Horoscop
Înapoi la

Previziuni astrologice Rac

Rac

Racul este o zodie de apă și este cel mai romantic dintre semnele astrologice, fiind mereu în căutarea iubirii perfecte, ca în povești. Este o persoană cu o intuiție ieșită din comun și, pentru că planeta care îi guvernează zodia este Luna, este empatică și iubitoare, dar poate să aibă și schimbări de dispoziție destul de drastice. Racii sunt prieteni de nădejde și parteneri de încredere, care dau totul într-o relație, pentru că sunt făcuți să își întemeieze o familie.

Destinul Racului evoluează în jurul acestei dorințe de a-și face un cămin și de a trăi liniștit alături de persoana dragă. Pentru a ajunge în acel punct, nativul nu trebuie să se bazeze doar pe soartă, ci trebuie să facă și el un efort: acela de a ieși din carapace și de a-și învinge teama de a fi rănit. El nu va putea avea niciodată confortul familial la care visează dacă nu învață să trăiască fără frică și cu încredere în ceilalți și în sine. Racul este cel mai fericit când este iubit, dar adesea îi este teamă să devină vulnerabil.

Pentru că menirea Racului este de a-și găsi sufletul pereche și de a învăța că există și iubire adevărată, pentru care merită să devină „vulnerabil”, el va fi complet atunci când va găsi o persoană care îi ia sentimentele (chiar și cele exagerate) în serios și care are într-adevăr grijă de el. Sufletul lui pereche îi va spune des „Te iubesc” și va avea latura emoțională foarte dezvoltată, ca a Racului, fiind gata să îi acorde toată atenția și afecțiunea din lume.

 

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.