Horoscop
Înapoi la

Ascendent Fecioara

Fecioara

Ascendentul în Fecioară îți aduce plăcerea de-a analiza, de-a reflecta cu mare atenție la toate detaliile unei probleme. Ești o persoană meticuloasă, printre puținii oameni care chiar pot găsi acul în carul cu fân. Influența ascendentului crește după 30 de ani, deci te va ajuta să te afirmi într-o carieră care presupune analiză și atenție la detalii. Vei excela în profesii precum ingineria, cercetarea, contabilitatea, afacerile.

Ești o persoană modestă, atentă, meditativă și conservatoare și cu greu îți vei găsi un partener care să corespundă cerințelor tale. De aceea, există riscul să rămâi singură, considerând că niciun bărbat nu se poate ridica la nivelul tău.

Te atrag banii și poți aduna o avere frumoasă dacă vei alege să faci economii. Însă succesul în carieră vine mai târziu, pentru că din cauza obsesiei tale pentru detalii pierzi uneori imaginea de ansamblu, care este cea mai importantă.
Îți place să înveți mereu lucruri noi, să ai mintea activă. Deții abilități intelectuale incredibile, gândești mereu înainte să acționezi, ești inventivă, creativă și privești lumea din jur cu un ochi critic. Riști însă să pari indecisă, pentru că mereu stai să analizezi atent o situație. În plus, trebuie să înveți să ai mai multă încredere în tine!

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.