Horoscop
Înapoi la

Ascendent Scorpion

Scorpion

Scorpionul este cel mai pasional semn al zodiacului. Prin urmare, dacă ai ascendentul în Scorpion înseamnă că ești o persoană profundă și senzuală, atrasă de plăceri și de mister. De altfel, îți place atât de mult să descifrezi enigme, încât ar trebui să alegi o carieră de detectiv, cercetător sau polițist. Mai ales după 30 de ani puterea ascendentului crește și vei beneficia din plin de aceste atribute.

Îți place concurența și ești foarte hotărâtă să-ți atingi scopul. Faci totul în mare vitează și ești un excelent prieten sau partener. Ai marea calitate de-a putea răsturna complet o situație, de aceea Scorpionii sunt comparați uneori cu ”Pasărea Phoenix”, care renaște din propria cenușă. Iată deci, tu ești omul potrivit atunci când este nevoie de cineva care să reclădească ceva, să construiască de la zero o afacere, un proiect. Poți transforma orice eșec într-o reușită.

Ești o persoană foarte puternic, dar uneori devii agresivă ca să obții ce îți dorești. Te atrag misterul, ocultismul, depui foarte multă energie când te interesează ceva, însă devii apatică atunci când te plictisești. În general, ești o persoană activă, curajoasă, ambițioasă și uneori impulsivă și sarcastică.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.