Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Horoscop Anual Rac
Anul 2022

Rac

Anul 2022 începe pentru tine cu accentul pe relații...fie că vorbim despre relații cu oamenii apropiați, cu partenerii de afaceri sau partenerii de viață. Îți vei schimba atitudinea față de cei din jur, vei încerca să aduci mai multă armonie în relațiile tale și vei ieși mai mult în evidență. Însă Ianuarie poate aduce mici neplăceri în relații, prin faptul că pot exista animozități între tine și ceilalți; tu poți mai capricioasă, ceilalți pot să te înțeleagă greșit, iar de aici lucrurile să se complice. Oamenii și partenerii din trecut pot să reapară în viață ta în prima lună...dar per ansamblu, relațiile tale vor fi schimbate într-un sens pozitiv.

Partea intimă și personală a vieții tale încă se rearanjează, pot să iasă la suprafață răni din trecut, traume, probleme pe care poate le-ai dat uitării. Sexualitatea și deschiderea ta pot fi puse pe tapet, tu fiind obligată să te deschizi mai mult, să te accepți mai mult și să lași inhibițiile deoparte. Dar acum este momentul ideal de a încerca să înțelegi și să vindeci aceste probleme. Atenție și la probleme cu statul, cu taxe și impozite, sau orice alte datorii, care acum pot să necesite atenția ta.

Primele 4 luni ale lui 2022 și ultimele 2 vor fi prielnice studiului. Fie că vorbim de un curs, o specializare, care să te ajute în carieră, fie că vorbim de cursuri de dezvoltare personală. Poate fi o perioadă axată destul de mult pe spiritual, pe aflarea unor răspunsuri care le căutai de mult timp. Poți avea momente de trezire la realitate, care să-ți transforme total modul de a vedea lucrurile. Ai acum șansa de a face pași importanți în evoluția ta spirituală. De asemenea, un mentor poate să apară în calea ta, fie pe partea de carieră, fie pe partea de evoluție spirituală.

Între Mai și Noiembrie vei avea o perioadă benefică atunci când vine vorba de carieră. Pregătește-te pentru schimbarea traseului profesional într-o direcție mult mai pe sulfetul tău; o avansare fulminantă, sau o mărire substanțială de salariu. Ideal ar fi să-ți cauți acum direcția și țelul deoarece ai șansele cele mai mari să le găsești. Deci vei avea de lucru o grămadă în această perioadă, iar munca vă continua și în 2023, deci pregătește-te pentru reușite în carieră și avansări în statut social.

Ultimele două luni ale anului te pot găsi cu o dorință de retragere, poți lucra mai mult în spatele cortinei. Te poți ocupa mai mult de tine și de interiorul tău. Din nou se amplifică această dorință de introspecție, de aflare a adevărului și de evoluție mai rapidă. Este bine să te odihnești, să te ocupi de probleme tale și să fii atentă la probleme de sănătate cum ar fi infecțiile, mici accidente, sau probleme în zona capului și a gâtului. Mai bine să prevenim decât să tratăm!

Horoscop realizat de astrolog Vlad Daia.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Foarte bine

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...
arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Cauta un furnizor in zona ta