Horoscop
Înapoi la

Previziuni astrologice Scorpion

Scorpion

Scorpionul, o zodie de apă, guvernată de planeta Marte, este foarte misterioasă și adesea neînțeleasă de alte semne. Pe de-o parte, are o latură foarte dinamică și pozitivă, în care determinarea, ambiția, loialitatea și creativitatea joacă rolul principal. Pe de alta parte, are și o latură foarte întunecată, în care gelozia, posesivitatea și suspiciunea îi erodează fericirea, latură pe care trebuie să se străduiască să o controleze cât mai bine.

Un Scorpion care își urmează destinul și își atinge potențialul poate să ajungă foarte departe pe toate planurile, măreția fiind foarte accesibilă acestui semn. Soarta Scorpionului este să obțină putere cât mai multă, dar deznodământul poate să fie fericit doar dacă nativul învață să își controleze stările și tendințele negative, obsesive, care îi otrăvesc sufletul din când în când. Un Scorpion este cu adevărat fericit doar atunci când simte că deține controlul și nu se poate mulțumi cu o existență banală și liniștită. Meseriile care îl avantajează cel mai mult sunt cele care îl pun în poziții de putere, deasupra celorlalți.

În dragoste, destinul Scorpionului este puțin mai dificil de atins, dar dacă va avea răbdare, nativul va cunoaște persoana ideală, cea care îi înțelege și acceptă intensitatea emoțională puternică și care îl stimulează intelectual, dar și fizic, pentru că nu există zodie cu un erotism mai puternic decât Scorpionul. Totodată, sufletul-pereche al unui Scorpion este loial până în pânzele albe și are aceeași determinare ca această zodie de apă.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.