Horoscop
Înapoi la

Astrologie Pesti

Pesti

Zodia de apă Pești este influențată de planeta Neptun, cunoscută și ca planeta iluziilor și descoperită abia în anul 1846. Visurile, iluziile și gândurile abstracte sunt toate asociate cu această planetă care îi oferă nativului niște calități unice: intuiție, empatie, spiritualitate și chiar și clarviziune. Însă aceeași planetă îl determină pe Pești să fie orientat către diverse metode de evadare din realitate, precum alcoolul, drogurile, transa sau hipnoza. Din cauza influenței planetei Neptun, mulți nativi sunt atrași de ocult și nevăzut. Este o persoană care nu reușește să stea ancorată prea mult timp în realitate. Hipersensibilitatea îl determină pe Pești să sufere foarte mult și să caute să fugă în lumea lui. Peștii sunt în același timp persoane pline de compasiune, care se dedică în totalitate altora și nu au strop de egoism în ei. În relații, au nevoie de foarte multă afecțiune și pot deveni cam sufocanți.

Zile norocoase: joia

Piatra norocoasă: ametist

Compatibilitatea și incompatbilitatea cu alte zodii:

Peștii sunt compatibili cu Racii, pentru ca aceștia le înțeleg foarte bine stările emoționale schimbătoare, având în vedere că și ei le experimentează adesea. Peștii sunt perfecți pentru Raci tocmai pentru faptul că sunt puțin cam sufocanți, ceea ce înseamnă că le ofera atenție și senzația de siguranță în relații. O altă zodie cu care Peștii fac o bună pereche este Taurul, o dată pentru că acesta le oferă stabilitatea mult visată, dar și pentru că există o puternică afinitate sexuală între cei doi.

Peștii sunt incompatibili cu zodiile de foc în general, dar în mod special cu Săgetătorul, care îl face să sufere foarte mult cu independența sa. Peștii și Gemenii sunt de asemenea incompatibili, principalul motiv fiind instabilitatea emotională a celor din urmă.

Calități: pașnic, empatic, intuitiv, plin de compasiune, altruist, metodic, bun, creativ, sensibil, afectuos.

Defecte: pesimist, patetic, apatic, letargic, indecis, submisiv, cu toane, lipsit de încredere în sine, vicios.

 

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.