Horoscop
Înapoi la

Previziuni astrologice Fecioara

Fecioara

Fecioara este un semn de pământ și, prin urmare, este o persoană stabilă, calculată și pragmatică. Faptul că este guvernată de planeta Mercur o face să aibă o minte sclipitoare, iar inteligența ei ieșită din comun o duce departe în viață, alături de meticulozitate și o capacitate extraordinară de organizare. Problema Fecioarei este că are un simț al observației (prea) ascuțit, care în combinație cu stilul ei direct de a vorbi, o împinge să critice cam mult oamenii din jur.

Cel mai mult Fecioara își dorește să simta că este de folos, iar destinul ei este să contribuie la stabilirea ordinii în viețile celor apropiați, dar și la muncă. Ea pare făcută să readucă în prim-plan rațiunea, atunci când aceasta este depășită de emoții. Fecioara este una dintre zodiile cele mai disciplinate și rationale, iar mulți nativi devin, prin munca lor, indispensabili în mecanismul social, chiar dacă nu ajung în vârful piramidei sociale (pentru că nu au aspirații exagerat de înalte, ci se mulțumesc cu moderație în toate). Într-o lume fără Fecioare, poate că totul ar fi mult mai haotic și mai prost organizat.

Meseriile care se potrivesc foarte bine acestei zodii sunt cele care îi oferă putere din umbră.

Perechea destinată Fecioarei este o persoană pragmatică și independentă, care poate să aibă grijă de ea însăși si se descurcă cu ușurință chiar și în cele mai dificile situații. Fecioara are nevoie de un partener care să fie egalul ei din punct de vedere intelectual, dar îi va fi foarte greu să găsească asta, pentru că este un semn foarte inteligent, poate chiar sclipitor.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.