Horoscop
Înapoi la

Cristale zodii Fecioara

Fecioara

Fecioara are nevoie de cristale care să îi alunge gândurile negative și să îi dea energia să treacă cu bine pentru provocările de zi cu zi. Cele pe care trebuie să le aibă mereu la ea sunt:

• Topazul albastru: rezonează puternic cu chakra gâtului și cu al treilea ochi, fiind o piatră excelentă pentru Fecioară în momentele când vrea să se exprime cu claritate și să îi convingă pe ceilalți de ceva. Este cunoscută și ca piatra scriitorului, energia ei fiind una care stimulează elocvența și abilitățile mentale ale purtătorului.

• Olivină: acest cristal este deosebit de benefic pentru Fecioară, care are uneori o tendință de a deveni melancolică sau depresivă. Olivina îi va oferi energie pozitivă și o va ajuta să obțină ceea ce își dorește cel mai mult. Este, totodată, o piatră bună pentru meditație, care ajută la calmarea minții și la instalarea unei stări de bine.

• Zirconul: nu doar că sunt niște cristale foarte frumoase, dar rezonează cu toate chakrele, echilibrându-le si vindecând corpul și sufletul în același timp. Zirconul îi va oferi Fecioarei energie atunci când trebuie să călătorească sau să rezolve o problemă dificilă. În același timp este și un scut împotriva energiilor negative, oferind protecție spirituală.

 

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.