Horoscop
Înapoi la

Ascendent Taur

Taur

Dacă ai ascendentul în Taur, înseamnă că ești o persoană independentă și încrezătoare în tine. Muncești din greu și nu te lași până nu îți îndeplinești obiectivele, ești insistentă și ai foarte multă răbdare. Este adevărat că ții mult la bunurile tale, ai spirit practic și ești mai înclinată spre plăcerile vieții. Asta nu te face însă să fii o persoană mai puțin caldă și iubitoare. Chiar dacă uneori suferi de gelozie și ești mai încăpățânată, nu devii agresivă decât dacă cineva întrece măsura.

Nu ești foarte deschisă față de ceilalți și de cele mai multe ori nimeni nu știe cât ești de puternică și energică. Știi foarte bine să te organizezi și ești un om sincer, de încredere, pe care cei din jur se pot baza oricând. De asemenea, ești foarte muncitoare și ambițioasă, chiar dacă nu rezolvi lucrurile foarte repede. Mergi mereu pe ideea „încet, dar sigur”, iar această atitudine ar putea să deranjeze uneori, pentru că poate fi confundată cu lenea. De aceea, ai mare grijă, mai ales după 30 de ani, când ascendentul se manifestă mai puternic, să alegi un loc de muncă și colegi care să te aprecieze la adevărata ta valoare.

Planeta Venus este cea care guvernează semnul Taurului, de aceea ești foarte atrasă de partea frumoasă a vieții, de micile plăceri și de artă. De multe ori găsești o mare satisfacție în citirea unei cărți, într-o vizită la muzeu sau în participarea la un concert. Te atrag lucrurile rafinate, de bun gust. Ești o prezență foarte plăcută prin firea ta calmă, liniștită și poți fi partenerul ideal pentru o persoană mai agitată, mai impulsivă.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.