Horoscop
Înapoi la

Ascendent Sagetator

Sagetator

Ești o persoană foarte veselă și plăcută, dacă ai ascendentul în Săgetător. Acesta este cel mai simpatic dintre toate semnele Zodiacului. Totuși, ai mare grijă la principalul defect al celor influențați de Săgetător, mai ales după vârsta de 30 de ani, când ascendentul devine mai puternic! Ai tendința să vorbești înainte de a reflecta atent asupra cuvintelor tale.

Dacă ai ascendentul în această zodie ești o persoană foarte optimistă, adori să călătorești și să conduci. Ești un călător prin definiție și pui mare preț pe libertatea ta. Ai simțul umorului, îi faci pe cei din jur să se simtă bine și nu suporți să-ți dea cineva ordine sau sfaturi. Ajungi repede la concluzii, poate nu totdeauna corecte, ești o persoană agitată și impulsivă, dar și ambițioasă, sinceră și plină de afecțiune.

Ai abilități intuitive deosebite, totul se bazează la tine pe modul în care percepi lumea din jur. Te atrag în egală măsură sportul, aventurile extreme, dar și religia, ritualurile, tradițiile. Adori provocările, ai ambiții mari și spui mereu ce gândești, chiar dacă acest lucru îi poate deranja pe alții. Niciodată nu umbli cu mănuși și nu „îndulcești” un adevăr neplăcut.

În privința carierei, ar fi bine să alegi un domeniu care are legătură cu filantropia, pentru că tu ești o persoană foarte empatică, generoasă și prietenoasă. Ai însă înclinații și spre medicină, religie, drept sau tot ce presupune călătoria și locurile străine, îndepărtate.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.