Horoscop
Înapoi la

Cristale zodii Scorpion

Scorpion

Zodia Scorpion are nevoie de cristale care să îi îmbunătățească starea emoțională, pentru că adesea are adevărate „picaje” în această direcție. Pietrele pe care Scorpionul trebuie să le poarte mereu la el sunt:

• Agatul: pentru că există multe tipuri de agat, Scoprionul va trebui să îl aleagă pe cel care îl ajută cel mai mult. Agatul de foc este plin de energie pozitivă și îl ajută pe nativ să scape de emoțiile negative și de stările proaste în care se adâncește adesea fără motive solide. Scorpionul mai poate purta la el agatul albastru, care îi îmbunătățește abilitățile de comunicare, dar și agatul de mușchi, care îl conectează cu natura.

• Topazul auriu: Scorpionul este o zodie ambițioasă care ajunge departe în carieră, dar uneori are nevoie și de un mic impuls energetic, iar topazul auriu este perfect în acest sens, pentru că este un cristal al abundenței. Totodată, el sporește creativitatea și îl binedispune pe Scorpion, făcându-l să privească viața puțin mai relaxat.

• Malachitul: acest cristal verde are un aspect fascinant, iar pentru Scorpion este în mod special benefic, pentru că îl protejează de energiile negative ale celor din jur. Nativul este mai sensibil la acestea pentru că are o latură spirituală dezvoltată, ceea ce îi „ascute” intuiția, dar în același timp îl și expune la pericole energetice.
.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.