Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Astrologie Sagetator

Sagetator

Zodia de foc a Săgetătorului este guvernată de Jupiter, cea mai mare planetă din sistemul solar, care reprezintă expansivitatea și excesul. Jupiter este considerat zeul norocului, motiv pentru care nativul născut în zodia Săgetătorului pare să aibă un noroc neobișnuit, ceea ce îl face să fie și puțin cam nechibzuit și să se arunce cu capul înainte, fără să calculeze. Persoana născută în această zodie își asumă riscuri sau, mai bine zis, pariază pe reușită, fără să aibă neapărat motive să o facă. Săgetătorul iubește aventura și libertatea, fiind una dintre zodiile care rar se stabilesc la casa lor. Jupiter îl face totodată să fie însetat de cunoaștere și să aibă o gândire filozofică, orientată către abstract. Curiozitatea este îndreptată și către oamenii din jur, iar Săgetătorului îi place să încerce să îi înțeleagă și leagă multe prietenii de-a lungul vieții.

Zile norocoase: joia

Piatra norocoasă: topaz și ametist

Compatibilitatea și incompatbilitatea cu alte zodii:

Săgetătorul este foarte compatibil cu celalalte două zodii de foc, Berbecul și Leul. Dintre cele două, Berbecul pare să fie sufletul lui pereche, pentru că îi oferă libertate, dar și suficientă afecțiune. Împreună pot avea parte de aventuri nemaipomenite și de o viață trăită la intensitate maximă. O altă zodie cu care Săgetătorul este foarte compatibil este Balanța, pentru că aceasta îi mai temperează firea impulsivă și îl atrage nespus cu rafinamentul și șarmul care îi sunt specifice.

Săgetătorul nu se poate înțelege bine cu Racul, pentru că au dorințe și valori opuse în viață. Unul vrea să zburde liber și să exploreze lumea, celălalt nu acceptă să iasă din carapace. Pasiunea care poate răsări în pat între cei doi nu este suficientă pentru o relație de succes. Cealaltă relație sortită eșecului este între Săgetător și Fecioară, aceasta din urmă fiind prea critică și lipsită de spirit de aventură pentru a fi pe gustul Arcașului.

Calități: sinceritate, onestitate, generozitate, simț al umorului, minte deschisă, gândire filozofică, independență, optimism, jovialitate, inteligență.

Defecte: lăudăroșenie, supraestimare a propriilor calități, imprevizibilitate, nechibzuință, lipsă de tact, agresivitate, superficialitate.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Afla ce spune astrologia despre zodia ta

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (42652 vizite)
  2. Horoscopul lunii august: zodiile sunt în acord total cu Universul (34824 vizite)
  3. Andreea Bălan și George Burcea au îngropat, în sfârșit, securea războiului. Ultima declarație a Andreei ne-a lămurit! (27744 vizite)
  4. Prințesa Diana a fost asasinată? Ce a dezvăluit Michael Mansfield, avocatul familiei regale (22501 vizite)
  5. Venus în Leu: ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie (19767 vizite)
  1. Mama l-a aruncat la tomberon imediat ce l-a născut, iar el a devenit milionar, inventând tehnologii care salvează vieți! (nota 5)
  2. "Îmi iubesc fata, dar urăsc să fiu mamă!" Reacția dureros de sinceră a unei mame a devenit virală (nota 5)
  3. File de jurnal de călătorie: Namibia, deșertul de la marginea oceanului (nota 4.8)
  4. Secretul unui zâmbet ca de revistă. Ce produse trebuie să folosești vara asta (nota 4.6)
  5. Horoscopul lunii august: zodiile sunt în acord total cu Universul (nota 4.4)
  1. Veste șoc în televiziune! Cătălin Botezatu părăsește „Bravo ai stil! Celebrities”. Motivele sunt clare (0 comentarii)
  2. Răzvan Fodor, dezvăluiri incendiare, în premieră, despre relația dintre el și soția lui, Irina (0 comentarii)
  3. Smiley a împlinit 38 de ani pe 27 iulie! Ce mesaj emoționant a postat cu ocazia aniversării sale (0 comentarii)
  4. Mercur în Leu influențează viețile zodiilor vreme de 4 săptămâni: se anunță schimbări dramatice în viața nativilor. (0 comentarii)
  5. Ambițioasă de mică! Amalia Năstase avea nu mai puțin trei joburi în același timp în tinerețe. Ce a făcut ca să se întrețină (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!