Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Horoscop Anual Scorpion
Anul 2022

Scorpion

Anul 2022 începe în luna Ianuarie cu retrogradarea lui Venus în Capricorn, zona comunicării și gândirii tale. Acest aspect poate aduce unele probleme în comunicare, poți fii mai puțin comunicativă în această perioadă, mai puțin diplomată iar mesajele pot fi distorsionate; fie că mesajul vine de la tine, sau de la ceilalți către tine.

Sfatul nostru este să încearci să comunici cât mai clar. De asemenea, și gândirea poate fii mai pesimistă și poți vedea mai ușor partea goală a paharului, iar aceste probleme pot fi evidențiate mai ales în relația cu partenerul. Atenție și la călătoriile scurte, să nu pierzi bani sau alte bunuri.

Saturn rămâne pe tot parcursul anului în a patra ta casă, zona familiei și a casei. Trebuie să fii mai atentă la părinți, deoarece se pot ivi situații în care vor avea nevoie de implicarea ta, iar relația cu ei se va transforma. Conexiunea dintre voi se va maturiza, chiar dacă apar și conflicte, lucrurile vor merge spre bine în final.

Nu sunt excluse nici problemele cu locuința ta, la nivel administrație, bani care trebuie investiți urgent. Nu este indicat acum să faci tranzacții imobiliare, dar dacă ești totuși constrânsă să le faci, verifică totul de două ori, deoarece poți fi indusă în eroare dintr-un motiv sau altul. Aspecte din copilăria ta pot ieși acum la iveală, pentru a încerca să le înțelegi și să le asimilezi acum.

În primăvara și iarna lui 2022 se activează zona copiilor, ceea ce înseamnă că multe native Scorpion pot rămâne gravide în acest an. Cât despre cele care aveți deja copii, relația cu ei se poate îmbunătății simțitor și veți duce conexiunea la un alt nivel. Puteți începe și noi hobby-uri sau o afacere pe cont propriu, dar și investițiile riscante sunt susținute în această perioadă. Puteți avea un noroc fantastic la investiții, deci căutați oportunități.

Vara și toamna aduc o perioadă foarte bună pentru job, astfel că este momentul propice să apăsați accelerația în acest sector, să cereți o avansare, o mărire salarială, sau să căutați un job mai bun, deoarece acum este șansa voastră de a străluci. Sănătatea poate veni și ea în prim plan, poți acum să alegi să-ți schimbați stilul de viață, să fii mai atentă la sănătatea ta și să cauți soluții la probleme de sănătate mai vechi. Ai toate șansele să găsești remediile potrivite ție.

Ultimele două luni ale lui 2022 aduc retrogradarea lui Marte în zona casei a opta pentru tine. Este indicat să fii mai atentă la finanțele tale, mai ales la cele comune cu partenerul sau resursele venite din exterior, ca de exemplu, imprumuturile. Poți avea acum o perioadă mai dificilă financiar, când vei fi nevoită să scoți urgent bani din buzunar, fie pentru un împrumut, fie pentru o problemă urgentă, fie pentru niște taxe și impozite uitate. Nu este indicat să faci nici un fel de împrumut, fie cerut, fie dat. Ideal este să fii cumpătată și să cauți să ai niște bani puși deoparte pentru aceste luni.

Horoscop realizat de astrolog Vlad Daia.

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Foarte bine

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...
arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Cauta un furnizor in zona ta