Abia acum te înțeleg și te iert. Nu a fost ușor nici pentru tine

Abia acum te înțeleg și te iert. Nu a fost ușor nici pentru tine

Redactor Divahair.ro

Nu căutai nimic serios, știu. Dar te-ai trezit întrebându-te dacă ești pregătit să iubești din nou...

Îți doreai doar să te distrezi și credeai că vom avea parte de o aventură amuzantă și interesantă împreună. Dar după ce mi-ai auzit povestea, ai început să te gândești dacă nu cumva întâlnirea noastră însemna mai mult decât atât.

Imagine alb-negru cu o femeie tristăSursa foto: Pexels

Eu sunt sigură că aveam o legătură specială. Eram și atunci. Dar tu ai decis deja... fără mine. Nu ai vrut să mă rănești și ți-a fost frică să nu te alegi tu cu inima frântă. Și totuși... mi-ai luat totul. Tot timpul meu, toată atenția mea, toată energia mea. Am vrut atât de mult să te cunosc, să mă strecor sub pielea ta. Și știu că și tu voiai asta. Până la urmă, tu erai cel care alimenta constant legătura noastră, povestea noastră. Știu că te bucura ideea de a avea o persoană care să te aștepte, care să fie acolo pentru tine. Și știi ce? Eu chiar am făcut-o...

Mai știi? Ai ajuns să te deschizi față de mine. Poate chiar mai mult decât ai fi crezut că o vei putea face vreodată. Mi-ai împărtășit câteva dintre cele mai ascunse secrete ale tale. Mi-ai arătat o altă latura a ta, una pe care nu mulți o cunoșteau. Cred că atunci m-am îndrăgostit de tine. A început să-mi pese, am început să mă îngrijorez mai mult decât era cazul. Și chiar am crezut în acel moment că mă vei lăsa să mă apropii de tine. Am crezut că mă vei primi în viața ta.

Da, m-am îndrăgostit de tine. Știam, într-un fel sau altul, care vor fi consecințele. Și am ajuns să simt acea teroare pe pielea mea.
Nici nu ai idee cât de mult m-am chinuit să stau departe de tine. Dar am eșuat de fiecare dată când am încercat să fac asta. Am vrut să mă protejez de o durere teribilă, dar, din păcate, nu am reușit să o fac.

Ai continuat să mă tragi înapoi de fiecare dată când încercam să scap. Voiai să-mi pese de tine, să-ți fiu aproape. Voiai să fiu amica ta, deși noi doi nu am fost niciodată simpli prieteni.

Înțeleg că nu ți-ai dorit niciodată să fiu EU acea persoană a ta. Nu... Totul era despre ea. Înțeleg că am fost o simplă persoană care doar a apărut în calea ta și te-a ajutat să-ți dai seama ce lipsea cu adevărat din viața ta. Ea, nu eu. Înțeleg că doar te-am ajutat să-ți umpli un gol emoțional, să-ți vindeci rănile lăsate de ea, bineînțeles. 

Înțeleg că ai fost, poate, confuz și speriat. Înțeleg că nu erai deloc pregătit pentru mai mult decât a fost. Înțeleg acum toate aceste lucruri și... te iert. Dar știi ce? Înainte de toate, mă iert pe mine pentru că ți-am permis atât de multe.

Citește și: Dragă jurnalule, astăzi am aflat că iubitul meu mă înșală și m-am simțit ușurată și fericită

Sursă articol: Thoughtcatalog

Surse foto: Pexels

Articolul urmator
Tragi pragul de 30 de ani în curând? Aceste rânduri au fost scrise special pentru tine
Tragi pragul de 30 de ani în curând? Aceste rânduri au fost scrise special pentru tine
Ce animal salbatic ai fost intr-o viata anterioara?
Incepe quiz
Ce animal salbatic ai fost intr-o viata anterioara?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.