Horoscop
Înapoi la

Horoscop Anual Scorpion
Anul 2023

Scorpion

Marte este retrograd la început de 2023 în sectorul intimității, până la mijlocul lunii ianuarie, retrogradare care a început la sfârșitul lunii octombrie 2022. Acest lucru poate scoate la iveală probleme suplimentare de intimitate, poate fi necesar să lucrați la consolidarea emoțională, fizică, mentală și la întărirea legăturilor spirituale cu ceilalți. Pot apărea probleme profunde și temeri legate de intimitate, cărora trebuie să le faceți față. Este însă și un prilej bun pentru a vă reconecta cu vechile flăcări și aveți șansa de a soluționa probleme vechi care v-au pus multiple blocaje.

Uranus rămâne în sectorul relațiilor și iubirii tot anul, unde persistă de câțiva ani. Este probabil să fi experimentat schimbări mari în relații. S-ar putea să fi atras tot felul de oameni noi către dvs., diferiți de cei cu care eraţi obişnuit. S-ar putea să vă fi deschis către diferite tipuri de relații, iar atitudinea dvs față de angajamente se poate schimba.

Jupiter se mută în acest sector împreună cu Uranus începând cu mijlocul lunii mai, iar acest lucru poate aduce și mai mulți oameni în viața dvs. Puteți beneficia de unele dintre conexiunile pe care le-ați întreprins. Puteți intra în noi angajamente și parteneriate și îi puteți sprijini mai mult pe cei la care ţineţi. Vă puteți bucura mai mult să fiți cu ceilalți și veți descoperi ce e mai bun în relațiile voastre.

Mercur retrogradează în acest sector chiar înainte ca Jupiter să se mute aici, de la mijlocul lunii aprilie până la mijlocul lunii mai, și orice probleme de relație care poate nu au fost abordate în timpul retrogradării lui Marte pot apărea în timpul acestui Mercur retrograd. Veți dori să le rezolvați acum. S-ar putea să fiți dur cu ceilalți și va fi dificil să vă păstrați liniștea. Se va manifesta disconfortul față de unele persoane. Poate fi un moment bun pentru a vă reconecta cu oamenii din trecut, pentru a rezolva problemele de angajament și a elibera vechile bagaje ale relațiilor.

O eclipsă de Lună are loc în sectorul relațiilor și angajamentului pe 28 octombrie, iar relațiile sănătoase cu oamenii pe care îi iubiți pot deveni și mai puternice, în timp ce relațiile nesănătoase sau cele în care nu ați investit se pot destrăma. Relațiile sunt analizate la microscop și puteți vedea care sunt solide, care necesită muncă suplimentară și de care trebuie să vă îndepărtați. Acesta poate fi, de asemenea, un moment de aprofundare a relaţiei voastre de iubire ce poate avansa la nivelul următor.

Saturn se alătură lui Neptun în sectorul dragostei de la începutul lunii martie, iar Saturn este planeta lecțiilor, așa că dacă există lecții de dragoste pe care trebuie să le învățați, Saturn le poate aduce pe tapet acum. S-ar putea să fie nevoie să eliberați vechile bagaje în dragoste și să vindecați traume. Rezolvați problemele, astfel încât să nu mai cântărească greu pe inima dvs. Relațiile de dragoste sănătoase pot deveni mult mai puternice, iar dvs puteți lua dragostea mai în serios. Relațiile nesănătoase sau cele în care nu ați investit se pot rupe în următorii ani datorită lui Saturn și, uneori, acest lucru poate fi supărător, dar în cele din urmă se va dovedi pozitiv.

Jupiter se află în sectorul dvs. de muncă la începutul lui 2023 până la jumătatea lunii mai, iar acest lucru vă poate aduce o mulțime de noi oportunități pe care să le urmați și vă puteți concentra pe jobul în care vă simțiți bine. Puteți aduce îmbunătățiri mediului de lucru și vă puteți conecta cu oamenii si colegii cu care lucrați mai bine.

​O eclipsă de Soare are loc în sectorul dvs. de muncă pe 20 aprilie, iar aceasta vă poate aduce oportunități mari și puteți profita de șansele pe care le aveți.

Marte va intra in zona carierei de la sfârșitul lunii mai până la mijlocul lunii iulie. Dobândiți ambiție și dorința de a reuși. Puteți avea forță pentru realizări și vă străduiți să atingeți noi culmi. Este posibil să obțineți recunoaștere pentru ceea ce ați făcut și puteți stabili conexiuni noi și foarte importante.

Este important să profitați de acest lucru, deoarece Venus va retrograda în acest sector de la sfârșitul lunii iulie până la începutul lunii septembrie și este posibil să întâmpinați piedici în obiectivele voastre, sa va încăpățânați când nu e cazul și să aveți probleme cu oamenii de care aveți nevoie. Poate fi o perioadă de eșecuri, lene și impresii proaste. Este posibil să fie nevoie să vă acordați suficient timp pentru a lucra la planurile și obiectivele dvs. și să vă rezervați flexibilitate pentru pauze și probleme neașteptate. De asemenea, vă puteți concentra pe un obiectiv vechi, pe o carieră veche sau vă puteți reconecta cu un vechi mentor.

Marte se mută în sectorul dvs. monetar la sfârșitul lunii noiembrie pentru restul anului 2023 și vă poate aduce o energie grozavă din punct de vedere financiar. Puteți beneficia de o mulțime de resurse, iar altele noi continuă să vă parvină, cu multă energie și dorință de a câștiga mai mulți bani. Decizii inteligente sunt luate pe plan financiar. Aceasta poate fi o perioadă abundentă, atâta timp cât nu cheltuiți prea mult și țineți achizițiile sub control.

Mercur retrogradează în sectorul monetar în ultima săptămână a lunii decembrie, acest lucru putând aduce o cheltuială neașteptată sau un ocol în planurile financiare. Trebuie să fiți rapid și dispus să vă adaptați. Lucrați pentru a vă consolida și exercita o disciplină financiară strictă în acest timp.

Saturn începe 2023 în sectorul casei și familiei, până la începutul lunii martie, aflându-se în acest sector de câțiva ani. Probabil că acest aspect a adus lecții importante despre ce înseamnă casa și familia pentru dvs, cum arată, ce dorințe și nevoi nutriți. Este posibil să vă fi confruntat cu probleme vechi legate de casă și familie și cu traume.

Sperăm că ați trecut peste toate acestea în anul 2023 și că ați dobândit o viziune solidă despre familie, casă și relaţiile dintre membrii ei. Fundația internă ar trebui să fie mai puternică și ar trebui să deveniți mai sigur pe voi.

S-ar putea să apară mai multe transformări cu viața de acasă și cu familia și s-ar putea să începeți să vă simțiți motivat să faceți modificări, precum mutatul într-un loc complet nou, refacerea completă a casei sau schimbări majore în familie sau în situația familială.

Puteți să vă asumați un rol mai important acasă sau cu cei pe care îi considerați familie și s-ar putea să fiți văzut ca acel stâlp puternic pe care se poate baza toată lumea. Acest lucru poate fi valabil mai ales dacă ați învățat lecțiile lui Saturn și v-ați asumat responsabilitățile suplimentare aduse de Pluto.

Emoțiile pot fi, de asemenea, mai intense și puteți dori conexiuni emoționale mai puternice cu casa și familia, care pot face parte din ceea ce determină orice schimbare.

Marte în Scorpion, între 12 octombrie și 24 noiembrie, vă poate crește energia și impulsul, iar acesta este în mod tradițional un moment prielnic pentru noi începuturi. Puteți să luați inițiativa pentru ceea ce vă doriți și să vă simțiți entuziasmat de nou.

O eclipsă de Lună are loc în zodia voastră pe 5 mai, iar acest lucru vă poate stimula emoțiile. Vedeți rezultate în munca pe care ați depus-o și în alegerile pe care le-ați făcut. Este posibil să observați progres și succes în lucrurile pe care le-ați desfășurat cu bine și de care sunteți pasionat și este posibil să observați întârzieri în lucrurile în care nu ați investit și de care nu sunteți cu adevărat interesat.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Foarte bine

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...
arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.