Horoscop
Înapoi la

Previziuni astrologice Sagetator

Sagetator

Săgetătorul este un semn de foc guvernat de planeta Jupiter si este considerat a fi filozoful zodiacului. Are o gândire abstractă si o creativitate ieșită din comun, iar ceea ce îl face cel mai fericit este să exploreze lumea și să adune cât mai multe cunoștințe. Această tendință de a străbate globul în lung si-n lat reprezintă rațiunea lui de a trăi în detrimentul altor părți importante ale vieții, precum dragostea, față de care nativul nu prezintă un interes prea ridicat.

Destinul Săgetătorului, așadar, nu are legătura cu cariera sau cu iubirea, ci cu lărgirea orizonturilor si descoperirea unor lucruri noi. Săgetătorul va continua să fie în deplasare toate viața și doar acest lucru îi poate aduce fericirea adevărată, pentru că îl ajută să crească din punct de vedere emoțional si spiritual. Dincolo de aspectele superficiale ale vieții, nativul este interesat de semnificația acesteia, de înțelegerea scopului în viață. Din acest motiv, cele mai potrivite meserii pentru Săgetători sunt cele care îl trimit în multe călătorii sau care implică scrisul ori cititul, dar și predatul, pentru că este mai mult decât încântat să împartă și cu alții cunoștințele sale.

Pe plan sentimental, Săgetătorul este predestinat să fie singur, ceea ce nu îl deranjează deloc. În schimb, atunci când se întâmplă să își cunoască jumătatea, aceasta va fi la fel de aventurieră ca și el și va avea aceeași dorința avidă de libertate. Nu se va teme să își asume riscuri și va înțelege că Săgetătorul trebuie lăsat liber și, uneori, iubit de la distanță.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.