Horoscop
Înapoi la

Astrologie Fecioara

Fecioara

Planeta care guvernează semnul de pământ al Fecioarei este Mercur, însă influența planetei este total diferită decât în cazul nativului din Gemeni. Acesta din urmă este înzestrat cu capacități extraordinare de comunicare, iar Fecioara este înzestrată cu o organizare mentală excepțională, cu capacitatea de a face ierarhii și cu o inteligență sclipitoare. Fecioarele sunt persoane care văd lucrurile din viața lor foarte limpede și nu se lasă orbite de idealuri, nici măcar atunci când vine vorba despre cei dragi, cărora le văd defectele clar și pe care încearcă să îi corecteze cu bunăvoință. Din păcate, sfatul devine rapid critică, iar Fecioara stârnește antipatii din acest motiv. Din fericire, nu este o persoană care se lasă ghidată de emoții, ci de rațiune, aceasta fiind o altă influență puternică venită de la planeta Mercur. De aceea, reușește să ajungă departe în viață, chiar dacă nu se poate spune că are parte de prea multe aventuri sau experiențe ieșite din comun – de altfel, nici nu și le dorește.

Zile norocoase: miercurea

Piatra norocoasă: sardonix

Compatibilitatea și incompatbilitatea cu alte zodii:

Fecioara este compatibilă cu propria zodie, pentru că nimeni nu poate să o înțeleagă la fel de bine ca o persoană care are aceeași gândire cu ea. Ea face, de asemenea, o pereche foarte bună și cu Capricornul, o altă persoană rațională și ambițioasă, care îi poate oferi stabilitate din toate punctele de vedere, dar și satisfacție pe plan sexual.

Cea mai mare incompatibilitate există între Fecioară și Gemeni, acesta din urmă fiind exact opusul ei din foarte multe puncte de vedere: este aerian, superficial, vorbăreț, schimbător ca vremea și împrăștiat, adică are toate trăsăturile pe care Fecioara le detestă. Săgetătorul este o altă persoană cu care Fecioara nu poate avea o relație, din cauză că este prea pasional și aventurier pentru ea, iar ei nu îi place nechibzuința de care acesta dă dovadă.

Calități: eficiență, chibzuință, inteligență superioară, stabilitate, perseverență, intuiție, perfecționism, orientare către soluții.

Defecte: egoism, iritabilitate, tendință către stări depresive, scepticism, răceală, indecizie, se enervează ușor, timiditate.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.