A fost acuzat că stă cu o femeie cu dizabilități doar pentru bani. Nu au ținut cont de "gura lumii", s-au căsătorit și au făcut un copil

A fost acuzat că stă cu o femeie cu dizabilități doar pentru bani. Nu au ținut cont de "gura lumii", s-au căsătorit și au făcut un copil

Redactor Divahair.ro

Alyssa Higgins s-a confruntat cu probleme uriașe încă de la naștere. Viața i s-a schimbat abia la 22 de ani, când l-a întâlnit pe alesul inimii ei, bărbatul care i-a arătat că merită să fie iubită, în ciuda tuturor prejudecăților.

Tot coșmarul a început în ziua în care Alyssa a venit pe lume, când o greșeală medicală i-a provocat o leziune a măduvei spinării. Atunci, angajații spitalului le-au spus părinților ei că va trăi ca o legumă pentru tot restul vieții și că nu va fi niciodată un om normal.

Dar familia a tratat-o ca pe un copil perfect sănătos și s-au asigurat că o învață să se bucure de tot ce o înconjoară. Deși nu a putut merge niciodată, femeia a învățat să se descurce în scaunul cu rotile care îi este astăzi cel mai mare aliat. Acum poate face aproape orice și este împlinită, căci nu se simte neputincioasă în fața altor oameni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alyssa Higgins (@wheel.life.in.the.wheel.world)

Din păcate, mulți nu au considerat-o egală cu ei și au batjocorit-o pentru dizabilitatea de care suferă. În ciuda acestui fapt, ea a continuat să fie puternică și să își vadă de drum.

După ce a trecut de 20 de ani, și-a dorit din ce în ce mai tare să își întemeieze o familie, așa că și-a făcut cont pe o aplicație de întâlniri. Naivitatea vârstei fragede a împins-o atunci să încarce în mediul online doar imagini în care nu apărea deloc scaunul cu rotile. A riscat să întâlnească un bărbat care nu ar fi acceptat-o așa cum este, dar a avut norocul să îl cunoască din prima chiar pe Jimmy Higgins, sufletul ei pereche.

Povestea lor nu a fost deloc ușoară, dar s-au avut unul pe altul și au luptat de fiecare dată cu obstacolele. Bărbatul și-a dat seama că fata de care tocmai se îndrăgostise avea o problemă serioasă de sănătate, dar asta nu l-a împiedicat să iasă cu ea la o primă întâlnire.

Acest lucru se întâmpla în 2013, când Alyssa avea 22 de ani, era încă foarte tânără și se temea că nu va fi acceptată, mai ales că nu mai avusese niciun iubit înainte.

 Alyssa și Jimmy Higgins îmbrățișați într-o poză din 2014, de Ziua Sfântului Patrick
 Alyssa și Jimmy Higgins în 2014, de Ziua Sfântului Patrick

Dar Jimmy a dat dovadă de multă înțelegere și i-a arătat că pe lume există și oameni buni, care pot vedea dincolo de înfățișare. El a văzut ce suflet avea Alyssa și a simțit că există potrivire între ei, așa că i-a rămas alături.

În 2019 s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii ca în povești

„Astăzi este o zi foarte specială pentru Jimmy și pentru mine! Sărbătorim 9 ani împreună și este aniversarea de 3 ani de căsătorie!
Pentru cei care nu știu, Jimmy și cu mine ne-am cunoscut pe un site de întâlniri (Plenty of Fish). Am început să vorbim cu doar câteva zile înainte de a ne întâlni. După ce ne-am "cunoscut" prin mesaje, Jimmy m-a invitat la o întâlnire. Nu știa că sunt invalidă. Când și-a dat seama, tot a vrut să mă scoată în oraș.

Îmi amintesc că mă pregăteam să plec la întâlnire și i-am trimis un mesaj în care îi spuneam că am emoții. Răspunsul lui a fost "Deja îmi dau seama că te plac", ceea ce m-a făcut să mă simt mult mai bine!
Ei bine, rolurile s-au schimbat când am ajuns față în față, el era cel emoționat, iar eu a trebuit să rup tăcerea! Ce a urmat a fost istorie!

Deci, după 4 ani de întâlniri, el m-a cerut în căsătorie și când am ales data nunții ne-am dat seama că 7 iunie era disponibilă, exact în aceeași zi în care am fost la prima noastră întâlnire, doar 6 ani mai târziu! Am vrut să păstrăm acea zi pentru totdeauna.
7 iunie 2013 și 7 iunie 2019 sunt date pe care le-am prețuit și încă le prețuim.
Aniversare fericită ❤️”, a scris ea pe Facebook în ziua de 7 iunie 2022.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alyssa Higgins (@wheel.life.in.the.wheel.world)

Mulți nu știu însă că acești oameni au primit critici dure în mediul online după ce au făcut pasul cel mare. Jimmy chiar a fost acuzat că s-a căsătorit cu Alyssa din interes, după ce și-au făcut publică povestea. Este adevărat că au ajuns virali pe rețelele sociale și că anumite persoane îi consideră un exemplu, dar au existat și cârcotași, care i-au jignit. Cel mai greu moment a fost însă cel în care au anunțat că urmează să devină părinți.

„A fost cineva care a spus recent că e „destul de iresponsabil să ai un copil când ești infirm”.”, a mărturisit Alyssa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alyssa Higgins (@wheel.life.in.the.wheel.world)

Au fost suficient de puternici și nu au pus la suflet cuvintele urâte, mai ales că veneau din partea unor oameni pe care nu îi cunoșteau personal. Pentru ei, această sarcină a reprezentat un miracol, având în vedere că femeia avea un singur ovar și nu primise prea multe șanse să aducă pe lume un copil.

Tânăra mămică a refuzat să lase limitările fizice să o definească sau să o împiedice să trăiască o viață la care visa alături de familia ei. În ciuda criticilor și comentariilor negative pe care le-au primit, Alyssa și soțul ei și-au croit propriul drum, iar astăzi se bucură de rodul iubirii lor. Au continuat să se iubească și pus bazele unei familii cu o fundație solidă.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alyssa Higgins (@wheel.life.in.the.wheel.world)

Pe 12 mai 2021 s-a născut fiul lor, pe care l-au numit Luke Charles Higgins și pe care îl alintă „miracolul nostru”.

„Oamenii de pe internet trag concluzii doar după ce văd un videoclip sau o imagine. Sunt doar oameni care se ascund în spatele tastaturii...”, a mai zis mândra mămică.

Alyssa și Jimmy Higgins alături de fiul lor pe un ponton la mare
Alyssa și Jimmy Higgins alături de fiul lor

Cei doi părinți continuă să împărtășească momente din viața lor cu prietenii virtuali și inspiră cuplurile care trec prin greutăți. Postările lor motivaționale ajută o mulțime de persoane să își recapete speranța, făcându-le să creadă că totul va fi bine. Dacă ei au reușit să învingă orice obstacol, înseamnă că se poate, nu?

Am avut grijă timp de nouă ani de soțul meu cu dizabilități. Am ajuns într-o zi acasă și l-am găsit în picioare

Surse foto: Instagram, InstagramInstagramInstagram

Surse articol: Amomama

Articolul urmator
A fost mereu respinsă pentru aspectul ei neobișnuit. Femeia și-a găsit, în sfârșit, liniștea alături de un bărbat care o consideră superbă
A fost mereu respinsă pentru aspectul ei neobișnuit. Femeia și-a găsit, în sfârșit, liniștea alături de un bărbat care o consideră superbă
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?
Incepe quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.