Horoscop
Înapoi la

Cristale zodii Taur

Taur

Cristalele zodiei Taur îi pot aduce acestuia o mai bună intuiție, dragoste și o sporire a spiritualității, dar și prosperitate. Pietrele pe care Taurul trebuie să le țină mereu la el sunt:

• Turmalina albastră: această piatră rezonează atât cu al treilea ochi, cât și cu chakra gâtului, fiind un cristal ideal pentru dezvoltarea intuiției și a clarviziunii. Taurii pot beneficia de pe urma acestui cristal, mai ales dacă au o viață de zi cu zi foarte stresantă. Turmalina albastră este perfectă pentru meditație și contemplare.

• Smarald: puterea acestui cristal este de a atrage dragostea, pentru că deschide chakra inimii. Smaraldul îl ajută pe Taur să întâlnească persoanele potrivite, la momentul potrivit, dar îi oferă și o doză mai mare de compasiune și iertare. Dacă deja este într-o relație, nativul va putea trece mai ușor peste dispute cu ajutorul smaraldului aducător de armonie.

• Cuarțul roz: acesta este un cristal care vindecă chakrele superioare și îl ajută pe Taur să primească dragoste cu sufletul deschis și să nu mai caute perfecțiunea în absolut tot. Cuarțul roz îl face pe Taur să devină mai activ, pentru că nativul este cam leneș.

 

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.