Horoscop
Înapoi la

Ascendent Leu

Leu

Dacă ai ascendent în Leu înseamnă că ești o persoană foarte deschisă și loială. Ești mereu sinceră, directă și nu suporți oamenii prefăcuți. Iar dacă cineva te provoacă atunci reacționezi destul de impulsiv. Acest semn este guvernat de Soare, de aceea dai dovadă de foarte multă vitalitate și ambiție, mai ales după vârsta de 30 de ani, când ascendentul te va influența mai mult.

Ești o persoană puternică și la figurat, dar și la propriu, ai o condiție fizică de invidiat, pe care o întreții printr-un program regulat de antrenament. Te caracterizează ambiția, voința de a duce la împlinire ce ți-ai propus, dar ești în egală măsură un om generos și darnic. Nu eziți să cheltuiești bani pentru cei la care ții, te alături imediat cauzelor caritabile, ești sensibilă, altruistă, plină de bunătate și pasională.

În privința carierei, ești foarte conștiințioasă, ai aspirații mari și ești un lider înnăscut. Îți place să fii înconjurată de oameni și te poți impune fără probleme în fața altora. Ești de asemenea o persoană foarte populară, iar dacă vei ajunge într-o poziție de conducere vei avea un succes extraordinar în carieră și vei câștiga mulți bani.

Indiferent de traseul profesional pe care îl vei avea, ești un om optimist, vesel, loial, generos, sincer și ai mare încredere în forțele tale.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.