Horoscop
Înapoi la

Horoscop Anual Pesti
Anul 2024

Pesti

Beneficiezi și în 2024 de prezența lui Neptun și Saturn în semnul tău. E o îmbinare uneori conflictuală, alteori armonioasă de energii, de pe urma căreia să știi că poți învăța lecții neprețuite. Pe de o parte, Neptun te îndeamnă să fii tu: plin/ă de compasiune și de empatie, de imaginație și de creativitate, dar și mai adaptabil/ă și mai charismatic/ă decât oricând. Pe de altă parte, Saturn vrea să te ancorezi în realitate, să pui limite mai sănătoase, să cenzurezi tendința de escapism prin visare și să cultivi control în locul libertății absolute. O să ai mai multe responsabilități prin prisma lui Saturn și va fi un an mai agitat, dar de acolo rezidă și învățămintele.

E necesar ca aici să lucrezi pentru a atinge echilibrul, ținând cont că cei născuți după 13 martie vor prelua mai acut influența lui Neptun, ceilalți pe a lui Saturn.

Marte în semnul tău (22 martie - 30 aprilie) îți dă un boost de energie, îndemnându-te să te concentrezi pe planuri care îți vor reclama atenția și în următorii ani. Luna Nouă de pe 10 martie te împinge să iei inițiativa pentru a obține ce îți dorești, dar cu disciplină și ascultându-ți intuiția (iar un melange Saturn - Neptun). 

Începe o serie de eclipse în Pești, debutând cu cea parțială lunară de pe 17 septembrie. Ai tot muncit în ultimii ani, hai cu rezultatele! Urmează, nu avea grijă! Se anunță un sfârșit măreț de proiect, dar și o eliberare de presiune. Poți să fii recompensat/ă dacă ai urmat calea potrivită, dar pot fi și întârzieri dacă ai deraiat de la ea. Oricum, emoțiile sunt puternice.

Nativii din perioada 8-12 martie sunt mai influențați de Luna Nouă, cei născuți după 10 martie de Eclipsa lunară.

Dragoste

Sectorul relațiilor și angajamentelor cunoaște o culminare

Sectorul relațiilor și angajamentelor cunoaște o culminare cu Luna Plină de pe 24 februarie, când poți să duci un parteneriat la următorul nivel sau să îl închei dacă nu mai sunt perspective. În sectorul intimității ai parte de Eclipsa de Lună de pe 25 martie, care te „înfometează” de relații profunde, spirituale, fizice și emoționale. 

În sectorul iubirii, Luna Nouă de pe 5 iulie îți permite să petreci mai mult timp cu cei dragi, să picuri romantism în cuplu sau să ai parte de atenția a mulți pretendenți dacă ești singur/ă. 

Casa legăturilor tale are de suferit din cauza lui Mercur retrograd (5-14 august): se înrăutățesc problemele, poți să dai dovadă de lipsă de răbdare în relații sau, dimpotrivă, să te lași călcat/ă în picioare. Energia din fericire se stabilizează datorită Lunii Noi de pe 2 septembrie, dar și prezenței lui Marte în acest sector (4 septembrie - 3 noiembrie), ce îți arată cum să faci compromisuri în chestiunile inimii.

Carieră și bani

Cariera e un punct de interes

Începi anul concentrat/ă pe carieră, ceea ce va fi de fapt un punct central de interes. Lucrezi la țeluri cu Marte în acest sector, până pe 4 ianuarie, Ceres e tot aici, până pe 7 februarie, și Mercur încheie un retrograd în prima zi a anului. Insiști să faci progres rapid și dai ușor o a doua șansă. 

Luna Plină de pe 25 ianuarie, din sectorul muncii, te îndeamnă să depui pasiune mai ales în ce îți place să faci. Pe 25 mai e o altă Lună Plină, care îți dă de gândit dacă ești pe calea cea bună și, dacă nu, te determină să zdrobești obstacolele ce te țineau departe de drumul tău.

Ai un alt retrograd al lui Mercur în carieră (25 noiembrie - 15 decembrie), și iar te concentrezi pe acea a doua șansă despre care am discutat în ianuarie. Această energie, alimentată de retrograde, e de fapt puternică pe tot cuprinsul anului.

E plin de retrograde ale lui Mercur în harta ta natală. Ai unul și în sectorul banilor (1-25 aprilie), care îți amintește de modalități vechi de a face și de a economisi bani, pe care le poți pune în aplicare și acum. Eclipsa solară din acest sector, de pe 8 aprilie, poate să cheme din nou abundența în viața ta. Luna Nouă de pe 17 octombrie răsplătește bănos o strategie smart.

Și în sectorul muncii ai un retrograd mercurian (14-28 august) precedat de o Lună Nouă (4 august) în care poți să reiei un proiect la care nu ai apucat să lucrezi, să te întorci la un vechi loc de muncă sau să te alături unor colegi pe care i-ai mai avut. Mai intervine un retrograd spre finalul anului, cel al lui Marte, de pe 6 decembrie, și e iar accent pus pe a doua șansă.

Ia aminte la noi; dacă desfășori zilnic o muncă ce te pasionează și te face să te simți împlinit/ă, 2024 e un an cu mari retribuții. Dacă nu, vrea să te ajute să faci schimbările necesare.

Casă și familie

Schimbări pozitive în viața de familie sunt generate de prezența lui Jupiter începând cu 25 mai. Poate că te muți într-o casă mai mare, remodelezi sau redecorezi, aduci îmbunătățiri căminului, te căsătorești sau rămâi însărcinată. Ideea e că o să se dezvolte sistemul tău de sprijin, ceea ce te face să te simți mai sigur/ă emoțional.

Luna Nouă de pe 6 iunie te aduce mai aproape de familie într-un eveniment organizat acasă. Și Marte face un tur al acestui sector (20 iulie - 4 septembrie) imprimând optimism și energii bune acasă și contribuind la confortul domestic. 

Luna Plină de pe 15 decembrie finalizează un plan domestic, rezolvă o problemă sau curăță spațiul de locuit. Sunt emoții intense, dar dacă ai contribuit pozitiv la viața de familie, acum vezi numai partea plină a paharului.

Sănătate

Nu e un an în care să te concentrezi mult pe sănătate. Cu toate acestea, în perioada august-decembrie poți să renunți la atașamente nesănătoase și să bifezi oportunități prielnice pentru tine. Se schimbă perspectivele și se impun noi limite. Poți da jos kilograme, poți simplifica modul de viață, te poți „subția” la propriu și la figurat, adică imaginea ta devine mai limpede și mai clară.

Teme recurente pentru 2024

  • Desăvârșește-ți stilul de comunicare!
  • Extinde definiția a ce înseamnă pentru tine acasă!
  • Dedică mai multă responsabilitate unui proiect personal.
  • Investește mai multe eforturi pentru vindecarea ta spirituală!
  • Hrănește-ți latura senzuală!

Planete care se află în Pești în 2024: Soare (18 februarie - 19 martie), Mercur (23 februarie - 9 martie), Venus (11 martie - 5 aprilie), Marte (22 martie - 30 aprilie), Saturn (7 martie 2023 - 13 februarie 2026, dintre care retrograd 29 iunie - 15 noiembrie), Neptun (4 aprilie 2011 - 26 ianuarie 2026, dintre care retrograd 2 iulie - 7 decembrie)

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Bine

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...
arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.