Horoscop
Înapoi la

Cristale zodii Pesti

Pesti

Nativul Pesti este un idealist si un visator, asa ca are nevoie de cristale care sa il ajute sa ramana cu picioarele pe pamant. 

• Acvamarinul: pentru Pești este un cristal foarte bun pentru că îl ajută pe nativ să accepte schimbarea și să nu se mai refugieze în lumea lui atunci când situația devine dificilă. Peștii au o intuiție foarte dezvoltată, care devine și mai puternică sub influența acestui cristal care rezonează cu chakra gâtului și a inimii.

• Lapis Lazuli: în cazul nativilor care vor să își atingă complet potențialul spiritual pe care îl au, aceasta piatră îi va ajuta să își limpezească mintea și să facă descoperiri importante despre ei înșiși, îmbunătațindu-le și capacitatea de clarviziune, pe care cei mai mulți Pești o au. Această piatră stimulează cel mai mult chakra lângă care este ținută, așa că poate să ajute la echilibrarea tuturor chakrelor, într-un ritual de purificare.

• Fluoritul: principala funcție a acestui cristal este de a echilibra starea emoțională și a calma mintea, promovând o gândire limpede, de care Peștii au mare nevoie. Aceștia vor lua decizii mai ușor dacă vor purta la ei fluorit și vor avea mai puține gânduri negative care să îi descurajeze sau să îi țină în loc.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.