Horoscop
Înapoi la

Horoscop Anual Varsator
Anul 2024

Varsator

Hei, Pluto intră în semnul tău și e cea mai importantă veste a anului! Te-a tot vizitat începând cu 2023 și se stabilește pentru aproape 20 de ani pe 19 noiembrie 2024. Această planetă îți întărește voința și dominația, te ajută să accesezi puterea personală și să descoperi o scânteie vibrantă care a stat ascunsă. Cei născuți pe și înainte de 25 ianuarie vor resimți cel mai profund aceste schimbări.

La finalul anului, și Ceres se alătură lui Pluto în semnul tău, așa că o să primești mai multă pasiune și încredere, o să acumulezi abundență și resurse și o să îți meargă bine din punct de vedere financiar. 

Poți să începi un nou capitol în viață sau să pornești pe un drum nou odată cu Marte în semnul tău (13 februarie - 22 martie). Oportunitățile zburdă în jurul tău pe 9 februarie (Lună Nouă). Luna Plină de pe 14 august îți demonstrează că, dacă ai grijă de tine, vei instaura calmul și în centrul haosului, dar dacă nu, o să îți acutizezi sensibilitatea. Poți fi o sursă de inspirație pentru ceilalți.

Dragoste

O să mergi la mai multe întâlniri

Jupiter intră în sectorul dragostei pe 25 mai, deci vești bune. Dacă ești single, atragi oameni noi, o să mergi la mai multe întâlniri și o să te simți în elementul tău. Dacă ești într-o relație, aprinzi cu ardoare patima. Și Marte se află în acest sector (20 iulie - 4 septembrie), sporind romantismul, iar Luna Nouă de pe 6 iunie îți dă curajul de a lua inițiativa pentru a-ți umple viața de dragoste.

Ești mai aproape de cei pe care îi iubești (sau simți nevoia de a te îndepărta la capătul celălalt al pământului dacă relațiile scârțâie) prin Luna Plină de pe 15 decembrie. 

Sectorul relațiilor și al angajamentelor vede lumina Lunii Noi de pe 25 ianuarie, când ești mai loial/ă ca niciodată oamenilor dragi. Pregătește-te însă pentru un retrograd atroce în acest sector, al lui Mercur (14-28 august), două săptămâni în care ți se va părea că ești călcată pe nervi și că îți sunt încălcate drepturile. Stabilește limite! În acest interval, o Lună Nouă (pe 4 august) îți șușotește la ureche că ar trebui să te apropii de cineva din trecut.

Și Marte accesează casa legăturilor tale, de pe 3 noiembrie, debutând și un retrograd de pe 6 decembrie. Apar frustrări și suferințe, dar și un apogeu al nerăbdării, manifestate de tine sau de ceilalți. 

În sectorul intimității, Luna Plină de pe 24 februarie face să „ningă” cu pasiune și îți arată cum să te eliberezi de un bagaj relațional toxic. Și aici ai parte de un retrograd (5-14 august) în care poți să explodezi de la pasiune reprimată și să ajungi la cuțite cu ceilalți. Luna Nouă de pe 2 septembrie te ajută să ieși la liman din această perioadă tulburată.

Carieră și bani

Neptun și Saturn continuă să își dea mâna în sectorul banilor tăi

Neptun și Saturn continuă să își dea mâna în sectorul banilor tăi. Prima planetă ți-a indicat cum să dai o conotație spirituală, aliniind sectorul financiar cu valorile tale, dar a îngreunat și economisirea. E exact inversul a ce vrea Saturn, care își dorește să fii deștept/aptă, să faci planuri pe termen lung, să pui bani deoparte pentru zile negre. E o energie stabilă, dar și complicată pe alocuri, căci Saturn insistă să înveți lecții grele și te va neliniști permanent, dându-ți impresia că nu ai suficient, chiar dacă nu e cazul.

Și Marte e în sectorul banilor în perioada 22 martie - 30 aprilie. O promovare, o mărire de salariu sau monetizarea unui hobby sunt posibile. Saturn o să fie încântat. Luna Nouă de pe 10 martie îl anticipează pe Marte și aduce entuziasm în sectorul financiar.

Luna Plină de pe 23 aprilie influențează sectorul muncii și te susține cu un țel. 

Sectorul carierei beneficiază de prezența Lunii Noi de pe 5 iulie. Ai eficiență, productivitate și organizare „beton”, dar poți contribui și la îmbunătățirea mediului de muncă. Și Marte e în acest sector (4 septembrie - 3 noiembrie), dezvoltând această energie. Eclipsa de Lună de pe 17 septembrie răsplătește financiar o muncă inteligent depusă.

Casă și familie

Poți să te muți

Uranus s-a instalat comod de ceva ani în acest sector și continuă cu revoluția. Poți să te muți sau să primești colegi noi de casă/apartament. Și Jupiter extinde acest spațiu până pe 25 mai: simți că ai mai mult loc să te desfășori, te muți într-o casă mai mare sau familia ta e mai numeroasă, primind noi membri (de sânge sau nu!).

După ce pleacă Jupiter, intră Marte în casa familiei, între 9 iunie și 20 iulie. Te simți plină de energie acasă sau alături de cei dragi, pe care îi consideri rudele tale sau care dețin acest atribut prin sângele care le curge în vene.

Luna Plină de pe 14 noiembrie încheie o serie de renovări sau un proiect casnic. Poți în sfârșit să consideri rezolvată și o problemă de familie și să te simți mai susținut/ă în acest mediu.

Sănătate

Detașare de relații toxice

Sănătatea nu e neapărat o arie de referință pentru tine în 2024. Mai degrabă cauți să lucrezi la a te detașa de relații toxice, de obsesii dăunătoare sau de bagaje emoționale. În a doua jumătate a anului pui punct unei situații care provoca multă durere, iar în iunie exulți o încredere sănătoasă în propria persoană.

Teme recurente pentru 2024

  • Pune umărul ca să construiești casa visurilor tale!
  • Vizualizează ce ar însemna faima pentru tine!
  • Împrietenește-te cu situația ta financiară!
  • Îmbrățișează o nouă identitate!
  • Contribuie la bunăstarea societății.

Planete care se află în Vărsător în 2024: Soare (20 ianuarie 2024 - 18 februarie), Mercur (5-23 februarie), Venus (16 februarie - 11 martie), Marte (13 februarie - 22 martie), Pluto (20 ianuarie - 1 septembrie 2024, 19 noiembrie 2024 - 19 ianuarie 2044, dintre care retrograd 2 mai - 1 septembrie 2024).

Bani

Foarte bine

Sanatate

Bine

Dragoste

Bine

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...
arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.