Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Horoscop Anual Varsator
Anul 2022

Varsator

Tu ești și anul acesta în vizorul astrelor, deoarece Saturn încă se află în zodia ta, dar să începem cu începutul. Prima lună din 2022 aduce retrogradarea lui Venus în zodia dinaintea ta. Astfel că poți simți nevoia de retragere, de odihnă, de meditație, de relaxare. Poți simți mai puțină atracție către socializare, către ieșiri, ceea ce este normal.

Este o perioadă mai ușoară aceasta pentru tine, adică ar trebui să o iei mai ușor din multe puncte de vedere. Poți analiza mai mult lucrurile, poți simți să mergi dincolo de aparențe, să cauți unele răspunsuri, să te axezi mai mult pe sănătate și starea ta generală. Iar legat de sănătate, este bine să ai grijă la probleme la nivelul gâtului, la răceli, la oase și dinți. După cum ziceam, și în 2022 Saturn stă în curtea ta, dar deja te-ai obișnuit cu el pentru că și în 2020 el a fost tot aici, dar din fericire, este ultimul an în această zonă. De aceea poți simți că lucrurile stau pe loc, că nu se mișcă nimic, că orice ai face, parcă tot nu te miști în direcția dorită de tine. Este o perioadă de maturizare, iar noi având tendința să ne uităm permanent în exterior, pe tine Universul te împinge să te uiți în interior, de aici toate aceste probleme.

Acum ai șansa să te dezvolți pe tine, partea spirituală, partea personală, adâncă a ta. Peste un an vei fi complet schimbată față de acum doi ani și deja vezi aceste lucruri. Inclusiv alții pot să-ți spună că te-ai schimbat. Iar în final, în 2023-2024, vei înțelege lucrurile mult mai bine și mai clar și vei vedea că tot „răul” s-a petrecut spre binele tău și pentru transformarea ta. Vestea bună este că în primele cinci luni și în ultimele două luni ale lui 2022, zona ta financiară este foarte bine aspectată. Chiar dacă te simți ținută pe loc de Saturn, nu ar fi rău să vii și tu în întâmpinarea acestui aspect pozitiv și să te axezi pe finanțele tale. Fie că te gândești să schimbi direcția din punct de vedere financiar, fie că te gândești să cauți noi surse de venit, fie că te apucă dorința de investit. Acum ai șansa de a-ți spori finanțele și atrage cât mai mulți bani către tine.

Atenție însă, pentru că există și riscul de a pica într-o extremă, aceea de a cheltui peste puterile tale, din impuls. Deci ar fi bine să îți ții sub control sentimentele când vine vorba de finanțe. Perioada de mijloc a anului aduce o relaționare mai bună cu cei din jur, pot să apară contacte noi în viață ta, poți urma un curs sau o specializare. Iar comunicarea, în general, devine mult mai bună. Ultimele două luni ale lui 2022 pot aduce dificultăți în relația cu copiii. Ei pot fi mai dificili, tu poți fi mai ocupată cu alte aspecte ale vieții, iar nervii sunt mai întinși decât de obicei.

Oboseala își poate spune cuvântul în această perioadă iar asta înseamnă că dacă ai un hobby pe care îl practici sau un business propriu și acestea pot fi afectate. Fie nu mai ai răbdare și chef să te ocupi de ele, fie îți ocupă prea mult timp și simți nevoia să faci unele schimbări radicale.

Grijă mare și la relația de cuplu! Dacă aceasta este la început de drum pot să apară probleme diferite, dar în general, poți simți o lipsă a pasiunii sau a dorinței, care până acum nu îți era specifică.

Horoscop realizat de astrolog Vlad Daia.

Bani

Bine

Sanatate

Foarte bine

Dragoste

Asa si asa

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...
arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Cauta un furnizor in zona ta