Horoscop
Înapoi la

Horoscop Anual Pesti
Anul 2023

Pesti

Marte va intra în sectorul iubirii de la sfârșitul lunii martie până la mijlocul lunii mai și puteți fi mai iubitor, mai afectuos și vă puteți bucura de mai mult timp alături de cei dragi. Dacă sunteti singuri, vă puteți bucura de întâlniri romantice, în timp ce dacă sunteți într-o relație, puteți să aduceți mai multă dragoste între voi și partener. Totuși, acest lucru vine cu Ceres retrograd, așa că romantismul poate ajuta cu unele dintre problemele de conexiune. Acest lucru poate indica și revenirea unei relații vechi.

Marte intră în casa relațiilor și angajamentului dvs. de la mijlocul lunii iulie până la sfârșitul lunii august și vă puteți simți mai confortabil cu angajamentul și conectarea cu ceilalți. Puteți lucra pentru a găsi un echilibru în relațiile voastre și pentru ca acestea să curgă în ambele sensuri și s-ar putea să vă fie mai ușor să faceți compromisuri, să negociați și să mediați. Totuși, acest lucru vă poate pune la mijloc în anumite situații, așa că încercați să navigați cu înțelepciune.

Mercur retrogradează apoi în sectorul relațiilor și angajamentului de la sfârșitul lunii august până la mijlocul lunii septembrie și s-ar putea să vă luptați cu cineva din viața dvs sau să simțiți o lipsă de conexiune cu ceilalți în general. Vă puteți concentra pe vechile bagaje ale relațiilor și pe probleme de angajament și puteți lucra la eliberarea unora dintre acestea. Nu vă asociați cu nimeni în această perioadă, relațiile noi nu sunt de bun augur acum.

Marte vizitează sectorul de intimitate de la sfârșitul lunii august până la mijlocul lunii octombrie, așa că venind cu Mercur retrograd la început, o parte din problemele pe care le întâmpinați cu ceilalți pot proveni din dorința de a fi mai aproape de ei, dar nu vă simțiți atât de aproape pe cât v-ați dori. Puteți cere legături emoționale, fizice, mentale și spirituale puternice, ceea ce poate fi bine dacă nu sunteți prea impulsiv și nu încercați să controlați totul. Acest lucru poate fi mai ușor după terminarea retrogradării mercuriene.

O eclipsă de Soare are loc în sectorul de intimitate pe 14 octombrie, iar aceasta poate aduce o mare energie pentru intimitate și legăturile pe care le aveți cu ceilalți. Cele existente și sănătoase pot fi întărite și puteți intra și în noi relații apropiate. Dacă singur singur, s-ar putea să acordați prioritate unei intimități fizice puternice, în timp ce dacă sunteți într-o relație, puteți reaprinde scânteia relației.

Jupiter se află în sectorul dvs. monetar la început de 2023 până la jumătatea lunii mai, iar acest lucru vă poate aduce o mulțime de oportunități financiare. Puteți face bani în moduri noi, puteți câștiga mai mulți bani decât ați avut înainte și puteți veni cu o mulțime de idei care vă pot recompensa financiar. Puteți lua decizii financiare inteligente și vă puteți găsi singur norocul. Singurul dezavantaj este că poate doriți să cheltuiți și mai mult, așa că încercați să vă amintiți să si economisiți și chiar să investiți.

O eclipsă de Soare are loc în sectorul dvs. monetar pe 20 aprilie, iar acest lucru ar putea aduce o oportunitate financiară neașteptată, pe care trebuie să vă axați sau ați putea vedea rezultate fulger pentru planurile și deciziile financiare din trecut. S-ar putea să simțiți că trebuie să acționați rapid la orice evoluție, dar este util să fiți puțin mai precaut, adică să analizați puțin lucrurile înainte de a acționa.

Marte intră în zona muncii de la mijlocul lunii mai până la jumătatea lunii iulie și puteți simți nevoia să lucrați mai mult. Puteți să vă organizați, să faceți liste, să vă modificați rutina sau regimul alimentar și de viață, să vă ajustați programul și să vă creșteți productivitatea. Cu cât faceți mai mult, cu atât s-ar putea să vreți să intensificați acțiunea. Proiectele mai mari pot fi o provocare, dar puteți gestiona acest aspect împărțindu-le în altele mai mici.

Venus retrogradează de la mijlocul lunii iulie până la începutul lunii septembrie, iar acest lucru vă poate face mai încet și vă poate lipsi de concentrare, așa că cu siguranță doriți să profitați de energia lui Marte în prealabil. Lui Venus retrogradă îi place să ne ia energia, impulsul și motivația, așa că suntem puțin mai leneși și mai indulgenți. Încercați să vă acordați mai mult timp pentru a face lucrurile și nu fiți prea dur cu dvs.

Atât Marte, cât și Ceres se mută în sectorul carierei la sfârșitul lunii noiembrie pentru restul anului 2023, iar acest lucru vă poate crește ambiția și dorința de a reuși. S-ar putea să simțiți că ați atins un punct culminant sau că ați atins un țel și puteți obține recunoaștere pentru disciplina și alegerile voastre inteligente. Puteți pune cap la cap noi planuri pe termen lung și puteți simți că vă continuați drumul. Cariera se poate dezvolta acum, iar acțiunile vin cu mai mare ușurință, deci profitați de această perioadă.

Mercur retrogradează în ultima săptămână a lunii decembrie în sectorul carierei, așa că anul se închide cu această energie și este posibil să aveți un mic eșec sau o întârziere de rezolvat. Vă puteți concentra pe încercarea de a rămâne pe drumul cel bun și este posibil să aveți nevoie doar de puțin timp suplimentar și răbdare. O mică pauză poate fi utilă, astfel încât să nu fiți copleșit de responsabilități și să puteți relua munca cu forțe proaspete.

Marte începe anul 2023 retrograd în sectorul casei și al familiei până la mijlocul lunii ianuarie, mișcare care a început la sfârșitul lunii octombrie 2022. Marte retrograd în acest sector poate scoate la iveală probleme cu casa și viața de familie și puteți fi foarte frustrat, ușor iritat și prost dispus. Emoțiile pot fi puternice și vă puteți aprinde ușor. Probabil că aveți o problemă în interiorul dvs sau în familie, care trebuie rezolvată pentru a vă consolida fundația internă, astfel încât să nu fiți atât de sensibil. Certurile în familie pot fi mai dese acum.

S-ar putea să descoperiți că familia este, de asemenea, nestatornică, iar conflictele mărunte se pot transforma în explozii. Toată lumea are nevoie de puțină răbdare, să comunicați mai puțin și să vă gândiți mai întâi la ceea ce veți spune. Evitați să fiți prea subiectiv în privința situațiilor apărute.

Marte rămâne în acest sector după încheierea retrogradării până la sfârșitul lunii martie, iar acest lucru vă poate oferi șansa de a face îmbunătățiri și de a reveni la termeni mai buni cu familia și cu cei pe care îi considerați familie. Vă puteți bucura de mai mult timp cu ei și doriți să vă simțiți mai bine conectați. Puteți face îmbunătățiri acasă, iar acest lucru vă poate ajuta să vă simțiți mai în siguranță.

Uranus rămâne într-unul dintre sectoarele care vă conduc mintea pentru tot anul 2023, unde s-a situat de câțiva ani, și puteți continua să gândiți măreț, să aveți străfulgerări de perspective strălucitoare și să vă împingeți mental în afara zonei de confort. Vă puteți bucura să discutați despre lucruri cu prietenii și cunoștințele și puteți adopta o abordare diferită a planurilor.

Jupiter se mută în acest sector cu Uranus la mijlocul lunii mai, iar acest lucru vă poate deschide și mai mult mintea. Puteți să gândiți la nivel mai mare și să aveți o atitudine mai optimistă, iar perspectiva asupra vieții poate fi mai deschisă. Puteți să fiți mai comunicativ, să savurați discuțiile avute și să vă simțiți bine în compania celorlalți. Puteți beneficia de folosirea abilităților deja deprinse și de învățarea de noi abilități.

Mercur retrogradează în acest sector chiar înainte de intrarea lui Jupiter, de la mijlocul lunii aprilie până la jumătatea lunii mai, iar acest lucru vă poate răpi concentrarea. S-ar putea să vă luptați să vă folosiți mintea, să duceți lipsă de idei și conversații și să nu vă simțiți înțeles. Orice mici probleme cu comunicarea sau exprimarea pot apărea, iar tratarea lor poate ajuta la deschiderea de noi uși atunci când Jupiter se mută aici după retrogradare. Nu semnați nici un fel de documente importante și nu luați decizii importante acum.

O eclipsă de Lună are loc în acest sector pe 28 octombrie și puteți vedea rezultatele muncii pe care ați făcut-o pentru o idee sau un plan. Vă puteți sorta ideile mai ușor și vă puteți concentra pe cele care vă pasionează cel mai mult. Vă poate fi mai ușor să vă exprimați și puteți fi mai autentic, îmbinându-vă inima și mintea.

Saturn se află în sectorul care vă conduce subconștientul până la începutul lunii martie, unde s-a situat de câțiva ani. Saturn din acest sector v-a făcut probabil să învățați multe despre trecut, să vă explorați subconștientul pentru a vă înțelege problemele și a lucra la eliberare și probabil că ați avut multe revelații. Toate acestea vă ajută să înțelegeți, să creșteți și să fiți pregătit să avansați.

Saturn se mută, de asemenea, în semnul dvs începând cu 7 martie, iar Saturn în zodia dvs este în mod tradițional un moment pentru lecții în toate domeniile vieții, dar mai ales cu sine însuși, cu cine sunteți și cine vreți să fiți și cu identitatea exterioară. Este posibil să aveți mult mai multe responsabilități și trebuie să vă străduiți mai mult pentru a fi realist. Un oarecare echilibru între realitate și fantezie este probabil necesar atât cu Saturn, cât și cu Neptun în zodia dvs. Lucrurile pot părea mai blocate decât in mod normal, dar este indicat să faceți pași mici cu acest tranzit.

Bani

Bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Bine

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...
arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.