Horoscop
Înapoi la

Cristale zodii Varsator

Varsator

Vărsătorul este o zodie foarte interesată de domeniul spiritual și este într-o permanentă căutare a adevărului, așa ca are nevoie de cristale care să îl ajute în acest sens:

• Chihlimbar: pentru că Vărsătorul este foarte interesat de ocult și tot ce ține de spiritualitate, el are nevoie de acest cristal pentru a fi protejat de energiile negative și de atacuri spirituale. În plus, chihlimbarul este vindecător nu doar fizic, ci și emoțional, ajutând la o schimbare a perspectivei asupra vieții.

• Cuarțul: cristalul pe care zodia Vărsător trebuie să îl poarte mereu cu sine este cuarțul. Acesta este excelent pentru meditație, ajutând la calmarea minții. Totodată, se spune că absoarbe emoțiile negative și ajută la dezvoltarea spirituală rapidă. El îl va ajuta pe Vărsător să lege și relații mai profunde cu ceilalți, un capitol la care de multe ori nativul nu se descurcă foarte bine.

• Jaspul: acesta îl va ajuta pe Vărsător să se cunoască mai bine și să își vindece cele mai adânci răni, care nu îl lasă să progreseze în direcția pe care o dorește. Acest cristal ajută și la crearea unei legături mai strânse cu natura și animalele, fiind excelentă pentru sesiunile de meditație în mijlocul naturii.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.