Horoscop
Înapoi la

Previziuni astrologice Taur

Taur

Un Taur este întotdeauna puternic, răbdător, perseverent și stabil. Deși poate fi destul de încăpățânat, acest lucru îi aduce și multe beneficii. Foarte înțelegător cu cei apropiați și calm până în măduva oaselor, Taurul este făcut să fie capul familiei și să își facă propriul său cuibușor, pe care nimic să nu îl clatine.

Destinul Taurului este scris în stele: nativul trebuie să își urmeze visele și să își rezolve problemele cu stima de sine, dar și să obtina siguranța financiară – în orice caz, cele două sunt legate strâns în cazul lui. Abia când reușește să își asigure un venit sigur și un trai decent (sau mai mult decât decent, pentru că iubește luxul), Taurul se poate concentra și pe alte aspecte ale vieții, precum dragostea și micile plăceri ale existenței de zi cu zi. Meseriile potrivite pentru un Taur sunt: bancher, consultant sau manager financiar, contabil sau orice meserie care implică gestionarea resurselor, domeniu în care Taurul excelează.

În dragoste, Taurul este sortit să își ducă viața liniștit alături de o persoană previzibilă și stabilă, cu care își poate întemeia o familie. Deși ar putea fi atras de opusul său, Taurul ar face bine să nu își facă speranțe prea mari, pentru că este construit astfel încât să poată fi fericit doar atunci când are siguranță emotională. Jumătatea sa trebuie să fie cu picioarele pe pământ, să își țină promisiunile și să aibă același pragmatism ca și nativul.

 

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.