A fost mințită de propria familie timp de 17 ani că i-a murit copilul la naștere. Ce a descoperit femeia după ani de suferință

A fost mințită de propria familie timp de 17 ani că i-a murit copilul la naștere. Ce a descoperit femeia după ani de suferință

Redactor Divahair.ro

Ce poate fi mai dureros decât pierderea unui copil? Este clar cel mai mare coșmar al unui părinte! Din păcate, așa începe povestea unei mame care și-a pierdut nou-născutul în urmă cu 18 ani. Întâmplarea tulburătoare a fost și mai dureroasă când a aflat că familia ei a mințit-o timp de 17 ani. Femeia a fost îndemnată de către apropiați să-și părăsească fiul la scurt timp după naștere, dar ce s-a ales de copilul ei este de-a dreptul șocant.

Să renunți la propriul copil este cea mai dificilă și mai sfâșietoare alegere pe care o mamă o poate face. În cazul unei femei din sudul Chinei, pe nume Zhang Caihong, însărcinată în luna a 8-a, viața a împins-o înspre această decizie cruntă de care nu ar fi crezut vreodată că se va lovi.

O decizie sfâșietoare

De teama fostului soț și de bătăile primite de la familia acestuia, Caihong a decis acum 18 ani să fugă de acasă și să se adăpostească la vărul ei. Avea să afle mai târziu că această decizie, care părea salvatoare în acel moment, a fost începutul unei povești tulburătoare. La scurt timp după mutare, femeia a dat naștere unui băiat, dar bucuria de a aduce un nou suflet pe lume a fost curmată brusc de o veste devastatoare.

Cumnata verișoarei sale i-a mărturisit, printre lacrimi, că fiul ei nou-născut are un handicap grav, iar pentru a crește un copil cu asemenea probleme o va costa o avere. Dezvăluirea a spulberat lumea proaspetei mămici. Neavând vreun motiv să se îndoiască de rudele sale, ea a renunțat la copil, știind că aceasta era cea mai bună alegere pentru bunăstarea lui.

Din păcate, chinul lui Caihong era departe de a se fi terminat. Câteva zile mai târziu, a fost anunțată că prețiosul ei băiețel și-a pierdut viața în urma unui accident tragic în care a murit înghețat. Mama i-a plâns pierderea, dar, ani mai târziu, a făcut din întâmplare o descoperire șocantă. Rollercoasterul ei emoțional a atins noi culmi când a aflat că fiul ei era încă în viață!

Lumea bietei femei a făcut o întorsătură de 180 de grade când a aflat că băiatul ei nu numai că este în viață, dar a fost adoptat de o tânără pe care o cunoștea. Călătoria tumultoasă a lui Caihong era abia la început.

Caihong a aflat stupefiată că băiețelul ei era în viață, trăind ca un copil perfect sănătos. Vestea a venit ca un pumnal spre inima sa atunci când a realizat că propria ei familie a mințit-o ascunzând timp de atâția ani faptul că fiul ei nu murise. Minciuni peste minciuni, doar atât primise de la femeia care îi spusese că nou-născutul său are o maladie gravă din cauza căreia își pierduse viața câteva zile mai târziu.

Mi-au furat copilul”, a realizat atunci Caihong.

Mama abandonează fetița nou-născută pe stradă fără să-i pese de soarta ei. Îi aude vocea pentru prima dată 30 de ani mai târziu

Trecând, însă, peste toate emoțiile negative, femeia s-a agățat de sentimentul suprem de bucurie după ce a aflat că băiețelul ei trăia și a pornit într-o misiune grea pentru a demonstra că este copilul său. Femeia a reușit să facă rost de un test ADN care să îi confirme că băiatul era într-adevăr copilul ei.

Știam că e copilul meu, simțeam asta. În plus, seamănă foarte bine cu fostul meu soț, tatăl lui, nici nu aveai cum să nu îți dai seama”, a spus aceasta.

Dezvăluirea faptului că mama „adoptivă” a băiatului era o persoană pe care o cunoștea a fost o întorsătură șocantă în călătoria lui Caihong și nu a făcut decât să se adauge sare pe rană. Cu toate acestea, dragostea femeii pentru fiul ei a depășit orice emoție negativă și a rămas hotărâtă. La urma urmei i-au fost răpiți 17 ani prețioși alături de copilul său iubit.

Părinții adoptivi ai unui băiat care a fost furat de lângă mama sa la naștere

Dorința lui Caihong de a se reuni cu fiul ei nu a fost lipsită de bătălii, iar cea mai grea luptă era cea juridică. Cum să câștige custodia băiatului după 17 ani de absență totală? Totul părea imposibil. Părinții adoptivi ai copilului au făcut tot posibilul ca biata femeie să nu poată primi custodia, iar „cererile lor au fost inumane, peste puterile mele”, spune ea.

Aceștia au intentat un proces împotriva ei, cerând rambursarea cheltuielilor pe care le-au avut în cei 17 ani în care au avut grijă de băiat. Singura șansă de scăpare a lui Caihong a fost să demonstreze faptul că adopția a fost ilegală și nimeni nu are niciun drept de a-i cere așa ceva. Refuzul mamei i-a făcut pe judecători să se îndoiască de intențiile ei. Ai face orice să îți recapeți copilul, nu? Ei bine, nu! Caihong știa că cei doi părinți adoptivi au fost implicați într-un joc murdar. Copilul ei a ajuns pe mâna unor hoți, iar acest lucru putea să îl demonstreze prin mărturia unor apropiați care cunoșteau cele întâmplate la nașterea bebelușului.

Caihong a sperat că cei doi soți vor fi pedepsiți pentru rolul lor în furtul bebelușului ei și a vrut ca ei să fie trași la răspundere pentru durerea și suferința provocată. Setea ei de dreptate a împins-o să depună mărturie împotriva cumnatei vărului ei, care a mințit-o și a fost complice la răpirea copilului. Chiar dacă restul familiei a încercat să o convingă să își retragă plângerea, Caihong nu a renunțat. A vrut să arate cât de mult a fost trădată de cei apropiați.

Ciocan în sala de judecată

Chiar dacă drumul parcurs de femeie a fost lung și complicat, descoperirea șocantă a lui Caihong i-a dat speranță și putere pentru a continua lupta.

Voi merge până în pânzele albe pentru a face dreptate, mie și copilului meu și nu mă interesează cât mă va costa asta”, a declarat aceasta.

De asemenea, povestea ei a rezonat profund cu oamenii din țara sa natală, stârnind nenumărate comentarii pe rețelele de socializare: „Deci, ei înșală o mamă îndurerată, îi spun că fiul ei a murit, îl răpesc și îl cresc ca fiind al lor, iar [acum] cer rambursarea! Serios, [judecătorul] ar trebui să îi închidă pe toți pentru comportamentul lor josnic, să vândă tot ce au și să le dea mamei și fiului ca despăgubire”, „Nu știu de ce continuă să-i spună acestui script stupid <adopție>. Este o răpire! Idioții ăștia i-au furat bietei femei toate momentele prețioase pe care trebuia să le aibă împreună cu fiul ei. Ea nu le datorează nimic lor! Din contră!”, „E o mare încurcătură... Nu ar trebui să fie trași la răspundere pentru răpire înainte de orice altceva?”, sunt doar câteva dintre comentariile adăugate pe rețelele de socializare.

A fost separată de propriul copil imediat după naștere și nu a mai știut nimic de soarta lui. Viața i-a reunit din nou, după 58 de ani de așteptare

Experiența îngrozitoare trăită de Caihong i-a lăsat pe mulți oameni indignați și sperând că se va face dreptate în dreptul ei. Povestea ei este mărturia vie că legătura puternică dintre o mamă și copilul ei legăturii puternice dintre o mamă și copilul ei.

O mamă e acea persoană care poate lua locul oricui, dar nu poate fi înlocuită cu nimeni”, Cardinal Mermillod

Surse foto: HK01

Surse articol: AmoMama, Daily Star

Articolul urmator
Un băiat a ajuns pe drumuri chiar în ziua în care a împlinit 18 ani după ce mama lui l-a dat afară din casă
Un băiat a ajuns pe drumuri chiar în ziua în care a împlinit 18 ani după ce mama lui l-a dat afară din casă
Ai fost binecuvântată ori blestemată la naștere?
Incepe quiz
Ai fost binecuvântată ori blestemată la naștere?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (13)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.