Horoscop
Înapoi la

Horoscop Anual Varsator
Anul 2023

Varsator

Marte începe anul 2023 retrograd în sectorul dvs amoros, aflându-se aici de la sfârșitul lunii octombrie 2022 până la mijlocul lui ianuarie 2023. Acest lucru poate scoate la iveală probleme în relațiile de dragoste și s-ar putea să vă luptați cu cei dragi ca să ajungeți la un numitor comun. Nervii dvs, neînțelegerile constante și vechile probleme amoroase pot deveni o problemă. Este posibil să trebuiască să lucrați pentru a avea o conexiune mai bună cu inima voastră, pentru a fi mai răbdător și înțelegător în dragoste și pentru a rezolva vechile probleme. Marte rămâne în acest sector până la sfârșitul lunii martie și puteți lucra pentru a fi mai afectuos, iubitor, romantic și, în general, pozitiv în relațiile voastre.

Venus retrogradează în sectorul relațiilor și iubirii de la sfârșitul lunii iulie până la începutul lunii septembrie, iar acest lucru se suprapune cu Marte în sectorul intim de la mijlocul lunii iulie până la sfârșitul lunii august. S-ar putea să vă luptați cu angajamentele și puteți simți că există multă incertitudine cu ceilalți sau că alții sunt prea dramatici și vă fac să vă simțiți dezechilibrat. S-ar putea să fie nevoie să ajungeți la rădăcina problemelor și a vechiului bagaj al relației, astfel încât să puteți renunța.

Mercur retrogradează apoi în sectorul de intimitate de la sfârșitul lunii august până la mijlocul lunii septembrie, iar acest lucru poate scoate la iveală probleme de intimitate între voi și partenerul vostru, sau lucruri pe care nu le acceptați la dvs. Este un moment ideal pentru a aduce la suprafață aceste nemulțumiri și a le vindeca.

Cu toată această energie retrogradă care vă afectează zonele relaționale, 2023 poate fi un an plin de reconexiuni cu oameni din trecut sau de iubiri vechi care revin la viață.

Saturn trece în sectorul dvs. monetar la începutul lunii martie, iar acest lucru poate aduce o doză puternică de realism. Dacă v-ați chinuit mult pentru a gestiona bine finanțele și resursele, Saturn vă poate răsplăti, dar poate veni cu niște lecții grele și cu o realitate greu de acceptat inițial. S-ar putea să fie nevoie să se rezolve orice probleme vechi legate de bani și orice fel eronat în care ați gestionat banii sau ați simțit că aceștia au devenit un aspect negativ în viața voastră. S-ar putea să simțiți că nu aveți suficient uneori, dar este adesea doar o percepție și nu realitatea, deoarece Saturn dorește să fiți mai precaut și mai atent.

Marte intră în sectorul dvs. de muncă de la sfârșitul lunii martie până la mijlocul lunii mai, iar acest lucru vă poate face mult mai productiv. Puteți să maximizați timpul și să fiți mai eficient și, cu cât faceți mai mult, cu atât vreți sa obțineți mai mult. Acest lucru vă poate ajuta să finalizați o mulțime de proiecte și să vă implicați mai mult în ceea ce faceți dacă vă pasionează domeniul dvs de activitate. Atenție însă la conflicte cu colegii și superiorii.

O eclipsă de Lună are loc în sectorul carierei pe 5 mai, iar acest lucru vă poate determina să căutați o nouă carieră dacă nu vă pasionează ceea ce lucrați. Puteți experimenta eșecuri majore, întârzieri și puteți fi mai sensibil din punct de vedere emoțional dacă inima nu este implicată, un semn că este cazul să căutați altceva. Dacă vă place ceea ce faceți și ați acționat corect, puteți să obțineți succes, să faceți progrese și să primiți recunoaștere sau să vă atingeți obiectivele.

Marte aduce energie și impuls în această zonă, așa că vă puteți simți ambițios și puteți lua inițiativa cu obiectivele și planurile voastre pe termen lung. Aveți energie pentru a lucra, pentru ceea ce vreți să obțineți și puteți căuta noi metode de a vă eficientiza munca și jobul.

Jupiter se mută în sectorul casei și familiei dvs. la mijlocul lunii mai, iar acest lucru aduce o mare energie pentru mutarea într-un loc nou, modificând situația de locuit existentă, astfel încât să simțiți că beneficiați de mai mult spațiu și să vă bucurați de mai mult timp acasă sau cu familia. Pot exista evoluții mari acasă sau cu familia în 2023 și puteți simți că aveți o bază solidă pentru viață, de care să fiți entuziasmat. Vânzările si cumpărările de imobile sunt și ele foarte bine aspectate până în vara lui 2024.

Mercur retrogradează în sectorul casei și al familiei dvs. înainte ca Jupiter să se mute aici, de la mijlocul lunii aprilie până la jumătatea lunii mai, și puteți întâmpina probleme acasă care trebuie rezolvate sau aveți probleme cu familia de care trebuie să vă ocupați. Problemele vechi de acasă și de familie se amplifică și puteți lucra pentru a le rezolva, astfel încât să intrați mai ușurat în tranzitul benefic al lui Jupiter. Curățați și vindecați cât de mult puteți pe parcursul acestei retrogradări, deoarece un nou capitol începe.

O eclipsă de Lună are loc în sectorul casei și al familiei pe 28 octombrie și s-ar putea să vă simțiți mai implicat în casa și viața de familie dacă conexiunea este sănătoasă. Dacă există probleme încă prezente, atunci s-ar putea să vă simțiți mai îndepărtați, mai supărați și să aveți nevoie de puțin spațiu. Încercați să lucrați asupra problemelor în interior înainte de a ataca și descoperiți căi sănătoase de a elibera emoții și frustrări. Și o mutare se poate întrevede în această perioadă și poate fi chiar neașteptată. Atenție însă și la diferite probleme domestice, cu țevile, gazul etc.

Jupiter se află într-unul dintre sectoarele care vă conduc mintea de la începutul lui 2023 până la jumătatea lunii mai și puteți avea o mulțime de idei și planuri noi, puteți profita de oportunități și puteți fi mai optimist în perspectivă. Vă puteți bucura de conversații și doriți să vă împărtășiți opinia mai deschis. Abilitățile mentale vă pot fi de folos într-un fel și puteți discerne binele în voi și în alții. Noi relații pot apărea în viața dvs acum, persoane cu care aveți mai multe în comun.

O eclipsă de Soare are loc în acest sector pe 20 aprilie și s-ar putea să profitați de ocazia de a materializa una dintre ideile dvs. Puteți fi entuziasmat de unul dintre planurile dvs și doriți să acționați. Însă poate că trebuie să vă asigurați că nu sunteți prea impulsiv și ar trebui să vă faceți mai întâi temele.

Saturn iese din semnul dvs, Vărsător, pe 7 martie, după ce a petrecut în zodia dvs câțiva ani. Saturn în propria zodie este în mod tradițional un moment în care învățați o mulțime de lecții, învățați multe despre voi înșivă, fiind mai responsabili, maturi și disciplinați, dar acest lucru poate să fi venit cu mult mai multe responsabilități și mai puțin progres. Poate v-ați simțit mai limitat și mai restrâns. Cu Saturn mergând mai departe, sperăm că v-ați învățat lecțiile și că ați întreprins lucrurile corect, căci vi se ia o piatră de pe inimă și încet încet respirați mai ușurat.

Pluto începe să intre în semnul dvs între 23 martie și 11 iunie, iar Pluto este planeta transformării. Acest lucru poate însemna că Pluto în zodia dvs este un moment pentru a vă transforma în orice fel și puteți să dați curs unor schimbări masive care durează ani de zile și să revizuiți totul, sau să optați pentru o mulțime de transformări mai mici pe care le realizați rapid, dar care se pot aduna în timp. Transformarea vă ajută să eliberați, să înțelegeți și să deveniți mai puternic.

Pluto reprezintă, de asemenea, puterea și controlul, așa că Pluto din zodia dvs vă poate ajuta să găsiți mai multă putere personală și să preluați controlul. Dacă ați ezitat să faceți acest lucru, Pluto vă poate împinge direct de la spate și puteți lucra pentru a vă simți mai confortabil. Alții vă pot vedea ca fiind mai puternic, iar personalitatea vă va fi mult mai dominantă.

 

Bani

Asa si asa

Sanatate

Bine

Dragoste

Bine

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...
arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.