Horoscop
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Astrologie Sagetator

Sagetator

Zodia de foc a Săgetătorului este guvernată de Jupiter, cea mai mare planetă din sistemul solar, care reprezintă expansivitatea și excesul. Jupiter este considerat zeul norocului, motiv pentru care nativul născut în zodia Săgetătorului pare să aibă un noroc neobișnuit, ceea ce îl face să fie și puțin cam nechibzuit și să se arunce cu capul înainte, fără să calculeze. Persoana născută în această zodie își asumă riscuri sau, mai bine zis, pariază pe reușită, fără să aibă neapărat motive să o facă. Săgetătorul iubește aventura și libertatea, fiind una dintre zodiile care rar se stabilesc la casa lor. Jupiter îl face totodată să fie însetat de cunoaștere și să aibă o gândire filozofică, orientată către abstract. Curiozitatea este îndreptată și către oamenii din jur, iar Săgetătorului îi place să încerce să îi înțeleagă și leagă multe prietenii de-a lungul vieții.

Zile norocoase: joia

Piatra norocoasă: topaz și ametist

Compatibilitatea și incompatbilitatea cu alte zodii:

Săgetătorul este foarte compatibil cu celalalte două zodii de foc, Berbecul și Leul. Dintre cele două, Berbecul pare să fie sufletul lui pereche, pentru că îi oferă libertate, dar și suficientă afecțiune. Împreună pot avea parte de aventuri nemaipomenite și de o viață trăită la intensitate maximă. O altă zodie cu care Săgetătorul este foarte compatibil este Balanța, pentru că aceasta îi mai temperează firea impulsivă și îl atrage nespus cu rafinamentul și șarmul care îi sunt specifice.

Săgetătorul nu se poate înțelege bine cu Racul, pentru că au dorințe și valori opuse în viață. Unul vrea să zburde liber și să exploreze lumea, celălalt nu acceptă să iasă din carapace. Pasiunea care poate răsări în pat între cei doi nu este suficientă pentru o relație de succes. Cealaltă relație sortită eșecului este între Săgetător și Fecioară, aceasta din urmă fiind prea critică și lipsită de spirit de aventură pentru a fi pe gustul Arcașului.

Calități: sinceritate, onestitate, generozitate, simț al umorului, minte deschisă, gândire filozofică, independență, optimism, jovialitate, inteligență.

Defecte: lăudăroșenie, supraestimare a propriilor calități, imprevizibilitate, nechibzuință, lipsă de tact, agresivitate, superficialitate.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Afla ce spune astrologia despre zodia ta

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul primăverii 2020: ce le așteaptă pe zodii în anotimpul trezirii (57152 vizite)
  2. Luna Nouă în Pești va spăla toate relele zodiilor (46744 vizite)
  3. Ziua întregirii androginului: cum sunt aduse sufletele pereche împreună în această dată specială, în funcție de zodie (43054 vizite)
  4. Poarta Peștilor se deschide pe 03.03, ziua iluminării. Iubirile se descătușează, spiritul creator iese la suprafață (37981 vizite)
  5. Cum vor fi zodiile peste 10 ani (35180 vizite)
  1. Cele 3 femei din zodiac care vor avea o primăvară plină de lapte și miere (nota 5)
  2. 3 zodii care își cunosc marea dragoste de Ziua Îndrăgostiților (nota 4.8)
  3. Dumnezeu va trimite în viața ta persoana potrivită. Ai răbdare și încredere în căile Lui (nota 4.8)
  4. Luna Albă este călăuza înțelepciunii și a iubirii. Iată cum influențează fiecare zodie în parte (nota 4.4)
  5. Poarta Peștilor se deschide pe 03.03, ziua iluminării. Iubirile se descătușează, spiritul creator iese la suprafață (nota 4.3)
  1. Șoc la Hollywood! Una dintre bombele sexy din Baywatch este de nerecunoscut, după 17 ani de la încheierea filmărilor (0 comentarii)
  2. I se spune cea mai sexy mamă din lume. La 43 de ani, este confundată cu fiica ei de 19 ani (0 comentarii)
  3. De la Pitești la Hollywood, alături de elita actorilor! Cine este superba actriță de origine română care face senzație peste Ocean (0 comentarii)
  4. Meadow Walker, fiica regretatului actor Paul Walker, s-a transformat într-o domnișoară extrem de sexy (0 comentarii)
  5. Incredibil dar adevărat! Mama arată, la 64 de ani, mai bine decât fiica ei de 34. Cum este posibil așa ceva... (0 comentarii)

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!