapoi la

Horoscop Anual Fecioara
Anul 2023

Fecioara

Saturn intră în sectorul iubirii și relațiilor la începutul lunii martie, iar acest lucru vă poate face mult mai serioși cu privire la relațiile și angajamentele dvs, iar orice problemă de relație și de angajament poate fi scoasă la iveală. Saturn este planeta lecțiilor, așa că dacă există lecții de învățat legat de relații sau angajamente, s-ar putea să fiți forțați să le învățați.

Vă puteți apropia de cei cu care aveți o relație sănătoasă datorită lui Saturn și relația poate deveni mai solidă. Pe de altă parte, orice relație care nu este solidă poate necesita mai multă atenție și trebuie să o îmbunătățiți sau să o priviți cum piere. Nu țineți de nimeni cu forța, veți regreta mai târziu o astfel de decizie. Faceți curățenie în toate relațiile voastre.

Mercur începe 2023 retrograd în sectorul vostru amoros până la mijlocul lunii ianuarie și din nou retrograd în sectorul amoros la jumătatea lunii decembrie, iar acest lucru poate scoate la iveală orice probleme amoroase pe care le-ați evitat în ultimii ani. Poate să dezgroape orice ați refuzat în dragoste și puteți lucra pentru a scoate la suprafață aceste dorințe. Acesta poate fi, de asemenea, un moment bun pentru a vă reconecta cu cei dragi și cu vechile iubiri chiar. Oameni din trecut pot reveni acum în viața voastră.

Jupiter se află în sectorul casei a opta la începutul lui 2023 până la mijlocul lunii mai, așa că intimitatea este probabil ceva cu care vă veți simți destul de confortabil, la acest aspect contribuind și faptul că Pluto se află în sectorul vostru amoros. Cu Jupiter, puteți extinde intimitatea, adâncind legăturile și fiind mai aproape de cei pe care îi iubiți. Intimitatea fizică poate fi, de asemenea, mai importantă pentru voi și este posibil să aveți mai multe opțiuni disponibile.

O eclipsă de Soare are loc în sectorul intim pe 20 aprilie, putându-vă împinge să deveniți mai investit emoțional și să întăriți legăturile cu ceilalți. Puteți privi cu mai multă seriozitate conexiunile voastre, fără a vă simți însă îngreunați. De asemenea, puteți lua o decizie importantă în ceea ce privește o relație sau o conexiune intimă.

2023 începe cu Marte retrograd în sectorul carierei, în această poziție de la sfârșitul lunii octombrie 2022. 2022 se termină și 2023 începe cu o energie provocatoare pentru voi din punct de vedere profesional și puteți pune la îndoială obiectivele la care ați lucrat, puteți experimenta întârzieri sau eșecuri, astfel încât să vă pierdeți impulsul avut anterior. Este posibil să obțineți atenția pe care nu o doriți și să vă lipsească recunoașterea pe care o meritați, mai ales din partea superiorilor. Acest lucru poate fi frustrant și poate fi tentant să încercați mai mult, dar probabil că nu va funcționa. În schimb, încercați să fiți inteligent, lăsați loc în planurile pe termen lung pentru ajustări și fiți deschiși la noi variante și opțiuni. Amânați deciziile importante pentru când veți avea o vedere mai clară.

Pe 14 octombrie are loc o eclipsă de Soare în sectorul dvs. monetar, iar aceasta poate prezenta o mare oportunitate financiară, ceva care vă poate stabiliza finanțele pentru o perioadă, iar noi oportunități vin spre voi cu ușurință. Nu ratați ocazia de a face bani extra.

Marte se mută în sectorul casei și al familiei dvs. la sfârșitul lunii noiembrie și va ieși la final de 2023 din acest sector. Acest lucru aduce multă energie și efort pentru problemele de acasă și de familie și puteți planifica o mutare, face îmbunătățiri, aduce schimbări în situația actuala sau în aranjamentele dvs. Puteți avea pe cineva care se mută cu dvs. sau se mută din casa dvs. sau puteți planifica o întrunire de familie.

S-ar putea să vă doriți mai mult timp cu familia sau cu cei pe care îi considerați ca fiind familie, ca să-i sprijiniți și să-i ajutați cu orice au nevoie. Veți fi acolo pentru ei ca să le oferiți confort. Acest lucru vă poate face, de asemenea, să vă simțiți hrănit emoțional, iar sistemul dvs. de sprijin poate fi întărit. Poate preferați să petreceți timp în locurile care vă sunt familiare și care vă fac să vă simțiți confortabil.

Anul se termină cu Mercur retrograd timp de aproximativ o săptămână în sectorul casei și al familiei dvs., așa că ar putea exista provocări la care trebuie să lucrați acasă sau cu familia, pe măsură ce 2023 se închide. S-ar putea să apară inconveniente mărunte acasă, cum ar fi spargerea unei țevi sau un aparat care trebuie înlocuit, sau familia are parte de probleme mărunte și dvs trebuie să interveniți. S-ar putea să găsiți acest lucru puțin enervant, mai ales că sunteți încurajat să preluați frâiele fără ca Marte să fie neapărat de acord. Doar asigurați-vă că aveți grijă și de propriile nevoi emoționale.

Uranus rămâne în casa a noua tot anul, iar Jupiter este în acest sector de la mijlocul lunii mai pentru restul anului 2023. Acest lucru vă poate aduce o mulțime de idei mari, așa că nu vă concentrați doar pe detalii. În schimb, vă concentrați mai mult pe imaginea de ansamblu și vă permiteți să gândiți în perspectivă, cu măreție. Puteți fi și mai optimist, iar acest lucru vă poate ajuta să vă concentrați asupra ideilor și planurilor despre care nu ați crede în mod normal că sunt posibile, dar care pot deveni posibile acum. O eclipsă de Lună are loc în acest sector pe 28 octombrie, iar acest lucru vă poate ajuta să restrângeți aria de concentrare. Puteți fi mai implicat în ceea ce decideți să urmăriți și puteți dori mai mult spațiu pentru a vă lăsa mintea să rătăcească și să atingă și mai multe posibilități și viziuni.

Marte intră în semnul vostru de la mijlocul lunii iulie până la sfârșitul lunii august, iar acest lucru vă poate oferi o creștere mare a energiei și a spiritului de lider. Marte în semnul personal se întâmplă aproximativ la fiecare doi ani și este un moment minunat pentru un nou început. Vă puteți concentra pe începerea unui nou proiect sau a unei aventuri de care sunteți entuziasmat și care vă inspiră, iar astfel să ajungeți la un apogeu în aproximativ 18 luni. Vă puteți simți mai încrezător, mai dispus să luați inițiativă și mai entuziasmați de viață.

Guvernatorul vostru, Mercur retrogradează în semnul Fecioarei între 23 august - 15 septembrie, și asta vă poate face mai stresați, simțiți greutatea lumii pe umerii voștri și aveți senzația ca toate vi se întâmplă vouă. Nu este un moment ușor, dar cele mai multe necazuri se petrec în imaginația voastră. Căutaţi să rezolvați probleme mai vechi, să revizitați situații din trecut și să le corectați. Nu luați acum decizii importante, mai ales cu privire la propria persoană și nu semnați nici un fel de documente. Mai bine vă concentrați pe interior decât pe exterior.

Bani

Bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Bine

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...
arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.