Horoscop
Înapoi la

Previziuni astrologice Varsator

Varsator

Dintre zodiile de aer, Vărsătorul este cel mai rațional, iar spre deosebire de Gemeni și Balanțe, poate să fie destul de distant și detașat. Intelectual și idealist, Vărsătorul vrea să schimbe lumea, să mute munții și, pentru aceasta, susține diverse cauze, fiind activistul zodiacului. Este curios și are o gândire abstractă, fiind interesat mai degrabă de idei decât de fapte. Vărsătorul este foarte creativ și are un stil unic, fiind foarte ușor de scos din mulțime, tocmai pentru că nu îi place să fie inclus în ea.

Libertin și neconvențional, Vărsătorul are menirea de a aduce oamenii pe un drum nou și de a le prezenta o nouă modalitate de gândire. El poate, de asemenea, să schimbe lumea în bine prin faptul că susține cauze nobile si că luptă într-adevăr pentru ceea ce i se pare just. Vărsătorul este cel mai fericit când poate să fie liber și să își lărgească orizonturile prin intermediul cât mai multor experiențe. Din acest punct de vedere, este foarte asemănător cu Săgetătorul. Din cauză că nu își poate atinge potențialul decât când se simte liber, îi va fi foarte greu să evolueze în carieră sau chiar să aibă o carieră, din cauză că aceasta i se pare restrictivă din toate punctele de vedere. Sunt puține meserii care i se potrivesc, poate cele mai bune pentru el fiind cea de freelancer și cea de mentor spiritual, însă nu este exclus să devină inventator.

Soarta nu a fost prea generoasă cu Vărsătorul în privința vieții lui sentimentale, pentru că îi va fi greu nativului să găsească o persoană care să îl înțeleagă cu adevărat și să aibă același grad de nonconformism ca el. Vărsătorul va fi împlinit doar alături de cineva care consideră că viața nu se rezumă la un cont bancar gras și la a avea cât mai multe bunuri materiale.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.