Horoscop
Înapoi la

Cristale zodii Sagetator

Sagetator

Săgetătorul este un aventurier care vrea să descopere lumea (și pe sine odată cu ea). El are nevoie de cristale care să îi mai domolească focul interior și care să îi deschidă mintea către răspunsurile pe care le caută:

• Ametistul: persoanele născute în această zodie au agitația specifică a zodiilor de foc și pot fi copleșite de momente de furie intensă sau de deznădejde, din cauza stresului. Ametistul are un efect calmant, ajutând Săgetătorii să simtă pace interioară și să aibă mai multă răbdare, calitate care le lipsește aproape cu desăvârșire.

• Lapis Lazuli: este unul dintre cristalele folosite pentru a obține o adâncă înțelegere spirituală și chiar Iluminarea. Săgetătorul este filozoful zodiacului și este profund interesat de tot ceea ce ține de spirit ori de minte, așa că acest cristal îl poate ajuta să găsească răspunsurile pentru întrebările sale.

• Turcoazul: principala proprietate a acestui cristal este îmbunătățirea abilităților în comunicare. Săgetătorul este o persoană directă, care adesea nu își cântărește destul cuvintele. Dacă ține la el turcoazul, el va găsi imediat cuvintele cele mai potrivite pentru a comunica ceva, fără a stârni nemulțumirea interlocutorului.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.