Horoscop
Înapoi la

Ascendent Pesti

Pesti

Acest semn este cel mai sensibil și plin de compasiune dintre toate zodiile. Prin urmare, dacă ai ascendentul în Pești înseamnă că ești cel mai bun confident pe care îl poate avea cineva. Nu vei divulga niciodată un secret, însă tu te vei deschide ușor în fața altora.

Ai multă imaginație, ești idealistă, dar și foarte ușor de influențat. Ai grijă la acest aspect, mai ales după 30 de ani, când ascendentul va începe să se manifeste. Ai tendința să te lași dusă de val, asemeni peștilor, în direcția care pare favorabilă și astfel îți va fi foarte greu să iei o decizie, să faci o alegere. Totuși, după ce ai găsit ceva în care să crezi, nu vei mai renunța niciodată la acea direcție.

Îți place foarte mult să observi ce se întâmplă în jurul tău și să- studiezi pe ceilalți. Din păcate, ești o persoană foarte anxioasă și nu ai încredere în abilitățile tale. Cu toate acestea, te descurci foarte bine în orice situație, te adaptezi repede la schimbări.

Ești o persoană mai rezervată, nu îți place să vorbești despre tine și ai un stil unic de a rezolva problemele, pe care alții îl înțeleg cu greu. Preferi să stai în natură, îți place să fii înconjurată de animale și să asculți muzică.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.