Horoscop
Înapoi la

Horoscop Anual Sagetator
Anul 2023

Sagetator

Marte este retrograd în sectorul relațiilor și iubirii, de la începutul lui 2023 până la jumătatea lunii ianuarie, retrogradare care a început la sfârșitul lunii octombrie 2022. Este posibil să fi scos în evidență probleme în relații sau in iubire, traume și bagaje ale relațiilor vechi și probabil că ați avut de înfruntat unele dificultăți.

S-ar putea să fi fost necesare îmbunătățiri în unele relații, în timp ce altele s-au destrămat. S-ar putea să fi învățat multe despre oamenii din viața dvs și ar fi putut fi un moment bun pentru a vă reconecta cu oamenii din trecut și a relua legătura cu cei cu care ați avut o legătură bună. Marte se află în acest sector până la sfârșitul lunii martie, așa că puteți simți că relațiile voastre sunt consolidate și mai solide o dată cu ieşirea din retrogradare.

Jupiter este în sectorul amoros de la începutul anului până la jumătatea lunii mai și veți deveni mai afectuos și mai iubitor. Mai mulți oameni pe gustul dvs vă vor poposi în viață și vă veți simți mai confortabil cu dragostea în general. S-ar putea să fiți mai centrat pe inimă și să o lăsați să vă conducă. Dacă sunteți singur, puteți fi deschis să cunoașteți potențiali pretendenți și să vă bucurați de atenția pe care o primiți. Dacă sunteți într-o relație, puteți încerca să vă faceți mai mult timp pentru dragoste și evadare. Acest lucru poate fi grozav și pentru iubirea de sine, vă puteți răsfăța mai mult în această perioadă.

O eclipsă de Soare are loc în sectorul amoros pe 20 aprilie, iar acest lucru poate stârni dragostea în mare măsură. S-ar putea să revendicați mai multă dragoste, indiferent de starea relației dvs. și puteți fi mult mai afectuos. Acest lucru poate fi, de asemenea, grozav pentru un nou proiect creativ sau o aventură de care vă bucurați foarte mult și în care vă aruncați cu capul înainte.

Marte se află în sectorul intim de la sfârșitul lunii martie până la mijlocul lunii mai și vă veți simți motivat să îmbunătățiți relațiile intime. Este posibil să fiți determinat să vă extindeți legăturile fizice, mentale, emoționale și spirituale cu ceilalți și doriți să vă asigurați că acele legături sunt de neîntrerupt. Puteți fi mai pasional în dragoste și s-ar putea să doriți pe cineva cu care să simțiți o conexiune fizică puternică.

Jupiter se mută în acest sectorul muncii la mijlocul lunii mai pentru restul anului 2023, iar acest lucru vă poate crea o mulțime de oportunități în munca ce vă place. S-ar putea să fiți dispus să vă asumați riscuri și puteți crede cu tărie în abilitățile și capabilitățile voastre. Pot exista schimbări din senin care se dovedesc a fi extrem de benefice și se pot prezenta oportunități de lucru neașteptate și bruște. Acest lucru poate fi înfricoșător la început, dar ajunge să reprezinte o binecuvântare.

Totuși, înainte să apară aceste noi oportunităţi, Mercur va retrograda din luna aprilie până la mijlocul lunii mai și este posibil să fiți nevoit să faceți față unor provocări cu munca. Dacă nu vă place ceea ce faceți, veți urî și mai mult munca prestată; dacă vă place, s-ar putea să fiți foarte stresat sau să aveți mai multe responsabilități care pot fi copleșitoare. Încercați să vă asigurați că vă planificați timp pentru pauze și că aveți grijă de voi.

Mercur retrogradează în sectorul monetar de la sfârşitul lui 2022 până la mijlocul lunii ianuarie și din nou la jumătatea lunii decembrie. Acest lucru poate scoate la iveală probleme de bani care nu au fost încă rezolvate și vă puteți strădui să faceți modificări și îmbunătățiri. Pot exista cheltuieli neașteptate, așa că încercați să economisiți în prealabil, dacă este posibil. Este posibil să trebuiască să fiți mai flexibil și mai dispus să acceptați acest aspect, pentru a nu rămâne blocat.

S-ar putea să vă lipsească ceva important și trebuie să vă ascultați intuiția, să vă scufundați în subconștient și să descoperiți despre ce este. Asta vă poate permite să reveniți pe drumul cel bun.

Marte intră în zona carierei de la mijlocul lunii iulie până la sfârșitul lunii august, iar acest lucru vă poate face să vă simțiți mai ambițios, mai motivat și vă puteți concentra pe a lua inițiativa cu obiectivele și planurile pe termen lung. Sunteți mai concentrat pe ceea ce vreți să obțineți și s-ar putea să vă atingeți telurile și noi culmi, să stabiliți obiective, să găsiţi un nou mentor sau să vă faceţi conexiuni importante. Alții pot recunoaște adevărata voastră valoare și a muncii voastre.

Mercur retrogradează în sectorul carierei atunci când Marte pleacă, de la sfârșitul lunii august până la mijlocul lunii septembrie, și s-ar putea să constatați un regres sau o întârziere de vreun fel, s-ar putea să nu ajungeți atât de departe pe cat ați fi crezut. S-ar putea să fie nevoie să adăugați o oarecare flexibilitate în planurile pe termen lung și să nu uitați să fiți disciplinat fără a vă copleși.

Având în vedere că retrogradele Mercur și Ceres au impact asupra zonelor profesionale, 2023 este un an mare pentru energia retrogradă în viața profesională. Acest lucru poate însemna mai multe eșecuri și provocări, dar poate aduce, de asemenea, o energie excelentă pentru a doua șansă și pentru reveniri profesionale.

Saturn se mută în sectorul casei și al familiei dvs. la începutul lunii martie, iar acest lucru poate imprima lecții pe care trebuie să le învățați despre casă și familie. Orice probleme vechi, bagaje sau traume care nu au fost tratate corespunzător pot fi acum aduse pe tapet, și deși acest lucru poate fi supărător, este în cele din urmă necesar si de mare ajutor.

S-ar putea să simțiți că unele legături de familie se termină dacă nu sunt sănătoase și vă puteți îndepărta de locurile pe care le considerați acasă dacă nu au o bază solidă în următorii câțiva ani. Saturn vrea să fiți mai practic și mai împământat, ceea ce Neptun a ocolit până acum, astfel încât conexiunile solide cu casa și familia pot avea prioritate.

Totuși, Venus retrogradează în sectorul mental de la sfârșitul lunii iulie până la începutul lunii septembrie, așa că s-ar putea să încetiniți ritmul, ideile si comunicarea. Puteţi să va schimbaţi acum perspectiva asupra vieţii, iar unele concepte sau filozofii să vă fie complet date peste cap până în toamnă.

O eclipsă de Lună are loc în acest sector pe 5 mai, prilej să săpați mult mai adânc în subconștient pentru a înțelege mai bine trecutul, vechiul bagaj, traumele sau chiar karma. Acesta poate fi un moment important pentru a da drumul, a elibera și a elimina o parte din greutatea subconștientă. Aceasta poate fi o eclipsă de Lună importantă și drenantă, dar puteți întreprinde multe pentru clarificarea voastră.

Marte intră în semnul dvs, Săgetător, pe 24 noiembrie, si rămâne aici pentru restul anului 2023. Marte în zodia dvs aduce multă energie și impuls pentru noile proiecte, aventuri și oportunități. Puteți să acționați, să luați inițiativa, să preluați conducerea și să vă simțiți entuziasmat de noile începuturi.

Mercur retrogradează totuși în zodia dvs, de la 23 decembrie 2023 până la 1 ianuarie 2024, așa că anul se termină cu o săptămână de Mercur retrograd în Săgetător. S-ar putea să vă luptați pentru că v-ați asumat prea multe, sunteți copleșit sau anxios, sau s-ar putea să fiți indecis în legătură cu opțiunile de ales. Fiți mai bland cu dvs și acordați-vă timp pentru decizii și acțiuni. Poate fi grozav pentru o a doua șansă, dacă există una pe care ați dori să o urmați în acel moment, deci revizitați probleme din trecut și încercați să le îndreptați.

Bani

Bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Asa si asa

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...
arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.