Horoscop
Înapoi la

Ascendent Varsator

Varsator

Dacă ai ascendentul în Vărsător, ești o persoană foarte plăcută, înclinată spre filozofie, progres și inovație. Te atrage orice domeniu în care poți inova, schimba, însă îți plac și arta și literatura. Ești ambițioasă, liniștită, sociabilă, afectuoasă și loială. Cunoașterea este singurul lucru care te interesează și ai o memorie impecabilă. Ai abilități literare excelente și ești un geniu al inovațiilor.

Fiind foarte sociabilă, preferi să ai grupuri mari de prieteni, însă nu accepți pe oricine, pentru că apreciezi onoarea și sinceritatea celor din jur. Te atrag domeniile legate de mister, ocultism, tot ce este excentric și bizar.

Ca profesie, poți să alegi un domeniu legat de comunicare sau acțiuni caritabile, însă te vei descurca foarte bine și în meseriile care necesită multă concentrare și gândire. Vestea bună este că influența ascendentului devine mai mare după vârsta de 30 de ani, când este cel mai bine să-ți consolidezi cariera.

Iubești oamenii și faci tot posibilul să îi ajuți. Nu doar pe cei dragi, cu oamenii în general. De aceea, ți se va potrivi foarte bine meseria de medic sau de asistent social. Nu poți concepe viața fără mulți prieteni și fără eforturile de-a ajuta omenirea.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.