Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Horoscop Anual Leu
Anul 2022

Leu

Prima lună a anului îți aduce o atenție mai mare asupra jobului. Aici pot apărea discuții în contradictoriu cu colegii, în special colegele. Deci ai grijă ce spui și, mai ales, cui spui! Este ideal să încerci să te descurci pe cont propriu în Ianuarie. Vei avea multe situații de rezolvat, te vei simți obosită, iar probleme din trecut pot reveni acum pentru a fi încheiate. Atenție și la noile proiecte, deoarece se pot strecura mai ușor situațiile neprevăzute acum, deci verifică totul de două ori.

Sănătatea îți poate juca feste, mai ales la nivelul gâtului, oaselor și la nivel hormonal.

Încă ai de tras cu relațiile în 2022, astfel că mai poți face curățenie între relațiile pe care le ai în acest moment. Oamenii pot dispărea din viață ta așa că ai grijă și la problemele și "betele în roate" care pot veni de la cei din jurul tău. Totuși, acestea vor fi spre binele tău, deoarece te maturizezi când vine vorba de relații sau de iubire. Aparent, și în relația ta personală pot apărea probleme, diferențe de opinie, certuri irelevante. Dar dacă aveți un cuplu adevărat stabil puteți merge mai departe în relația voastră, conexiunea devenind astfel și mai puternică.

Partea interioară și intimă este activată și ea în primele 4 luni și ultimele două luni ale anului, deci ar fi o idee bună să lucrezi la tine, la propria acceptare și la o mai mare deschidere față de partenerul tău. Poți primi unele moșteniri în 2022 sau măcar niște cadouri de o valoare mai însemnată. Creditele sunt și ele de bun augur, deci poți lua un credit convenabil sau poți achita mai ușor creditul care îl ai deja. Anul acesta este un bun prilej pentru a rezolva problemele financiare.

Mijlocul anului poate să-ți aducă studii, cursuri, chiar înscrierea la o facultate, așa că axează-te pe această zonă. De asemenea, poți căuta să studiezi mai mult partea spirituală și ocultă a vieții, astfel încât să-ți clarifici unele lucruri. Anumite relații din viața ta îți pot schimba viziunea asupra vieții și filozofiile tale, deci fii atentă la oamenii care intră în contact cu tine, pentru că îți pot schimba viața într-o fracțiune de secundă.

Ultima parte a lui 2022 poate aduce probleme mai multe cu prietenii și anturajul. Pot apărea certuri, puteți avea idei complet opuse, ocazie cu care vor apărea și certurile aprinse. Ar fi ideal să stai departe de drama altora, să eviți discuțiile în contradictoriu, poate chiar să iei o pauză de două luni de la întâlniri și ieșiri în oraș. Nu este indicat să începi orice fel de colaborare cu prietenii sau să împrumuți bani.

Horoscop realizat de astrolog Vlad Daia.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Bine

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...
arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Cauta un furnizor in zona ta