Horoscop
Înapoi la

Astrologie Sagetator

Sagetator

Zodia de foc a Săgetătorului este guvernată de Jupiter, cea mai mare planetă din sistemul solar, care reprezintă expansivitatea și excesul. Jupiter este considerat zeul norocului, motiv pentru care nativul născut în zodia Săgetătorului pare să aibă un noroc neobișnuit, ceea ce îl face să fie și puțin cam nechibzuit și să se arunce cu capul înainte, fără să calculeze. Persoana născută în această zodie își asumă riscuri sau, mai bine zis, pariază pe reușită, fără să aibă neapărat motive să o facă. Săgetătorul iubește aventura și libertatea, fiind una dintre zodiile care rar se stabilesc la casa lor. Jupiter îl face totodată să fie însetat de cunoaștere și să aibă o gândire filozofică, orientată către abstract. Curiozitatea este îndreptată și către oamenii din jur, iar Săgetătorului îi place să încerce să îi înțeleagă și leagă multe prietenii de-a lungul vieții.

Zile norocoase: joia

Piatra norocoasă: topaz și ametist

Compatibilitatea și incompatbilitatea cu alte zodii:

Săgetătorul este foarte compatibil cu celalalte două zodii de foc, Berbecul și Leul. Dintre cele două, Berbecul pare să fie sufletul lui pereche, pentru că îi oferă libertate, dar și suficientă afecțiune. Împreună pot avea parte de aventuri nemaipomenite și de o viață trăită la intensitate maximă. O altă zodie cu care Săgetătorul este foarte compatibil este Balanța, pentru că aceasta îi mai temperează firea impulsivă și îl atrage nespus cu rafinamentul și șarmul care îi sunt specifice.

Săgetătorul nu se poate înțelege bine cu Racul, pentru că au dorințe și valori opuse în viață. Unul vrea să zburde liber și să exploreze lumea, celălalt nu acceptă să iasă din carapace. Pasiunea care poate răsări în pat între cei doi nu este suficientă pentru o relație de succes. Cealaltă relație sortită eșecului este între Săgetător și Fecioară, aceasta din urmă fiind prea critică și lipsită de spirit de aventură pentru a fi pe gustul Arcașului.

Calități: sinceritate, onestitate, generozitate, simț al umorului, minte deschisă, gândire filozofică, independență, optimism, jovialitate, inteligență.

Defecte: lăudăroșenie, supraestimare a propriilor calități, imprevizibilitate, nechibzuință, lipsă de tact, agresivitate, superficialitate.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.