Horoscop
Înapoi la

Ascendent Rac

Rac

Racul este zodia guvernată de Lună, de aceea dacă ai ascendentul în Rac ești foarte sensibilă și înclinată spre familie și tot ce este tradițional. Emoțiile și viața ta interioară sunt intense și dictează totul. Te atașezi foarte mult de cei din jur, în special de rude și prieteni și nu suporți criticile.

Racul este un semn de apă, iar acest lucru se reflectă și în comportamentul tău. Cei din jur te pot considera capricioasă, pentru că dispoziția ta se schimbă destul de des. Ești o persoană cu multă imaginație și foarte sentimentală, atentă însă și la problemele celor din jur. De aceea ești și foarte comunicativă, îți place să discuți și să gesticulezi. Ai însă și un mare defect, care vine tocmai din plăcerea de a comunica: nu știi să păstrezi un secret! Asta vei învăța însă în timp, după vârsta de 30 de ani, când te maturizezi, iar ascendentul, deși devine mai puternic, nu-ți mai dă atâtea bătăi de cap.

Ești o familistă convinsă, te simți bine la tine acasă și adori să fii înconjurată de obiecte cu valoare sentimentală. Îți place să ai grijă de cei la care ții, să îi ajuți, te dedici familiei, dar nu îți neglijezi nici munca. Te adaptezi foarte bine la schimbări și îți place să călătorești.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.