Horoscop
Înapoi la

Cristale zodii Leu

Leu

Leul este o zodie foarte puternică, dar are nevoie de un mic impuls energetic din când în când, ca să nu se descurajeze sau să se deprime. Iată care sunt cristalele de care are nevoie Leul:

• Chihlimbar: este o piatră care se potrivește Leului prin faptul că este rară și atrage toate privirile, întocmai ca persoana născută în această zodie. Cristalul oferă energie chakrelor din zona abdominală și este strâns legat de creativitate, având un efect benefic și asupra emoțiilor, care la Leu necesită domolire, pentru că se știe că nativul este uneori prea pasional.

• Onix: acesta este cristalul „de suflet” al Leului, care îi oferă putere atunci când situația devine grea. Leul nu este genul de persoană care să renunțe, dar poate avea momente intense de deznădejde, chiar dacă nu arată, din orgoliu. Dacă poarta onix la el, va avea suficientă putere fizică și mentală ca să treacă peste orice obstacol. 

• Piatra soarelui: pentru că Leul este guvernat de Soare, acest cristal îi va oferi exact energia de care are nevoie, fiind o piatră a fericirii și veseliei. Este foate utilă pentru orice tip de depresie, inclusiv pentru depresiile de sezon. În plus, piatra soarelui aduce prosperitate celui care o poartă, motiv în plus pentru Leu să își facă un talisman cu ea.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.