A născut la 14 ani prima oară și pe cel de-al 22-lea copil la 45 de ani, și-a petrecut 800 de săptămâni din viață însărcinată

A născut la 14 ani prima oară și pe cel de-al 22-lea copil la 45 de ani, și-a petrecut 800 de săptămâni din viață însărcinată

Redactor Divahair.ro

Să fii mamă este un sentiment cu adevărat neprețuit și însemnă mult mai mult decât a aduce pe lume un copil. Pe tot parcursul existenței lor, femeile își ghidează micuții prin viață și îi cresc cu multă dragoste și blândețe, fiind înzestrate în mod natural cu instincte materne puternic înrădăcinate.

O femeie din Marea Britanie a avut parte de o "călătorie de maternitate" de-a dreptul neobișnuită, dar minunată și uluitoare. Povestea ei începe încă din adolescență, pe când a rămas însărcinată pentru prima oară.

Imagine cu Sue și Noel în timp ce fac un selfieSursa foto: Facebook

Sue Radford s-a născut în ziua de 22 martie 1975 și nu poate fi considerată o simplă femeie sau mămică. În 1989, pe când avea doar 14 ani, a aflat că este însărcinată. Deși era mult prea tânără pentru a-și asuma rolul de mamă, aceasta a hotărât să păstreze copilul și să pornească într-o frumoasă aventură prin viață alături de acesta. Chris a venit pe lume și i-a oferit mamei sale frumosul dar al maternității.

În septembrie 1993, Sue s-a căsătorit cu marea sa iubire, Noel Radford, tatăl copilului ei. În acel moment, ea avea 17 ani, iar el 21. Și tocmai pentru că se iubeau atât de mult, la scurt timp după ce și-au jurat iubire eternă în fața altarului, au adus altă minune în această lume, pe Sophie.

 Imagine cu Sue gravidă în timp ce face o poză în oglindăSursa foto: Facebook

Un an mai târziu, s-a născut și Chloe, iar de atunci, familia a continuat să se mărească. În felul acesta, în exact 32 de ani, cuplul a dat naștere celor 22 de copii ai lor: Chris (32 ani), Sophie (28 ani), Chloe (26 ani), Jack (24 ani), Daniel (22 ani), Luke (21 ani), Millie (20 ani), Katie (19 ani), James (18 ani), Ellie (16 ani), Aimee (15 ani), Josh (14 ani), Max (13 ani), Tillie (11 ani), Oscar (10 ani), Casper (9 ani), Hallie (6 ani), Phoebe (5 ani), Archie (4 ani), Bonnie (3 ani) și Heidi (1 an).

Din păcate, cel de-al 17-lea copil al cuplului, Alfie, s-a născut mort pe 6 iulie 2014. Cel de-a 22-a minune a lor, Heidi Rose, a venit pe lume în data de 3 aprilie 2020. Pe parcursul vieții ei, Sue a fost însărcinată timp de 800 de săptămâni. Femeia și soțul ei au promis că se vor opri la 22 de copii, însă nici măcar fii și fiicele lor nu îi mai cred. Unul dintre ei chiar i-a rugat să declare în scris că nu mai au de gând să devină din nou părinți.

 Imagine cu cei 22 de copii ai familiei RadfordSursa foto: Facebook

Familia Radford este cunoscută drept cea mai numeroasă din Marea Britanie. Aceasta deține o brutărie, „The Radford Pie Company”, care a fost pusă pe picioare de Noel în 1999. La momentul actual, ei locuiesc într-o casă cu 10 dormitoare, care a fost cumpărată în anul 2004 cu 240.000 de lire sterline.

Mămica eroină are acum 47 de ani, iar soțul ei 51. Cei doi au devenit celebri în anul 2012, pe când au apărut în „15 Kids and Counting” de pe Channel 4. În momentul de față, emisiunea care i-a dus pe culmile succesului se numește „22 Kids and Counting” și este difuzată pe Channel 5. Show-ul îi prezintă pe cei 22 de copii ai lor, dar și pe cei 12 nepoți pe care îi au. Cei mai mari copii ai lor, Chris și Sophie, nu mai locuiesc în casa părintească, iar fata are și ea trei copii, la rândul ei.

 Imagine cu Sue și Noel alături de toată familia lor la munteSursa foto: Facebook

În ciuda faptului că au copii mici, o afacere de condus și o gospodărie mare de îngrijit, Sue și Noel își fac întotdeauna timp și pentru ei doi. Aceștia au reușit să mențină flacăra iubirii aprinsă pe parcursul anilor. Chiar în 2022, de Ziua Îndrăgostiților, bărbatul și-a surprins soția cu un cadou inedit. Acesta i-a oferit mămicii un dar în valoare de 1.000 de lire sterline, un buchet de flori și o haină elegantă semnată de un designer celebru. În plus de asta, anul acesta, cei doi își vor sărbători cea de-a 30-a aniversare.

În anul 2017, Sue a postat pe pagina sa personală de Facebook o fotografie de la nunta lor, cu ocazia celei de-a 25-a aniversări.

 Imagine cu Sue și Noel din ziua nunții lorSursa foto: Facebook

„Astăzi, acum 25 de ani, m-am căsătorit cu sufletul meu pereche. Cine ar fi crezut că 25 de ani mai târziu vom avea cel de-al 20-lea copil împreună?", a scris ea în dreptul imaginii.

Soții Radford continuă, și în prezent, să își împărtășească viața extrem de emoționantă prin intermediul rețelelor de socializare, dar și pe canalul lor de Yotube, unde au numeroși fani. Aceștia oferă o perspectivă asupra frumoasei aventuri de familie, cu 22 de copii, prezintă mesele lor zilnice și activitățile amuzante pe care le desfășoară împreună.

 Imagine cu Sue și Noel alături de toată familia lor de CrăciunSursa foto: Facebook

De asemenea, aceștia își țin urmăritorii la curent chiar și atunci când pleacă împreună în vacanțe. Excursiile cu 22 de copii și 12 nepoți sunt de-a dreptul interesante și agitate, după cum se poate vedea în video blog-urile lor. De curând, aceștia au fost la Universal Studios, Florida și s-au distrat de minune.

Familia Radford adoră să sărbătorească chiar și cel mai nesemnificativ moment din viața lor și se bucură împreună de toate minunățiile vieții.

Tu ce crezi despre această familie?

Citește și: Un cuplu a pierdut trei copii într-un accident de avion. Ani mai târziu, primesc o binecuvântare neașteptată

Surse articol: Amomama, Indianwomensworld, Flipboard

Surse foto: Facebook

Articolul urmator
Femeia aceasta a născut copilul răposatului ei soț la aproape doi ani de la moartea acestuia
Femeia aceasta a născut copilul răposatului ei soț la aproape doi ani de la moartea acestuia

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.