Horoscop
Înapoi la

Cristale zodii Rac

Rac

Există câteva cristale care îl ajută pe Rac să fie mai puțin copleșit de gândurile și energiile negative, făcându-l mai sigur pe el:

• Carnelianul: este o piatră care alungă energiile negative provenite din invidie, gelozie și furie, dând o stare generală bună și oferind optimism celui care o poartă la el. Totodată, carnelianul sporește pofta sexuală și performanța în pat, pentru că influențează pozitiv chakrele din partea inferioară a corpului. Atunci când Racul are acest cristal cu el, se simte mai curajos și mai creativ.

• Cuarțul roz: pentru cea mai romantică zodie, această piatră este cu adevărat prețioasă, pentru că îi aduce noroc în sfera amoroasă, adică partea care îl interesează cel mai mult pe Rac. Energia cristalului îi oferă Racului capacitatea de a iubi necondiționat și, cel mai important, de a accepta dragostea de la partener fără îndoială sau teamă.

• Rubinul: acest cristal stimulează pasiunea și creativitatea, două calități care îl fac pe Rac să iasă din stările lui depresive și să treacă peste momentele de bruscă deznădejde. Totodată, rubinul este un scut împotriva energiilor negative și te ferește de ghinion, fiind foarte recomandat nativilor care se știu înconjurați de dușmani sau persoane care le vor răul.

 

 

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.