Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Horoscop Anual Scorpion
Anul 2021

Scorpion

În cazul tău, mutarea importantă se petrece între zona minții și a comunicării, în zona casei și a familiei.

Gândurile te mai lasă în pace, mintea se mai potolește și încep frământările în legătură cu propria casă. Există șanse să te muți, să găsești o variantă mai bună pentru locuința ta, dar acest aspect se poate manifestă în următorii trei ani, dar cel mai benefic an pentu această schimbare ar fi 2021. Atenție însă la problemele casnice, probleme la casă, ce necesită reparații urgente. De asemenea, poți să te și decizi să faci o renovare mai complexă în actuala locuință.

Relația cu părinții vine în centrul atenției în 2021 și îți aduce mai multe lecții din partea familiei, îți vor testa și răbdarea, dar te vor și învăța lecții valoroase care te vor ajuta să-ți vezi familia și părinții cu alți ochi. Deci fii deschisă la lucrurile care vin spre tine, renunță la ideile și comportamentul care nu mai funcționează și fii mai maleabilă și înțelegătoare.

Aceste planete din zona familiei fac aspecte stresante către zona relațiilor, astfel că relațiile tale pot fi o problemă pentru familia ta. De aceea este bine ca anul acesta să le ții la distanță una de cealaltă. Relația de iubire poate fi mai greu acceptată de familie... deci păstrează pentru tine toate detaliile despre relația ta. Fii atentă și la mișcările imobiliare, orice mișcări ai face, este indicat să le faci pe cont propriu, nu implica alte persoane. De altfel din cauza imobiliarelor pot să apară discuții în contradictoriu cu partenerul de viață, deci dacă nu picați deacord pe o soluție, mai bine amânați mișcările pentru următorii ani.

Uranus încă în zona relațiilor te face nesigură pe oamenii din jurul tău. Nu știi în cine să ai încredere, nu știi pe cine te poți baza și pe cine nu, și poți să te simți cam singură. Nici în relația de iubire nu există prea mare siguranță, deoarece nici aici nu știi exact ce dorești, sau partenerul nu știe ce își dorește. De aceea nu este indicat să faci pași importanți în relația ta în 2021. Surprizele în relații pot să apară oricând...deci atenție, fii pregătită la apariția situațiilor neașteptate.

Însă în 23 Aprilie vom avea o conjuncție importantă în această zonă, aspect care se poate traduce pentru tine într-o revelație legată de relația ta de iubire, sau de relații în general. Ți se relevă niște aspecte neștiute până acum sau ai parte de o surpriză plăcută din partea cuiva. Ce contează este faptul că vei vedea lucrurile în adevărata lor lumina, vei avea partea de o trezire bruscă care te va ajuta să faci pași înainte în relațiile tale.

Avem parte de trei retrogradări ale planetei Mercur în 2021, doar în semne de aer, iar prima, în luna Februarie va avea un impact pentru tine în zona casei și familiei, deci fii atentă la ce semnezi și ce schimbări faci în legătură cu locuința ta, este indicat să nu iei decizii importante acum sau să semnezi ceva...așteaptă până Mercur iese din retrogradare. Mai multe discuții pot apărea și cu părinții tăi și parcă nu vă mai înțelege unul cu celălalt...

A doua retrogradare se petrece în Iunie, pe zona resurselor exteriore, deci atenție la resursele comune cu partenerul de viață, sau un asociat, pot să apară acum discuții neplăcute pe această tema și nu lua decizii acum în această privința. Și taxele sau ratele pot fii date peste cap, deci atenție și în acest sector. Plăți mai vechi, uitate, pot să apară acum pe tapet.

Iar ultima retrogradare, din Octombrie, are loc în zodia dinaintea ta, în Balanță, de unde te va face mai meditativă, mai dornică de izolare, de introspecție. Și asta ar și trebui să faci, să te deconectezi, să revizuieșți ultimele luni, să repari ce este de reparat. Inclusiv să te uiți în interiorul tău și să vindeci ce trebuie vindecat. Și problemele cu somnul pot începe în această lună.

2021 îți aduce mai multă aplecare asupra relațiilor familiale și asupra relațiilor cu partenerul sau oamenii din jurul tău, astfel observă ce ai de schimbat în aceste sectoare, ce trebuie dat la o parte și ce aspecte pot fi îmbunătățite în relațiile tale.

Horoscop realizat de astrolog Vlad Daia

Bani

Bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Asa si asa

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alege-ti zodia pentru anul 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Tot ce am aflat din interviul lui Meghan și Harry cu Oprah: mărturisirile fără precedent făcute de cei doi sunt tulburătoare (31802 vizite)
  2. Luna Plină în Balanță: cum te influențează, în funcție de zodie (27821 vizite)
  3. Gina Pistol, primele declarații după ce a devenit mamă (21298 vizite)
  4. Cum arăta Oana Zăvoranu în adolescență: imagini de colecție (21038 vizite)
  5. Ce îți aduce Luna Nouă în războinicul și pasionalul Berbec, în funcție de zodie (20312 vizite)
  1. Sarcina nu este singurul motiv pentru care Meghan Markle nu participă la înmormântarea prințului Philip (nota 4.6)
  2. Cum să alegi cea mai bună culoare de vopsea de păr pentru tine (nota 4.6)
  3. Ce culoare are, în realitate, aura ta, în funcție de zodia ta (nota 4.6)
  4. Când sufletul ți-e epuizat și tot ce vrei e să dispari, citește asta! (nota 4.5)
  5. O vizită la salon ca o zi într-o vacanță exotică . Uite locul unde te poți relaxa pe deplin (nota 4.5)
  1. Prințul Harry regretă interviul controversat acordat lui Oprah Winfrey? Dezvăluiri neașteptate despre ce se întâmplă acum cu ducele de Sussex (0 comentarii)
  2. Planuri de vacanță în vreme de pandemie (0 comentarii)
  3. Zodiile de bărbați care oferă dragoste necondiționată (0 comentarii)
  4. Horoscopul săptămânii 10-16 mai: zodiile cunosc suferința în umbra lui Mercur în preretrograd (0 comentarii)
  5. Ce face și cum arată în prezent Dida Drăgan. Nimeni nu știa asta despre artista noastră! (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!