Horoscop
Înapoi la

Horoscop Anual Leu
Anul 2023

Leu

Saturn a fost deja în sectorul relațiilor și iubirii, în ultimii doi ani și se mută la începutul lunii martie, chiar înainte ca Pluto să intre în acest sector. Să sperăm că ați folosit această perioadă pentru a lucra la relațiile voastre și pentru a sorta și clarifica toate bagajele vechi. Probabil ați învățat o mulțime de lecții grele și ați văzut unii oameni părăsindu-vă viața. Relațiile care contează pot rămâne pe termen lung, iar pasiunea poate crește în relațiile de iubire, datorită lui Pluto.

Saturn iese din acest sector și se mută în sectorul intimității voastre la începutul lunii martie, unde Neptun se află de câțiva ani. Saturn vă poate face mai serios cu privire la legăturile emoționale pe care le aveți cu ceilalți și vă puteți concentra pe îmbunătățirea lor. Dacă nu sunt relații sănătoase și nu contribuie pozitiv la viața voastră, puteți renunța. Acest lucru poate însemna că mai mulți oameni vă părăsesc, dar cei care rămân pot rămâne pe viață. Conexiunile spirituale sunt puternice și intime, cu Neptun în acest sector, și probabil că vreți să simțiți o legătură emoțională, fizică și spirituală profundă cu partenerul (partenerii de business, cei apropiați etc). Orice probleme de intimitate pot ieși la iveală și puteți lucra la ele, dar ele pot proveni din ceva vechi și profund care trebuie dezgropat.

Anul 2023 se încheie cu accent pe dragoste, deoarece Marte se mută în sectorul vostru amoros la sfârșitul lunii noiembrie. Marte este planeta energiei și a conducerii, deci puteți deveni un sprijin iubitor și afectuos al celor dragi. Vă faceți mai mult timp pentru dragoste și vă puteți simți în largul vostru atunci când vă conectați cu cei dragi. E un prilej grozav pentru întâlniri, dacă sunteți singuri sau dacă sunteți într-o relație și puteți lucra pentru a vă reconecta și a reporni motorul iubirii.

Mercur retrogradează în sectorul vostru amoros la sfârșitul lunii decembrie, așa că s-ar putea să deveniți mai conștienți de problemele amoroase pe care trebuie să le abordați rapid. Acest aspect din harta voastră poate fi grozav pentru reconectarea cu flăcări vechi sau pentru reaprinderea iubirii existente.

Uranus rămâne în sectorul carierei pentru tot anul 2023 și Jupiter i se alătură începând cu jumătatea lunii mai. Acest lucru poate fi excelent pentru multiple realizări și s-ar putea să descoperiți că a doua jumătate a anului 2023 este plină de succes. Oportunitățile vă pot parveni din mai multe direcții, puteți obține recunoaștere și puteți face conexiuni cu oameni importanți care vă pot susține să avansați în carieră sau să beneficiați de statut social. S-ar putea să fiți apreciați și să fiți văzut ca un model de urmat într-un fel sau altul. Toate acestea sunt grozave, dar pot veni cu responsabilități suplimentare.

Mercur retrogradează în zona carierei cu puțin timp înainte ca Jupiter să se mute și ar putea apărea unele provocări prin care trebuie să treceți înainte ca energia crescută a lui Marte să apară. Este posibil să întâmpinați o întârziere sau un eșec total care vă dezamăgește și s-ar putea să aveți dorința să renunțați temporar. Continuați totuși lupta, pentru că planetele vă vor oferi cel mai probabil șansa de a fi un Phoenix!

O eclipsă de Lună are loc pe 28 octombrie în sectorul carierei, iar acesta poate fi un moment de mare succes și recompense dacă ați făcut totul ca la carte și sunteți cu adevărat implicat. Puteți atinge o nouă culme, puteți fi în centrul atenției și puteți simți că ați ajuns la destinaţie. Pe de altă parte, dacă nu ați făcut lucrurile corect sau nu aveți cariera potrivită, s-ar putea să întâmpinați provocări sau eșecuri. Dacă se întâmplă acest lucru, încercați să priviți totul ca pe o oportunitate de a înțelege ce trebuie să faceți diferit pentru a vă garanta că acest lucru nu se va mai întâmpla.

Anul începe cu Mercur retrograd în sectorul muncii, până la jumătatea lunii ianuarie, și s-ar putea să simțiți că sunteți copleșiți și aveți nevoie de o pauză. Dacă puteți lua o pauză, probabil că este o idee bună, dar dacă nu puteți, încercați să fiți mai blânzi cu voi, să vă acordați mai mult timp și nu vă așteptați la perfecțiune. Mercur retrogradează din nou pentru scurt timp în același sector, la mijlocul lunii decembrie, și ar putea apărea muncă suplimentară și o listă lungă de sarcini. Urmăriți-vă nivelul de stres și încercați să lăsați loc în program pentru flexibilitate și odihnă.

Marte începe, de asemenea, să vă ajute vizitând sectorul dvs. monetar de la mijlocul lunii iulie până la sfârșitul lunii august și este posibil să câștigați mai mulți bani și să descoperiți oportunități financiare. În general, vă simțiți mai bine cu privire la situația dvs. financiară.

Mercur retrogradează în sectorul dvs. monetar de la sfârșitul lunii august până la mijlocul lunii septembrie, așa că este posibil să aveți încă o mică problemă care trebuie rezolvată. Este, de asemenea, probabil să fiți îngrijorați de revenirea inconvenientelor financiare vechi, dar nu se va întâmpla asta, la mijloc este doar îngrijorare și stres.

O eclipsă de Lună are loc în sectorul casei și al familiei dvs. pe 5 mai, iar acest lucru vă poate aduce energie emoțională. Dacă nu vă simțiți conectați cu locul în care locuiți sau cu familia voastră, s-ar putea să fiți mai sensibil, să fugiți și să aveți nevoie să găsiți sprijin emoțional și confort. Dacă vă simțiți pe aceeași lungime de undă cu locul în care locuiți și cu familia, vă puteți simți și mai conectat cu această eclipsă de Lună. Vă puteți bucura de mai mult timp petrecut acasă sau cu cei pe care îi considerați familie și vă puteți simți mai relaxat din punct de vedere emoțional, mai stabil și mai în siguranță.

Jupiter se află zona casei a noua, a convingerilor, a spiritualităţii și credinței, de la începutul lui 2023 până în luna mai, așa că veți fi mai expansivi și vă veți concentra pe imaginea de ansamblu. S-ar putea să fiți mai optimist în general și să simțiți că este bine lucrați la planurile voastre. Acest aspect poate fi intensificat cu ocazia eclipsei de Soare de pe 20 aprilie și poate să vă apară o idee strălucită care să vă deschidă viziunea asupra vieții și orizonturile. Aceasta vă poate extinde chiar și conștiința.

Marte este retrograd până la mijlocul lunii ianuarie. Retrogradul este în întregime în Gemeni, în sectorul speranțelor, viselor și prietenilor. S-ar putea să începeți 2023 punându-vă la îndoială viitorul, nesiguri de visele voastre. Si prietenii vor fi supuși unor teste, iar unele relații se pot rupe, dar pot apărea și oameni noi, puși pe fapte mari, cu care să aveți interese comune.

Marte va intra în zodia dvs. de la sfârșitul lunii mai până la mijlocul lunii iulie, iar acest lucru vă poate oferi un val de energie pentru a începe noi proiecte și aventuri. Marte intră în semnul vostru aproximativ la fiecare doi ani și este un moment minunat pentru noi începuturi. Concentrați-vă pe ceea ce vă entuziasmează, vă animă, vă motivează, apoi lucrați inteligent pentru a avansa. Puteți lua inițiativa și nu trebuie să așteptați ca altcineva să o facă în locul dvs.

Venus va retrograda în semnul vostru între 22 iulie și 3 septembrie. Acest lucru vă poate încetini considerabil energia și s-ar putea să vă lipsească entuziasmul în muncă, să vă simțiți blocați și să fiți nerăbdători și impulsivi, dar și încăpățânați. Probabil că trebuie să vă acordați o pauză și să nu vă așteptați să realizați prea multe. Acum, această energie poate fi excelentă pentru a doua șansă, așa cum sunt orice retrograde din zodia voastră. Așadar, gândiți-vă unde ați dori o a doua șansă și încercați să planificați, să luați măsuri în timpul acestui retrograd, pentru a corecta erori din trecut, mai ales legat de propria persoana și de interiorul vostru.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Bine

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...
arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.