Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Horoscop Anual Sagetator
Anul 2022

Sagetator

Prima lună a anului aduce retrogradarea planetei banilor în zona ta a banilor, astfel că pot să apară probleme destul de serioase cu finanțele tale. Poți avea cheltuieli mai mari ca de obicei, îți poți pierde banii sau chiar să fie furați. Nu este indicat să faci investiții sau cheltuieli importante și ar trebui să verifici totul de două ori când vine vorba de banii tăi.

Propriile valori se pot schimba acum. Există posibilitatea să realizezi că achizițiile făcute în această perioadă au fost inutile și să îți regândești dorințele și țintele în viață, mai ales când vine vorba de partea financiară.

Saturn mai stă pentru un an în zona casei a treia, de unde îți va complica puțin comunicarea și gândirea. Poți fi mai stresată decât de obicei, gândurile să aibă o viteză mai mare decât până acum și să simți o apăsare mentală, fară a avea un motiv clar. Și când vine vorba despre comunicarea cu cei din jur pot să apară probleme, deoarece mesajele pot fi distorsionate, ceilalți pot înțelege greșit ceea ce transmiți, de aceea ar trebui să comunici cât mai bine și cât mai clar. Din păcat, și răbdarea îți este pusă la încercare, deci înarmează-te cu cât de mult calm poți. Călătoriile scurte nu sunt nici ele cele mai grozave, pot să apară complicații.

În schimb, primăvara și iarna lui 2022 te ajută în planul familiei și al casei. Este o perioadă în care relația cu părinții se îmbunătățește, vă înțelegeți mai bine nevoile, ceea ce înseamncă că acum este momentul să strângeți această legătură de familie. Inclusiv investițiile imobiliare sunt foarte bine aspectate, fie că dorești să cumperi sau să vinzi, anul 2022 este cel mai potrivit pentru astfel de mișcări. Poți și să investești în propria casă, deci poate te decizi să începi o renovare de amploare în 2022.

Perioada de mijloc a anului aduce un accent mai mare pe relația cu copiii, iar cele care vă doriți un copil, aceasta este perioada ideală pentru a vă lărgi familia. De asemenea, puteți începe un hobby nou, sau chiar să porniți propria afacere. Viața amoroasă începe să se miște mai bine, deci fii atentă la ce pretendenți apar în preajma ta, este un moment bun pentru a testa apele.

Ultimele două luni din 2022 aduc retrogradarea lui Marte în zodia opusă ție, adică zona relațiilor și a iubirii. Din această cauză, relațiile tale vor fi mai tensionate și pot să apară certuri mai ușor. În relația de iubire apare o luptă pentru putere, dar în final, nu are nici un scop serios această luptă, deci încearcă să-ți stăpânești impulsurile și să treci cu calm peste orice problemă. Ceilalți te pot calca mai ușor pe coada acum, deci ai grijă să nu exagerezi lucrurile în această perioadă.

Horoscop realizat de astrolog Vlad Daia.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Foarte bine

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...
arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Cauta un furnizor in zona ta