Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Horoscop Anual Pesti
Anul 2022

Pesti

Tu reprezinți vedeta anului 2022, deoarece chiar de la începutul anului, marele benefic, Jupiter, intră în zodia ta, pentru mare parte a anului. Dar luna Ianuarie aduce și o retrogradare a planetei Venus în zona prietenilor tăi. Din păcate, acum poate să dispară armonia din relațiile tale pentru că nu mai simți nevoia de a socializa atât de mult. O parte din prietenii tăi pot ieși din aria ta de interes, dar alții pot reveni din trecut, însă putem spune că pentru o perioadă scurtă de timp: nu este tocmai indicat să reiei relația.

Dacă aveai grupuri de oameni din care făceai parte, cu interese comune, acum relațiile se pot îndepărta, sau tu te poți decide să ieși din aceste organizații. Anul acesta vei avea cumva parte de ambele părți ale monedei, plus și minus, deoarece îl ai pe Jupiter cel activ în zodia ta și pe Saturn cel rece în zodia anterioară ție, de aceea te poți simți trasă din două direcții, ba mergi înainte, ba stai pe loc. Astfel că, în același timp, te poți simți mai obosită, câteodată fără chef de a face ceva, cu senzația că nu reușești să miști nimic în viața ta, dar în același timp, se pot strecura și momente în 2022 în care poți apăsa pedala de accelerație și poți întreprinde lucruri noi, poți începe proiecte interesante și să simți astfel că lucrurile iau avant. Deci nu te speria dacă vezi că lucrurile ba se mișcă, ba stagnează dintr-o dată și pe neașteptate. Fii atentă și la sănătate, mai ales la dinți, oase și sistem nervos. 

Pot apărea unele aspecte neplăcute, care nu-ți mai dau pace și trebuie să iei măsuri mai importante pentru a remedia problema. Partea de mijloc a lui 2022 poate aduce vești bune legate de finanțele tale. Deci mai mulți bani pot veni către tine, poți găsi o nouă sursă de venit sau poți primi o mărire salarială...deci concentrează-te pe acest aspect. În primele cinci luni ale anului se pot petrece schimbări radicale în tine, deoarece jupiter și Neptun se vor întâlni în zodia ta. Poți avea acum anumite clipe de trezire la realitate și să înțelegi viața mult mai bine, dintr-un alt punct de vedere, total nou pentru tine.

Poți avea chiar experiențe extrasenzoriale sau spirituale...deci fii atentă la aceste aspecte, mai ales în jurul datei de 12 aprilie. Pot apărea chiar și transformări la nivel de look, deci dacă ți-ai dorit să faci astfel de schimbări fizice, acum este momentul perfect.

Lunile Noiembrie și Decembrie aduc mai mult stres când vine vorba de părinți și locuință. Astfel că relația voastră se poate tensiona într-o anumită măsură, certurile pot fi mai dese... dar există și posibilitatea ca ei să aibă o problemă și să aibă nevoie de ajutorul tău.

Fii atentă în cazul locuinței, deoarece pot să apară probleme de nicăieri, se sparge o țeavă, ai o inundație etc. Nu este indicat să începi acum nici un fel de renovări sau să faci tranzacții imobiliare.

Horoscop realizat de astrolog Vlad Daia.

Bani

Bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Foarte bine

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...
arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Cauta un furnizor in zona ta