Horoscop
Înapoi la

Horoscop Anual Rac
Anul 2023

Rac

Pluto a fost în sectorul relațiilor și iubirii de mulți ani, Pluto începe 2023 în acest sector, dar pleacă la sfârșitul lunii martie și revine la mijlocul lunii iunie pentru restul anului (până în 2024 înainte de a ieși complet). Pluto în acest sector a adus probabil schimbări și transformări majore și masive în relațiile voastre, dar subtile în același timp. Probabil că s-a schimbat ceea ce vă doriţi și aveți nevoie într-o relație, ce sunteţi dispuși să oferiți, cum arată angajamentul pentru voi, de cine vă apropiați sau îndepărtați. Ați văzut oameni venind și plecând în viața voastră și ați realizat ce este cel mai important, în cine vă investiţi timpul și emoțiile.

Mercur începe anul 2023 retrograd în sectorul iubirii, până la jumătatea lunii ianuarie și retrograd din nou în acest sector la jumătatea lunii decembrie. Acest lucru poate scoate la lumină orice problemă în relație sau angajament la care nu ați lucrat încă și puteți deveni mai conștient de ceea ce necesită o soluție. Acest lucru poate aduce, de asemenea, unii oameni înapoi în viața voastră, dar depinde de voi să decideți dacă s-au întors pentru un motiv sau să rămână.

De la sfârșitul lunii martie până la jumătatea lunii iunie, Pluto va începe să viziteze sectorul vostru intim, în vreme ce Saturn s-a tot aflat în acest sector în ultimii doi ani și rămâne până la începutul lunii martie. Saturn probabil a adus în discuție probleme de confidențialitate și încredere, pe care trebuia să le abordați, și poate ați simțit că nu vă lipsește genul de intimitate pe care l-ați dorit și de care aveați nevoie în viața voastră.

Dacă v-ați învățat lecțiile, atunci mutarea lui Saturn vă poate ajuta să vă deschideți, să aduceți conexiuni intime mai sănătoase și să le întăriți pe cele existente. Mutarea lui Pluto în acest sector poate scoate la iveală pasiune și intensitate, dar și multe lupte pentru putere și poate sublinia dorința de control a altor persoane asupra voastră.

O eclipsă de Lună are loc pe 5 mai în sectorul vostru amoros, iar asta vă poate ajuta să vă apropiați mai mult de cei pe care îi iubiți dacă aveți o legătură solidă și sănătoasă cu ei. Dacă vă lipsește asta, s-ar putea să vă depărtați și mai mult. Acest lucru poate stârni emoții, dar poate duce la un rezultat mai bun, într-un fel sau altul, pe măsură ce înțelegeți mai bine nevoile voastre interioare.

Marte intră în această zonă de la mijlocul lunii octombrie până la sfârșitul lunii noiembrie. Acesta poate fi un moment grozav pentru dragoste și dacă sunteți singur, s-ar putea să vă doriți pe cineva care să vă energizeze și să aibă grijă de voi; dacă sunteți într-o relație, s-ar putea să acordați mai multă atenție nevoilor partenerului și să aveți mai mult timp pentru a reaprinde scânteia pasiunii.

Jupiter începe 2023 în sectorul carierei, rămânând aici până la jumătatea lunii mai, iar acest lucru poate aduce oportunități de a reuși și de a avansa. Puteți să vă concentrați pe noi obiective, să faceți noi conexiuni importante, să lăsați impresii bune, să obțineți recunoaștere pentru ceea ce ați făcut și să atingeți noi culmi. Acest sector primește un impuls și cu o eclipsă de Soare pe 20 aprilie, prin care vă puteți simți foarte ambițios, motivat și concentrat. Puteți pune cap la cap noi planuri pe termen lung și vă puteți atinge scopurile mai ușor.

Marte intră în sectorul vostru monetar de la jumătatea lunii mai până la mijlocul lunii iulie, iar acest lucru poate aduce mai multă energie și efort pentru a face mai mulți bani, dar și a cheltui mai mult, așa că fiți atenți la diferite și neprevăzute cheltuieli. Vă puteți concentra pe planuri financiare, investiții și aranjamente financiare. Poate fi un moment în care câștigați un venit suplimentar, desfășurând o activitate în paralel cu jobul. Este posibil să vedeți mai multe rezultate pentru obiectivele pe care le-ați stabilit dinaintea intrării lui Jupiter în sectorul carierei și puteți verifica acum dacă ați făcut alegerile corecte.

Totuși, Venus va retrograda în sectorul vostru monetar, de la sfârșitul lunii iulie până la începutul lunii septembrie. Acest lucru poate scoate la iveală orice provocări financiare, așa că dacă ați ignorat un aspect financiar sau ați făcut unele alegeri proaste, greșelile pot deveni evidente acum. S-ar putea să vă doriți să câștigați mai mult, dar poate fi o problemă. Pot exista cheltuieli mici, suplimentare, așa că încercați să economisiți înainte de începerea retrogradării, dacă puteți, astfel încât să nu apară blocaje financiare.

Anul se încheie cu accent pe muncă, deoarece Marte intră în sectorul muncii la sfârșitul lunii noiembrie, iar Mercur retrogradează în aceeași zonă la sfârșitul lunii decembrie. Marte aduce energie și impuls pentru a munci, pentru un job de care sunteți entuziasmat și pentru a realiza cât mai multe proiecte. Dar cu Mercur retrograd aici, s-ar putea să aveți nemulțumiri dacă nu desfăşuraţi o activitate de care să vă simțiți inspirat sau care să vă hrănească și s-ar putea să vreți să faceți o schimbare majoră. Încercați doar să vă gândiți bine înainte de a lua orice măsuri drastice sau importante. Nu este cel mai bun moment pentru modificări.

Marte va intra în zona familiei și a casei de la sfârșitul lunii august până la mijlocul lunii octombrie. Acest lucru vă poate oferi multă energie și impuls pentru a aborda problemele de acasă și vă puteți simți mai energici în cămin sau cu familia și mai motivați să vă ajutați rudele. Puteți face eforturi pentru a petrece mai mult timp acasă, cu cei dragi, și poate fi un moment bun pentru o adunare de familie sau un eveniment de gen. Nici modificările prin casă nu sunt excluse.

În același sector, are loc o eclipsă de Soare, pe 14 octombrie, iar acest lucru poate aduce noi viziuni asupra vieții dvs. de acasă și de familie. Puteți să vă extindeți familia, să vă îmbunătățiți situația de viață, să planificați o mutare sau să planificați mai mult timp cu rudele. Vă puteți simți mult mai susținut pe plan emoțional, iar acest lucru vă poate ajuta să vă asumați mai multe sarcini și să fiți cineva pe care familia poate conta în totalitate.

Marte va intra în zodia voastră, dragi Raci, în perioada 25 martie - 20 mai 2023, iar aceasta este o perioadă grozavă, plină de energie și entuziasm. Puteți fi entuziasmat de noile posibilități și puteți crea noi oportunități pentru voi. Marte în zodia voastră este un prilej pentru noi începuturi, un nou capitol. Proiectele în care vă angajați în acest timp pot beneficia de atenția voastră totală sau pot da tonul pentru următorii 2 ani. Folosiți această energie, luați inițiativă și puneți lucrurile în mișcare.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Bine

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...
arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.